Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#baristadaily

Posts tagged as #baristadaily on Instagram

1.326.070 Posts

Can’t make it to our outlet? Fret not; our food delivery service is available from 5pm-10.30pm tonight! Check out on our Insta Story for daily menu updates.  #thekapits #cafe #usm #penang
ทุกวันอาจไม่ใช่วันที่ดี แต่มันก็จะมีสิ่งที่ดีๆบางสิ่ง เกิดขึ้นในแต่ละวัน
🎵 Ice ice baby......
Because everyone deserves GOOD COFFEE! ☕️ 📷 : @toosocialsa
Setiap kali bertemu dengan pengunjung yang antusias dengan kopi seduhan kami, biasanya akan kami goda untuk mulai menyeduh sendiri di rumah. Paling tidak dimulai dengan grinder manual.  __  Pengalaman yang didapat dari menyeduh kopi sendiri dengan minum di kedai pasti akan berbeda. Tujuan kami adalah untuk meningkatkan animo warga lokal tentang kopi arabika khususnya yang diseduh manual. Agar semakin banyak yang kenal dan mencoba.  __  Mimpi kami untuk menjadi micro roastery masih ada di gantungan cita-cita kami. Untuk menggapai itu, prosesnya harus kami jalani. Salah satunya mengenalkan kopi ini ke lebih banyak orang. Caranya? Dengan terus belajar dan meningkatkan kualitas seduhan. Ketika kualitas semakin baik, harusnya jumlah penikmatnya semakin naik. Semoga.
Coffee Talk adalah coffee house dan media sharing. Coffee House sebagai sarana kami mengulik kopi dan Media Sharing sebagai sarana kami untuk berbagi. Berbagi knowledge, berbagi cerita maupun berbagi informasi seputar kopi dan perkembangan kopi di Indonesia, Surabaya dan Jawa Timur pada khususnya. Misi kami adalah berbagi dan mempertemukan semua pelaku kopi dari hulu sampai hilir. Dari petani sampai ke penikmat kopi. Harapan kami adalah agar terbentuk peluang-peluang baru baik industri, market, passion maupun hal-hal positif lainnya. Semoga langkah kecil ini dapat memberikan kontribusi bagi perkembangan kopi di Indonesia. Let’s get coffee and talk. Selain mengulik kopi, kami juga berbagi melaui konten-konten video untuk membangun pengetahuan bersama. . . #kopi #kopisurabaya #kopijatim #kedaikopi #kopinusantara #roastbean #roasting #roastbeancoffee #coffeegram #manualbrew #manualbrewing #teknikseduh #workshopkopi #ritualkopi #ayongopi #arabika #robusta #coffeeshopsurabaya #perfectdailygrind #jelajahkopi #baristastory #komunitaskopi #tvkopi #media #mediasharing #mediasharingkopi #kaoskopi #kelasseduhmanual #baristadaily . www.coffeetalk.id
Perfect day to try the birthday cake latte! Find us across from San Antonito Elementary. - - #coffee #coffeeroaster #instadaily #baristadaily #roast #newmexico #rt66 #sandiapark #local #edgewood #explorecoffee #morningcoffee #goodmorning #earlybird #coffeelove #espresso #shots #macchiato
NGOPI HEMAT HANYA Rp. 9.000 + GRATIS ONGKIR . . Hey kalian yang ngantor di wilayah Gatot Subroto, Mega Kuningan, Satrio, Thamrin, Sudirman, SCBD, @koppi.asia memberikan promo NGOPI HEMAT 1/2 HARGA. Makin asik karena ONGKOS KIRIM DIBAYARIN alias GRATIS. . .  Caranya gampang, cukup download aplikasi Koppi di Android atau Iphone. Buruan ajak temen sekantor nyeruput kopi (tersedia juga iced blended, tea dan chocolate) . . #koppi #koppiasia #kopikekinian #kliklangsungngopi - - _______ 📍KOPPI Oakwood, Jaksel open at 8 A.M – 8 P.M 📍KOPPI Menara Global, Jaksel open at 8 A.M -8 P.M 📍KOPPI Plaza Semanggi, Jakpus open at 10 A.M - 10 P.M . #free #gratisongkir #coffeelovers #coffee #promojakarta #coffee #indonesiancoffee #coffeetime #coffeelover #coffeeaddict #coffeeholic #kopi #coffeehouse #coffeesensations #baristadaily #coffeedaily #kopihitam #kopiindonesia #hotcoffee
