Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bajukurungmurah

Posts tagged as #bajukurungmurah on Instagram

3.307.047 Posts

Ready stock KURUNG ZARRA RUFFLES RM125 POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS . 🌹Size : S,M,L (Sila rujuk carta ukuran) 🌹Material baju: French Lace 🌹Corak lace yg timbul 🌹Ada lining dan tak perlu pakai inner 🌹Leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai 🌹Zip bahagian lengan, friendly wudhuk 🌹Ironless 🌹Ruffles di bahagian lengan dihiasi batu permata tabur di atas lace baju bahagian hujung lengan dan bawah baju 🌹Skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining 🌹6 pilihan warna . ⚠Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440🎀 Click my number at Bio 📞📞📞 . #sayajual #sayajualbajumurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #ipohcalling #neelofa #bazaarpaknil #bazaarpaknil #hijabista #moodrepublik #ctdk #ootdmalaysia #bajukurungmurah #bajulacemurah #lacemurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #puteriyangditukar #takadacintasepertimu #ajariplayboyitu #utusancintaadam #adamcempaka #kariahcakpong #lelakikirimantuhan #setelahterlafaznyaakad #bajukurungbawahrm150 #tv3 #dramasangat #chanteekmy
4th Anniversary #jlabellaatelier  Chanelle Jubah RM89 exclude postage (RM8 sm / RM10 ss)  Limited stock! Siapa cepat dia dapat.  Whatsapp 0107640390 atau klik link di bio kami sekarang utk pembelian.  #jlabella #jlabelladropship #jlabellasale #jlabellaanniversarysale #jlabellaagent #jlabellalover #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmodern
Ready stock KURUNG ZARRA RUFFLES RM125 POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS . 🌹Size : S,M,L (Sila rujuk carta ukuran) 🌹Material baju: French Lace 🌹Corak lace yg timbul 🌹Ada lining dan tak perlu pakai inner 🌹Leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai 🌹Zip bahagian lengan, friendly wudhuk 🌹Ironless 🌹Ruffles di bahagian lengan dihiasi batu permata tabur di atas lace baju bahagian hujung lengan dan bawah baju 🌹Skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining 🌹6 pilihan warna . ⚠Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440🎀 Click my number at Bio 📞📞📞 . #sayajual #sayajualbajumurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #ipohcalling #neelofa #bazaarpaknil #bazaarpaknil #hijabista #moodrepublik #ctdk #ootdmalaysia #bajukurungmurah #bajulacemurah #lacemurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #puteriyangditukar #takadacintasepertimu #ajariplayboyitu #utusancintaadam #adamcempaka #kariahcakpong #lelakikirimantuhan #setelahterlafaznyaakad #bajukurungbawahrm150 #tv3 #dramasangat #chanteekmy
🌸 NEW COLLECTION 🌸 . EVRA DRESS with free gold belt . Price : RM 85 Free Postage SM  _ Material : como crepe with lace _ Measurement : . ❤️ Freesize : SHOULDER : 15” BUST : fit until 38” WAIST : fit until 36“ HIP : fit until 42” ARMHOLE: 18” SLEEVE : 22" LENGTH : 144CM . ❤️ Plussize : SHOULDER : 16” BUST : fit until 46” WAIST : fit until 42" HIP : fit until 50” ARMHOLE: 22” SLEEVE : 24” LENGTH : 144CM _ Order : WhatsApp 0123945896 for fast reply  #evradressmixshoppe #evradress #setkurung #kurungmurah #setkurungraya #bajuraya #bajurayamurah #bajukurung #bajukurungraya #kurung #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmurah #bazaarmurah #kurungcantik #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #lacekurung #skirtlace #lacekurungmurah #skirtlacemurah #blouselace #blouselacemurah #laceblouse #laceblousemurah #bazaarpaknil #zzagent
Kurung Kedah. RM89. Design ni ada lagi sis. 🥰  Kurung Kedah Moden. Setakat ni semua saiz ada lagi sis. 🤭 Cepat2 book ya. 😊Whatsapp for details.  Baju Kurung Kedah ✅English Cotton ✅Ready Made ✅Cutting best ✅Warna cantik ✅Size S - XL ✅Whatsapp utk details.  #bajukurunglace  #bajukurung  #kurungmoden  #bajukurungmoden  #sayajual #bajukurung #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungmoden #raya #bajukurungraya #bajurayamurah #bajumurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #kurungpahang #jubah #blousemurah #jubahmurah #blouse #bajubridesmaid #minikurung #kurung #bajukurunglace #kurungpeplum #bajumelayu #peplum #sayajual #bajukebaya #bajukurungpahang #kainpleated #kaftan #kurungkedah  #englishcotton
