Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bajunikah

Posts tagged as #bajunikah on Instagram

662.661 Posts

Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bawalorganza#dress#tudung#
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bawalorganza#dress#tudung#
JAWATAN KOSONG !! Kami sedang mencari dropshipper pink lady  Sesiapa lagi yang nak join dropship PINK LADY boleh pm kina ya ๐Ÿ˜Š  Klik link Kat bio  Atau http://www.wasap.my/0198620209/hai+kaknon  Atau 019-862 0209  Saya pakai,Saya jual ๐Ÿค—  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinklady #nakkurus #nakcantik #dropshiptanpamodal #piercings #jawatankosong #akupunyagerai  #pinkladytestimoni #bajukebaya #bajubaby #like4follow #likeforlikes #ibubapacemerlang #intree #tupperwareoriginal #tiktokmalaysia #muaselangor #muasarawak #muasabah #lingeriemalaysia #tiktok #picoftheday #nikofree #nikofreemalaysia #nucifera #bajunikah #muabanting #pinkladybykina
*BREAST KENDUR MELANTUN LANTUN??* . . ๐Ÿ›‘ Rasa down tengok breast sendiri?? ๐Ÿ›‘ Suami nampak Tak happy lepas bersama?? ๐Ÿ›‘ Stres dengan breast yang tak membulatt?? . . Anda boleh dapatkan apa yang anda inginkan dengan produk kami!  Dijamin selamat Dan mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia ๐Ÿ˜Š  Pm kami SEGERA!!! Klik link Kat bio  Atau http://www.wasap.my/60198620209/terangkan+pinklady  Atau 019-862 0209  Saya pakai,Saya jual ๐Ÿค—  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinklady #nakkurus #nakcantik #instagood #tegangkanbreast #putihdenganselamat #akupunyagerai  #pinkladytestimoni #bajukebaya #bajubaby #like4follow #likeforlikes #ibubapacemerlang #intree #besarkanbreast #tiktokmalaysia #muaselangor #muasarawak #muasabah #lingeriemalaysia #tiktok #picoftheday #nikofree #nikofreemalaysia #nucifera #bajunikah #muabanting #pinkladybykina
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bawalorganza#dress#tudung#
Simpel blus motif lurik  Yang mau order jahit bisa langsung wa/telp/sms ya lurr.. Busana pria Busana wanita Busana anak  Personal ataupun massal ๐Ÿ‘‰Bisa order via online ๐Ÿ‘‰Cod ๐Ÿ‘‰Datang langsung ke butik (08.30-16.30) ๐Ÿ‘‰Atau ada fasilitas datang kerumah sedulur sxan (u/ wilayah jogja)  Tanya harga atau konsultasi model juga bisa.  Zannah by Riezharie  #jahitmurah #jahitonline #penjahitonline #penjahit jogja #butik #modiste #modistejogja #fashiondesigner #fashion #dressmaker #bridesmaid #kemejabatik #blusbatik #atasanbatik #orderjahitmassal #bajupengantin #bajunikah #bajuanak #bajucowok #bajucewek
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bawalorganza#dress#tudung#
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bawalorganza#dress#tudung#
4.3m + 1.5m + 2m left last stock! Pilih pilih nak keratan yang mana. Ini aje yg ada lebih ๐Ÿ˜˜ InshaaAllah no restock dah lepas ni so sesiapa yg dah mengidam lama baikla watsapp skrg. Deposit accepted ok gaji baru bayar penuh. Terus whatsapp ye ! โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € TO ORDER: โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿคณ๐Ÿป Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿคณ๐Ÿป Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿคณ๐Ÿป Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450  Semua Readystock. Yeay. โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang  lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join ๐Ÿ˜ป โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €
Blus kerah setali untuk ibu fitri  Yang mau order jahit bisa langsung wa/telp/sms ya lurr.. Busana pria Busana wanita Busana anak  Personal ataupun massal ๐Ÿ‘‰Bisa order via online ๐Ÿ‘‰Cod ๐Ÿ‘‰Datang langsung ke butik (08.30-16.30) ๐Ÿ‘‰Atau ada fasilitas datang kerumah sedulur sxan (u/ wilayah jogja)  Tanya harga atau konsultasi model juga bisa.  Zannah by Riezharie  #jahitmurah #jahitonline #penjahitonline #penjahit jogja #butik #modiste #modistejogja #fashiondesigner #fashion #dressmaker #bridesmaid #kemejabatik #blusbatik #atasanbatik #orderjahitmassal #bajupengantin #bajunikah #bajuanak #bajucowok #bajucewek