是的 腦闆賺沒錢 所以只好再開一間來服務各位 在逢甲這邊 請各位用力抖內腦闆 就快好了,敬請期待 😘  #kuancafe #coffee #coffeeshop #barista #baristadaily #coffeeroaster
Coffee laps with a side of Brick House nutella sourdough
Have you started craving the colours yet 🥗🌱☀️ ?? As summer approaches we tend to crave very different foods than for the rest of the year. Seasonal fruits and veg become a thing, salads are on the front line helping us to reach #summershape and most importantly-sun makes everything better 🙌🏼 Easter has finished but I’m about to spend a beautiful day tomorrow with @betty44445555 laying with our feet in the air and BBQing everything we can 😁🙌🏼 !!
i am not addicted to coffee, we’re just in a committed relationship ! #coffee #coffeemodel  #latte #latteart #coffeeshop #coffeetable #coffeebar #coffeemaker #coffeequotes #espresso #espressomachine #coffeelover #starbucks #barista #baristadiary #baristadaily #black #iraq #baghdad #irbil #iraqicoffee #iraqifood #baghdadcoffee #baristacoffee #baristacafe @time_coffee7 @coffee.qahwaa @coffee.timme @whos.coffee @coffeebla @dritanalselacoffee @coffeecrafttown @coffeewithsadness @starbucks @coffeeetag
The end of the holidays in this little paradise. You can see how they make each of their sweets while you ask. Complete and delicate menu like their sweets 🖤 — ¿Cómo acabáis los días de descanso? Con dulces siempre está bien 🙈 #lucialucegirona . . . . . . . . #manmakecoffee #baristadaily #alternativebrewing #coffeesesh #coffeeshots #specialtycoffee #coffeegeek #masfotokopi #coffeeprops #blackcoffee #coffeeporn #baristalife #thirdwavecoffee #coffeeshop #latteart #coffeeaddict #pourover #anakkopi #coffee_inst #coffeegram #hobikopi #coffeeculture #cupsinframe #barista #cntraveler #girona #bbctravel #igersgirona #espresso
The most important meal of the day.
French press i am not addicted to coffee, we’re just in a committed relationship ! #coffee #coffeemodel  #latte #latteart #coffeeshop #coffeetable #coffeebar #coffeemaker #coffeequotes #espresso #espressomachine #coffeelover #starbucks #barista #baristadiary #baristadaily #black #iraq #baghdad #irbil #iraqicoffee #iraqifood #baghdadcoffee #baristacoffee #baristacafe @time_coffee7 @coffee.qahwaa @coffee.timme @whos.coffee @coffeebla @dritanalselacoffee @coffeecrafttown @coffeewithsadness @starbucks @coffeeetag
Good morning Monday 🐣 Sunshine ☀️ today Have a great day everyone! 🙋‍♂️☺️☕️🙌 #morningcoffee #bridgehead #homebarista #baristadaily  #baratza #latte #latteart #butfirstcoffee #coffeelove #fairtrade #coffeetime #coffeeaddict #coffeebreak #timetowakeup #coffeeholic #coffeeoftheday #coffeelife #cupsinframe #coffeemovement  #specialitycoffee  #coffeegram  #thecaffeinatedlife
Everytime I post the videos I am not perfect but hope it helps to wherever needed help to pour🙏
We’ve made some adjustments to improve the taste of our Signature Dirty come try it out 📸 @oatkomkrich
Coffee first, then conquer Monday. You’ve got this. ❤️ Picture @mollyannthomas . . . Don’t forget to tag us in your pictures for a chance to get posted to our feed and win a $5 gift card! . . . . . . . . . .  #surehousecoffee #fairtradeorganiccoffee #organiccoffeebeans #coffeeprops #surehouse #itsasurething #artisancoffee #thirdwavecoffee #fairtade #fairtradecoffee #downtownwooster #coffee #coffeeshop #coffeehouse #coffeeshopvibes #microroaster #microroastery #cretzel  #330 #coffeeaddict #thetrendybarista  #1kings11:38 #surehouseatyourhouse #coffeetime #coffeebreak #coffeelover #ilovecoffee #barista #baristadaily #theviewfrommymug
A couple of suggestions of what to do with your Monday.
