Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bayanbaru

Posts tagged as #bayanbaru on Instagram

28.734 Posts

#repost @chocofitmelaka_s.udang (@get_repost) ・・・ Hi everyone! Happy saturday 😍 Ada yang dh tidur ke tu, ke tengah makan lg malam2 ni? Hehehe 😋 Meh sini sattt, d4rling nak share testimoni terboekkkkk dari our lovely loyal customer @dato_seri_dr_faisalliah_abdul ! She’s so stunning isn she?! Lawa sangattt ahhh nak nangehhh. She was 85kg, now 68kg! She’s aiming to loss a lil bit more kgs. Best kan kan kannnnn, minum 3 boxes already. TOTAL LOST 17KGS!! Ya tohannnn biaq betui?!! Yes memang betul pun . • Serious faten tak tipu, tengok lah dagu dia pun dah runcing, muka dah panjang, lengan dah kecik! Fuhhh! 😍 . • Nak macam gini??? Jom beli dgn d4rling dan cuba sendiri, asyik tgk org lain kurus je, kita gigit jari. Haaa acane?? Malas nak cakap byk, u guys boleh tgk sendiri 😋😘 . • 📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun!  Selagi stock masih ada ya!!! . Meh wasap sis skrg 📲 www.wasap.my/+60195297649. . #bukitmertajam #permatangpauh #bayanbaru#bayanlepas#sgara  #tasekgelugor#perda#seberangjaya  #tamanseridelima#alma#bukittengah #bukitminyak#autocity
#repost @chocofitn9 (@get_repost) ・・・ Posted @withrepost • @chocofit_kualalumpur Jommm Chocolista sama2 kita dengar sharing daripada @profmuhaya kenapa gula tu sangat merbahaya kepada badan kita😍😍😍! Selalu sis tekankan kepada semua cust2 sis untuk cut off gula dan minum air secukupnya mengikut berat badan kita iaitu 25kg bersamaan dengan 1 litre air sepanjang consume chocofit kerana anda akan dapati penurunan berat badan anda akan drastik .. konsisten dan displin sangat penting!  Sis happy sangat bila ramai cust2 sis dapat turunkan berat badan mereka dan bila ada yg dah boleh pakai baju saiz S! 😁😁😁 Meh dm sis kalau anda nak sis bagi free consultation .. In sya Allah sis akan guide dan bg tips2 mcmana nak trunkan berat badan hanya dengan sekotak dulu.. 😉😉 .  @chocofit_bukitmertajam @chocofitmelaka_s.udang @chocofitn9 . #bukitmertajam #permatangpauh #bayanbaru#bayanlepas#sgara  #tasekgelugor#perda#seberangjaya  #tamanseridelima#alma#bukittengah #bukitminyak#autocity
10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas ✅Membakar lemak ✅Membuang toksin ✅Anti penuaan ✅Antioxident ✅Mengelakan sembelit ✅Memperbaiki sistem pensernaan ✅Meningkatkan metabolisma ✅Mengurangkan selera makan ✅Menghalang pembetukan lemak baru . . . . .  Bagaimana cara minum - Minum 1 sachet sehari atau untuk kesan lebih cepat, 2 sachet sehari! - tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun hehe . . . .  Bahan utama Chocofit🍫🍫 ✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera ✅Guarana ✅Garcinia cambogia . . . . *KESAN SELEPAS MINUM*☕ 2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan) 0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg) 2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit) . . . . *CARA MINUM* ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan. . . . *PANTANG* ❌Tiada pantang larang 🥛Minum air putih secukupnya . . . . turun5kgsebulan . #bukitmertajam #permatangpauh #bayanbaru#bayanlepas#sgara  #tasekgelugor#perda#seberangjaya  #tamanseridelima#alma#bukittengah #bukitminyak#autocity