Budayakan baca caption ya dear,  ____________________________ Kain Batik Print : 50.000 Kain Embos/ Baloteli: 40.000 ___________________________ Ukuran  Kain Batik 2.1 m x 1.1 m Kain Embos 1.9 m x 1.0 m ___________________________ โœ“ Bahan 100% katun halus, adem dan nyaman dipakai โœ“ Boleh Order Kain Batik/Kain Embosnya saja (Dijual terpisah) โœ“ Bisa eceran & Kodian โœ“Beli Banyak dapat potongan harga  Paket 1kg, muat 4 pcs kain / 2set _____________________________ Open Order  WA : 085735775986 LINE : samstore.com (pakai @) #kainbatik #kainembos #kainbrokat #kainmurah #kainbatikmurah #kainembosmurah #bajuwisuda #bajunikah #kebayawisuda #kebayanikah #batikmurah #embosmurah #kebayapengantin #kebayamurah #fashionbatik #fashionkebaya #kebayamodern #batikmodern #kebayakekinian #batikindonesia #kebayaindonesia #fashion #batiksolo #batikpekalongan #batikjawa
Budayakan baca caption ya dear,  ____________________________ Kain Batik Print : 50.000 Kain Embos/ Baloteli: 40.000 ___________________________ Ukuran  Kain Batik 2.1 m x 1.1 m Kain Embos 1.9 m x 1.0 m ___________________________ โœ“ Bahan 100% katun halus, adem dan nyaman dipakai โœ“ Boleh Order Kain Batik/Kain Embosnya saja (Dijual terpisah) โœ“ Bisa eceran & Kodian โœ“Beli Banyak dapat potongan harga  Paket 1kg, muat 4 pcs kain / 2set _____________________________ Open Order  WA : 085735775986 LINE : samstore.com (pakai @) #kainbatik #kainembos #kainbrokat #kainmurah #kainbatikmurah #kainembosmurah #bajuwisuda #bajunikah #kebayawisuda #kebayanikah #batikmurah #embosmurah #kebayapengantin #kebayamurah #fashionbatik #fashionkebaya #kebayamodern #batikmodern #kebayakekinian #batikindonesia #kebayaindonesia #fashion #batiksolo #batikpekalongan #batikjawa
Assalamualaikum #icahfasweeties Close up warna Salmon Peach #melorkurung pilihan hati bride-to-be๐Ÿ‘ธ๐Ÿ˜โค Kekakak sayangs boleh booking dulu dah gaji boleh bayar penuh ok?๐Ÿ˜‰ . Tag kawan korang yang bride-to-be tu sekarang! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โค Busana pengantin yang highly recommended๐Ÿ‘ Material sedap, x panas. Selesa dipakai semasa majlis akad nikah nanti๐Ÿ˜๐Ÿ‘ธ #icahfasweeties . Order sekarang!! Harga RM239. DM/Whatsapp 013 6964145 ๐Ÿ’‹ Inshaa Allah fast respond๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜— . #melorkurung . Glam, simple yet classy. Stunning your look, dear! Place your order now!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒธICAHFA๐ŸŒธ . ๐Ÿ’žMaterial : Dutches satin ๐Ÿ’žPrice : RM239 ๐Ÿ’žStunning, classy, luxury ๐Ÿ’žSize : XS - L . ๐Ÿ‘‰DM/Whatsapp to order : 013 6964145 ๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ‘‰Follow @icahfa_ds . . #icahfa #icahfatrustteddropship #icahfasweeties #bajukurung #kurungmoden #bajukurungplain #bajupastel #bajuplain #bajukurungpastel #icahfabangi #bangisentral #bangisentralboutique #butikshahalam #bazarpaknil #tunang #nikah #bajunikah #resepsi #bajupengantin #bajukurungbeads #busanapengantin #solemnization
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bajuuntukevent #dress#tudung#
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bajuuntukevent #dress#tudung#