Happy #earthday 🌎 Bring in your reusable cups today and we’ll fill it with drip or iced coffee for free!
Happy Earth Day! Our goal is not just to serve something that’s tasty, but also provide sustainability behind our product. From bean to bar, coffee is something we need to be responsible for. Mad respect to the farmers out there growing excellent coffee! ✊🌍
Kopi Susu dengan harga 7 RIBU RUPIAH ? Kok bisa ?! .  Di tahun ke 3 Warung Kopi Kiwari yang penuh dengan lika-liku yang membuat dahi mengernyit dan senyum tersimpul, mungkin sekarang saat yang tepat untuk berbagi kebahagiaan untuk #dulurngopi sekalian. Setelah sang adik Bumi Kiwari menebar kebahagiaan di 2 minggunya dengan berkolaborasi bersama petani robusta dari Bogor kini gantian dong bagian Akang Kiwari yang ngajak kalian hepi-hepi.  #kiwari_sudah3tahun menjadi tagar yang dipakai untuk 2 Minggu ini, dengannya pula Warung Kopi Kiwari membagikan kebahagiaan dalam bentuk menu baru yaitu KOSWARA. Kopi Susu Warung Ah! Nah nah nah, menu baru ini dapat Akang/Teteh nikmati dengan harga 18rb rupiah taaaappppiiiiiii selama promo berlangsung silahkan nikmati dengan hanya menukar 7 RIBU RUPIAH dengan segelas Koswara yang dapat Akang/Teteh nikmati di Warung Kopi Kiwari.  Dengan nama uniknya yaitu Koswara, Akang Kiwari juga memberikan kebahagiaan bagi Akang/Teteh yang memiliki nama Koswara depan atau bahkan nama belakang Koswara. GRATIS NGOPI SELAMA 1 TAHUN, iya selama satu tahun Akang/Teteh dengan nama Koswara dapat menikmati menu Koswara secara GRATIS disetiap harinya. Duh bahagia gak tuh ?! .  Untuk syarat dan ketentuan silahkan membaca slide terakhir postingan ini. Mudah dan gak ribet kaya lomba baris-berbaris kok aslina heu.  Nah kira-kira antusias gak nih dengan promo #kiwari_sudah3tahun dan #koswara_dikiwari ? Silahkan tag atau mention teman, saudara, guru, kakak dari bapaknya adik kakek atau siapapun yang cocok untuk ikutan promo dan diajak ke Warung Kopi Kiwari ya! .  Oh ya Akang hampir lupa, promo berikut berlaku mulai 23 April - 6 Mei 2019 ya. Prung ah! .  #kiwari_sudah3tahun #koswara_dikiwari #warungkopikiwari
Oui oui oui
Happy Easter 🐰🐰🐰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coffeeholic #coffeeoftheday #coffeelife #butfirstcoffee #coffeemovement #cupsinframe #ig_coffee #coffee_inst #coffeesesh #igerscoffee #coffeefliicks #coffeeporn #coffeegram #coffeeshopcorners #coffeeshopvibes #coffeeshots #coffeeculture #pourover #coffeegeek #thirdwavecoffee #baristadaily #coffee #alternativebrewing #coffeelover #coffeehopper #appleandcoffee #howiseemycoffee #easter #eastercoffee