谢谢你的出现♥♥ 谢谢老公来爱我哟♥ 🐷  跟你在一起辛福快乐就好啊♥ ♥你的出现让我每天都那么开开心心的♥ ♥谢谢你的宠爱♥ 🐷  #傻瓜和笨蛋💙 #throwback161118 #ahmapanmee #bayanbaru #breadking
Tqvm dear cust🌹happy birthday!!!🎊🎉🎊🎉 Appreciate your ❤️ with us now! •Love 💕 •Convocation 👨🏼‍🎓 👩🏼‍🎓 •Birthday 🎂 •Anniversary 💏 #sweetbouquetpenang #suprisedeliverypenang #suprisedeliverypenangonly #suprisedeliverybajet #suprisedeliverymurah  #suprisedelivery  #usmpenang #bayanbaru #bayanlepas http://www.wasap.my/60179440142/HaiSayaNakOrderBouquet
Tqvm dear cust🌹happy birthday!!!🎊🎉🎊🎉 Appreciate your ❤️ with us now! •Love 💕 •Convocation 👨🏼‍🎓 👩🏼‍🎓 •Birthday 🎂 •Anniversary 💏 #sweetbouquetpenang #suprisedeliverypenang #suprisedeliverypenangonly #suprisedeliverybajet #suprisedeliverymurah  #suprisedelivery  #usmpenang #bayanbaru #bayanlepas http://www.wasap.my/60179440142/HaiSayaNakOrderBouquet
Tqvm dear cust🌹happy birthday!!!🎊🎉🎊🎉 Appreciate your ❤️ with us now! •Love 💕 •Convocation 👨🏼‍🎓 👩🏼‍🎓 •Birthday 🎂 •Anniversary 💏 #sweetbouquetpenang #suprisedeliverypenang #suprisedeliverypenangonly #suprisedeliverybajet #usmpenang #bayanbaru #bayanlepas http://www.wasap.my/60179440142/HaiSayaNakOrderBouquet
Tqvm dear cust🌹happy birthday!!!🎊🎉🎊🎉 Appreciate your ❤️ with us now! •Love 💕 •Convocation 👨🏼‍🎓 👩🏼‍🎓 •Birthday 🎂 •Anniversary 💏 #sweetbouquetpenang #suprisedeliverypenang #suprisedeliverypenangonly #suprisedeliverybajet #suprisedeliverymurah  #suprisedelivery  #usmpenang #bayanbaru #bayanlepas http://www.wasap.my/60179440142/HaiSayaNakOrderBouquet
#preorder TRUFFLE yang kini makin menggegar segala urat tekak.  COD sekitar #penangarea (pulau shj) kecuali #bayanlepaspenang #bayanbaru #relau #sungainibong #sungaiara #gelugor
Maintain a healthy weight with delicious #tummybowl ,check out this amazing photo @briansebastian77 😋😋😋🙌🙌🙌 #ipoh #penang #delicious #restaurant #pokebowl #seafood  #salmon #tuna #foodporn #hawaii  #hawaiian #sushi #foodblog #chicken #foodnetwork #repost #malaysia  #healthyfood #delivery #takeaway #gymfood #cleaneating #dailyfoodfeed #salad #vegetarian #bayanbaru #protein
Salah satu punca perut buncit yang kita sedia maklum adalah disebabkan oleh lemak yang terkumpul. Tapi tahu tak, angin yang berlebihan juga boleh jadi penyebab kepada masalah perut buncit. . Garlic Plus dirumus untuk membantu membuang angin berlebihan dalam badan supaya badan tak rasa kembung ataupun lesu. Antara bahan-bahan yang terdapat dalam Garlic Plus ni adalah bawang putih, biji lada hitam dan ubi temu kunci yang sangat berkesan untuk membuang angin dalam badan. . Kenapa kena ‘remove excess gas’ dalam badan? Sebab, apabila badan dipenuhi angin, perut akan kembung & menyebabkan badan menjadi lesu dan tak bertenaga. Sebab tu kena makan Garlic plus untuk ‘remove’ segala angin dalam badan tu. Secara tak langsung, sistem dalaman badan pun dapat dibaiki, bukan setakat boleh kurus je. Jom baca fungsi – fungsi bahan yang ada dalam Garlic Plus ni. ✳️ Bawang putih Kandungan vitamin B6 yang terdapat dalam bawang putih mampu menyeimbangkan berat badan. ✳️ Lada hitam Mencegah