๐ŸŒธ SEPHIA EXCLUSIVE MODERN ๐ŸŒธ __________ PRICE : RM109 FREEPOSTAGE FOR SM / SS ADD RM10  ___________ MATERIAL : COTTON ENGLISH ( XPANAS )  ___________ MEASUREMENT :  ___________ SIZE S :  shoulder 14" bust 34 " armhole 9" s.length 22" top length 28" skirt  waist 13" hip 17" lenght 41" ____________ SIZE M : shoulder 15" bust 38" armhole 9.5" s.length 22.5" top length 28.5" skirt  waist 14" hip 18" lenght 41" ___________ SIZE XL :  shoulder 16" bust 40-42" armhole 10" s.length 23" top length 28" skirt  size xl waist 15" hip 20" lenght 41" _______________ •skirt cutting mermaid •hidden zip di belakang _______________ TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya) #bajutunang #bajunikah #bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple #syarapleatedkurung
๐ŸŒธ SEPHIA EXCLUSIVE MODERN ๐ŸŒธ __________ PRICE : RM109 FREEPOSTAGE FOR SM / SS ADD RM10  ___________ MATERIAL : COTTON ENGLISH ( XPANAS )  ___________ MEASUREMENT :  ___________ SIZE S :  shoulder 14" bust 34 " armhole 9" s.length 22" top length 28" skirt  waist 13" hip 17" lenght 41" ____________ SIZE M : shoulder 15" bust 38" armhole 9.5" s.length 22.5" top length 28.5" skirt  waist 14" hip 18" lenght 41" ___________ SIZE XL :  shoulder 16" bust 40-42" armhole 10" s.length 23" top length 28" skirt  size xl waist 15" hip 20" lenght 41" _______________ •skirt cutting mermaid •hidden zip di belakang _______________ TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya) #bajutunang #bajunikah #bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple #syarapleatedkurung
๐ŸŒธ SEPHIA EXCLUSIVE MODERN ๐ŸŒธ __________ PRICE : RM109 FREEPOSTAGE FOR SM / SS ADD RM10  ___________ MATERIAL : COTTON ENGLISH ( XPANAS )  ___________ MEASUREMENT :  ___________ SIZE S :  shoulder 14" bust 34 " armhole 9" s.length 22" top length 28" skirt  waist 13" hip 17" lenght 41" ____________ SIZE M : shoulder 15" bust 38" armhole 9.5" s.length 22.5" top length 28.5" skirt  waist 14" hip 18" lenght 41" ___________ SIZE XL :  shoulder 16" bust 40-42" armhole 10" s.length 23" top length 28" skirt  size xl waist 15" hip 20" lenght 41" _______________ •skirt cutting mermaid •hidden zip di belakang _______________ TO PURCHASE : DM OR WHATSAPP 01133418133 (yaaya) #bajutunang #bajunikah #bajulebaran #fcagent #kurungmurah #kurunglace #kurunglacemurah #kurungbridesmaid #bridesmaid #lacekurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajukurungterkini #sareekurung #dropshipwanted #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #fnsagent #iraagent #lycagent #bajurayasimple #syarapleatedkurung
๐ŸƒNavy Craft Weddingcard . Desain Elegant untuk momen tak terlupakan . Buat undanganmu beda itu salah satu caranya adalah dengan pemilihan bahan.yang masih jarang digunakan ya dear.. kayak undangan Kitas satu ini. Info lebih detail ๐Ÿ“ฒ WA:081289886608. Ikuti terus koleksi cantik lainnya di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @jogjaweddingnet @jogjaweddingnet . . . #pengantinmuslimah #indonesianbrides #undanganunik #undangancantik #jogjaweddingnet #surabayawedding #muajakarta #makeupwisuda #inspirasikebayamuslimah #jogjaweddingnet #kebayakutubaru #seserahannikah #siraman #meminang #jogjaweddingnet #pengantinindonesia #pernikahan #bajunikah #bajuolshop #jogjaweddingnet #pengantinmuslimah #kondanganoutfit #kondanganootd #kondangan #bandung
Untuk sebarang pertanyaan mengenai hrga & tempahan boleh whatsapp terus pada azie 01110145118 boleh tekan link nie  http://www.wasap.my/601110145118 utk terus whatsapp..tq jng lupa Follow my ig utk tnggok baju.lace and tudung yg lawa2 @firzieycouture_officials  @lace_firzieycouture  @tudungbyfirzieycouture  @wazieysidek  #tempahbajunikah#fashiondesignermalaysia #fashiondesigner#fashiondesignerkelantan #tailoringonline #madetomeasure #dressdinner #fabriklace #kainlace #raya #tema #medetomeasure #online #bajunikah #bajutunang #bajudinner #tailorkl #lace#fashiondesignerkl #dinner #pakaiuntukdinner #temaglam #bajuwedding #tempahbaju #tempahanonline #onlinetailoring #bajuuntukdinner #bajuuntukevent #dress#tudung#

Loading