老生常談 每天會重複說個幾次 再次提出 希望可以少說幾次 節省點餐時間。  菜單明示:  內用低消每人ㄧ杯飲品 不得折抵甜點或金額 意思就是 內用低消每人ㄧ杯飲品 不得折抵甜點或金額。  比較值得提問的是-小朋友低消 小朋友也有低消 門檻很低 點ㄧ杯小孩專屬的翹鬍子牛奶即可。 哦!是 40元  花生千層沒有提供外帶 帶有顆粒易崩山,不宜外帶 雖然你不介意,但我們很介意 我們的心血作品 是由我們決定它的出餐方式 不是你。  店內有貓 懼貓者請斟酌是否前來 她很自在走來走去 我們不習慣將她關籠。 阿喵是我們的ㄧ員 她懂得用她的方式招呼客人  最重要的講完了 其餘的  禁帶外食 禁止喧嘩嬉鬧 隨手關好門  差不多是這些了。  哦 星期三要休假 提前說ㄧ下 明天還會發ㄧ次公告。  #員林 #yuanlinfood #yuanlincoffee #員林咖啡 #員林甜點  #員林國宅  #coffeelover #彰化咖啡 #彰化甜點 #changhuafood #igfood #千層蛋糕 #彰化  #baristadaily #barista #coffee #dessert #handmade #ditting  #相機食先  #員林美食  #ek43s #mythos1
When holiday moves as fast as our coffee lists 😂  Welcoming Burundi Red Bourbon Washed and say farewell to the Colombia Pink Bourbon Natural, a very few bags available til the next harvest of this amazing Jackfruit, mango juice come around again 😘😘 #getitgirl
Posted @withrepost • @coffee.artist 😍 ☕️ If you like this chéck lînk in my BÎO @coffee.artist ⁣ ⁣ ⁣ 🔹📸by @kccoffeegeek⁣ 🔹⁣ 🔹⁣ 🔹⁣ #latteart#latteartgram#freepour#baristadaily#latteartist#baristalife#latteartporn#coffeelife#coffeegram#coffeecup#coffeelover#coffeeaddict#coffeeoftheday#coffeeholic#instacoffee#coffeeartistry
。 🌿🌿🌿🌿🌿 7-6-6-6-6 #lefthand##baristalife #baristadaily #freepour  #coffee  #latteart #latteartist #latteartporn #cafelatte #rose #swan #heart #tulip#loveramics #baristagear#tainancafe#tainan#taiwan #taiwancafe#臺南咖啡#台南咖啡廳#台灣咖啡#台南美食 #台南景點 #台南 #台南早午餐 #台南甜點 #台南美食地圖 #雷克斯戰隊掃地僧  #淺焙
Not my regular @kuppajoespressobar 😂 however, still a great cuppa coffee with a side of Joe😅 . . . I love doing work for local / Canadian coffee companies! This is one I am doing for @animated.coffee. Very very veryyyyyy yummy! It’s a must try!
The Professor is brewing...and no, I haven't lost the plot so much that I'm calling myself 'the professor' 😂, but instead am referring to this Ethiopian coffee from @theroastingpartyuk I picked up at the @londoncoffeefestival . . . . . #butfirstcoffee #manmakecoffee #pourovercoffee #pourover #coffeegeek #coffeenerd #baristadaily #coffeetime #singleorigin #specialtycoffee #craftcoffee #thirdwavecoffee #coffeeholic #lovecoffee #coffeedaily #mycoffee #greatcoffee #ethiopiancoffee #ilovecoffee #v60 #v60coffee #coffeelife #coffeeoftheday #acaiascale
,® an extraordinary coffee experience. MUDJAVA.com 848.702.0550 Sayreville, NJ Pickup/Delivery #mudjava
#boston
Flash it! . Captured by our talented barista @kevov_rhamli . . Tag you moment with us! #repost #thirdwavecoffeeco
Water front @thebaristro

Loading