pembentukan gas untuk meringankan ketidaknyamanan kerana perut kembung. ✳️ Ubi temu kunci Mengatasi masalah masuk angn, kembung perut dan perut memulas. . Garlic Plus RM34.00 (ahli RM30.60) . . Boleh dapatkan secara: . Cod  #kulim  #sungaipetani  #bayanbaru http://www.wasap.my/60192044991 . Cod  #tasekgelugor  #penanti  #pdgserai  #sungaidua http://www.wasap.my/60165072643 . Cod  #seberangjaya  #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #jamumalaya #dtox #buangangin #buangtoksin #nakcantik #jamu #sendayutinggi #garlicplus
Boleh ke wanita yang bersalin secara pembedahan makan Amme Complete ni ? .  Ada yang takut nak makan jamu selepas melahirkan anak secara pembedahan sebab takut akan memberi kesan panas pada luka jahitan. Tapi nak tahu tak, Amme Complete antara produk paling laris di pasaran yang diturunkan dari generasi ke generasi samada bersalin secara normal atau pembedahan. Ia memberi kesan menakjubkan buat para ibu kerana dapat mengembalikan kesihatan dan kelangsingan tubuh badan lebih cepat dan selamat. Untuk mendapatkan kesan terbaik, pengambilan hendaklah konsisten dan mengikut tempoh hari yang telah ditetapkan. . Amme Complete RM35.00 (ahli RM33.25) . . Boleh dapatkan secara . Cod  #kulim  #sungaipetani (setiap jumaat n sabtu) #bayanbaru (setiap sabtu n ahad) http://www.wasap.my/60192044991 . Cod  #tasekgelugor  #penanti  #pdgserai  #sungaidua http://www.wasap.my/60165072643 . Cod  #seberangjaya  #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #skincaretips #malaysia #malaysiagazette #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #kulitkering #kulitberminyak #kulitcantik #kulitgelap #kulitsensitif #glowglowing . #sendayutinggi #ammecapsule #ammecomplete
Salah satu tips untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih dan bebas jerawat adalah dengan memilih produk kecantikan yang berkualiti serta mengandungi bahan semulajadi. Golden Herb’s Soap merupakan sabun herba dari Ganoderma Lucidum dan madu untuk merawat masalah jerawat dan minyak berlebihan pada kulit. . Apakah kebaikan Ganoderma Lucidum dan madu untuk kulit wajah kita? Mari baca di bawah. . • Ganoderma Lucidum Mengandungi polysaccharides yang sangat tinggi untuk melembap dan mengekalkan kandungan air di dalam kulit. Serta membaiki dan memperbaharui struktur kulit baru. • Madu Mengandungi antibakteria dan antiseptik yang bagus untuk kulit berminyak dan berjerawat. ‘Humectant’ semulajadi yang membantu mengekalkan kelembapan kulit tanpa menyebabkan kulit berminyak.  Ada pengguna setia Golden Herb’s Soap di sini? Komen sikit.. . Golden Herb’s Soap RM15.00 (ahli RM13.50) . . Boleh dapatkan secara . Cod  #kulim  #sungaipetani (setiap jumaat n sabtu) #bayanbaru (setiap sabtu n ahad) http://www.wasap.my/60192044991 . Cod  #tasekgelugor  #penanti  #pdgserai  #sungaidua http://www.wasap.my/60165072643 . Cod  #seberangjaya  #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #skincaretips #malaysia #malaysiagazette #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #kulitkering #kulitberminyak #kulitcantik #kulitgelap #kulitsensitif #glowglowing #sendayutinggi #goldenherbssoap
JAUH2 MAI MR. LEE KITA NIH.. DARI IPOH KATANYA..😁 . KEBETULAN ADA KERJA KAT SINI. DAN KEBETULAN JUGAK FON NAK ROSAK TIME NIH. NASIB BAIK ADA XPERT..😎 . KAN CIK DAYAH DAH CAKAP. TAK ADA YANG TAK BOLEH SETTLE.. MESTI BOLEH SETTLE..😚😘 . #lcd REPLACEMENT #huawei MATE 9 . Hampa yang ada masalah LCD boleh mai sini esok nah. Technician Cik Dayah boleh bantu hampa.kedai buka koi 10 pgi smpai 10 mlm yer🤗😚 . .  OK LA.. DAH TAMAT WAKTU BEKERJA. CIK DAYAH NAK BALIK LENA. HAMPA JANGAN LUPA NAH. JUMPA CIK DAYAH KT XPERT ALMA AHAD NIH.. . goodnight hampa. Semoga dibuai mimpi indah🤗😚 . #iphone #ipad #facetoface #android #apple #samsung #asus #lenovo #xiaomi #oneplusone #huawei #oppo #sonyxperia #vivo #nokia #htc #repairing #xpertseberangjaya #xpertbayanbaru #xpertkulim #pulaupinang #seberangjaya #alorsetar #bayanbaru #kulim
We are one malaysian maaa *ANDA ADA MASALAH BATERI KERETA HUBUNGI BATERIKU.COM*  Hantar > Periksa > Pasang > PERCUMA !! Hantar > Periksa > Pasang > PERCUMA !! Hantar > Periksa > Pasang > PERCUMA !! Masalah Bateri?? Call Bateriku.com 📞☎ 1 300 22 2324 / 0182026019  Juga boleh dapati aplikasi Bateriku.com di Google Play Store atau Apple Store.  NAK TUKAR BATERI KERETA?  #dapatkankepastian MUNGKIN BUKAN MASALAH BATERI #getsecondopinion JIMATKAN DUIT ANDA  BATERIKU.COM 0124703072 - Office Penang CALLING NOW  UNTUK FAST RESPOND SILA KLIK LINK SEPERTI DIBAWAH👇🏼 FL AMIR : 0134211167 http://BaterikucomPenangRUNNER3RD.wasap.my  #baterikupulaupinang #baterikereta #kedaibateri #baterimurah #amaron #century #bateripulaupinang #seberangperai #kepalabatas #bayanlepas #baterikong #freedelivery #penghantaran #jelutong #bayanbaru #nibongtebal #sps #spu #spt #makanikbegerak
//USENSELookbook// Brown color ☎Appointment : 04-2189181 Location : 20 ,Lorong Burma 10250 Georgetown Pulau Pinang Hair do by : Jeff Teh Appointment : 04-2189181 (Kelawai Outlet) Wechat: Jeff_Teh Operation hours Mon~Friday (11am ~ 8pm ) Sat ~ Sunday ( 10am ~ 6:30pm ) #usensehairstudio #organichairsalon #organiccolor #perm  #digitalperm #stylishmommy #bayanlepas #bayanbaru #penangsalon #cantik #penanglang #槟城 #我是槟城人 #ashgreen #亚麻绿
Gorgeous mommy @farahanimrazak with @faraalipbutter in Orchid Vanilla.Notice the pretty pink colour on her lips😍 Naturally pink lips with aromatherapy to keep lips soft and healthy💕 . To order,DM/Whatsapp @qissabelle 018-4018095 (click link in bio) . FREE COD( Penang Island) + FREE GIFT with every purchase  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterpenang #faralipbutterpenang  #teamflbpenang #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #teamflbpenang  #bayanlepas #usmpenang #sungaiara #relau #bayanbaru #queensbaymall #penangairport #codbayanlepas #codsungaiara #codrelau #codbayanbaru #codusmpenang  #codqueensbay  #codjelutong #codpenangairport #codpenangisland
❤️ Chocolate Covered Apples Individual Packed! WHATSAPP TO ORDER 017-4577851. http://www.wasap.my/60174577851/Chocxpresapples  #chocolatebouquetpenang #pulaupinang #penang #chocolatehomemade #chocolatehomemademurah #bayanbaru #homemade #malaysia #hantaran #cupcakehantaran #cupcakesmurah #pink #appleschocolate

Loading