Ready stock KURUNG ZARRA RUFFLES RM125 POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS . 🌹Size : S,M,L (Sila rujuk carta ukuran) 🌹Material baju: French Lace 🌹Corak lace yg timbul 🌹Ada lining dan tak perlu pakai inner 🌹Leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai 🌹Zip bahagian lengan, friendly wudhuk 🌹Ironless 🌹Ruffles di bahagian lengan dihiasi batu permata tabur di atas lace baju bahagian hujung lengan dan bawah baju 🌹Skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining 🌹6 pilihan warna . ⚠Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440🎀 Click my number at Bio 📞📞📞 . #sayajual #sayajualbajumurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #ipohcalling #neelofa #bazaarpaknil #bazaarpaknil #hijabista #moodrepublik #ctdk #ootdmalaysia #bajukurungmurah #bajulacemurah #lacemurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #puteriyangditukar #takadacintasepertimu #ajariplayboyitu #utusancintaadam #adamcempaka #kariahcakpong #lelakikirimantuhan #setelahterlafaznyaakad #bajukurungbawahrm150 #tv3 #dramasangat #chanteekmy
BIPASHA KURUNG SAREE _____  RM150 EXC POSTAGE ______________  BOOKING WITH PAYMENTS COD AREA PANDAN INDAH ________ WHATSAPP 0193153205 __________ #vikshakaligshopbajurayayshakaluxekurung#bajukurungsaree #bajuraya2019 #bajubridesmaid#kurungsaree #madeinmalaysia #bestoutfits#ootdfashion #bajukurungsareemurah#kurungsareemoden #kebayasaree#bajurayamurah2019 #bridesmaids#bajubridesmaidmurah #sareemalaysia#bajukurungmurah #bajusareemurah #bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah #beautifulsaree#kurungmodensaree #bajucantikmurah#bajukurung2019murah #igshopbaju#bajukurunglace #bajubridesmaid2019#bajurayasedondon #igshopbajuraya
HARGA BOLEH MURAH, KENAPA NAK BAYAR MAHAL? . 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0162664609 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
HARGA BOLEH MURAH, KENAPA NAK BAYAR MAHAL? . 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0162664609 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
HARGA BOLEH MURAH, KENAPA NAK BAYAR MAHAL? . 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0162664609 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
4th Anniversary #jlabellaatelier  Chanelle Kurung RM89 exclude postage (RM8 sm / RM10 ss)  Limited stock! Siapa cepat dia dapat.  Whatsapp 0107640390 atau klik link di bio kami sekarang utk pembelian.  #jlabella #jlabelladropship #jlabellasale #jlabellaanniversarysale #jlabellaagent #jlabellalover #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmodern
PEPLUM KIDS (double layer) . ✔️Material english ni cotton ✔️Baju tidak berlengan ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister ✔️Baju bertali bukannya zip . sesuai utk bby 1-2 tahun ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk ✔️Kain senang di iron ✔️Kain yang tidak mengecut ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . RM55 (Harga tidak termasuk pos) ( refer saiz chart ukuran sebenar utk lebih pasti ) . BERMINAT BOLEH WHATSAPP 0177676924 0177676924 atau tekan link di bio lebih mudah 💋 . #angguncotton #angguncottonmurah  #bajubekwoh  #bajukurungmurah #bajukurungmodenenglishcotton #bajumampumilik #bajucantik #terlajaklaris #kurungcottonmampumilik #bajukurungmoden #contesttagandwin #contestday #limitedstock #angguncotton #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #uitmlendu #uitmshahalam #uthm #upm #politeknik #kptm #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #maluaperbossku #mirafilzah #fattzura #remyishak
BIPASHA KURUNG SAREE _____  RM150 EXC POSTAGE ______________  BOOKING WITH PAYMENTS COD AREA PANDAN INDAH ________ WHATSAPP 0193153205 __________ #vikshakaligshopbajurayayshakaluxekurung#bajukurungsaree #bajuraya2019 #bajubridesmaid#kurungsaree #madeinmalaysia #bestoutfits#ootdfashion #bajukurungsareemurah#kurungsareemoden #kebayasaree#bajurayamurah2019 #bridesmaids#bajubridesmaidmurah #sareemalaysia#bajukurungmurah #bajusareemurah #bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah #beautifulsaree#kurungmodensaree #bajucantikmurah#bajukurung2019murah #igshopbaju#bajukurunglace #bajubridesmaid2019#bajurayasedondon #igshopbajuraya
HARGA BOLEH MURAH, KENAPA NAK BAYAR MAHAL? . 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0162664609 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
Jom tengok Mia Qalisya kami.. material kain soft cotton-silk blend.. jatuh terletak dan berangin.. warna brown burgundy hot selling.. . . Visit our website to find out more. Link in Bio 😉 Dont forget to Follow us on Instagram and Like us on Facebook😉 . #miaajmalmuslimahboutique #miaajmalofficial #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #bajulabuh #blousemurahmalaysia #blouselabuhmurah #nursingfriendly  #blouseplain #nursingblouse  #blousemalaysia  #jubahmuslimah #sayajualblouse #bajukurungmoden #jubahmurah #bajukurungmurah #sayajualbaju #terapiinstagram #sayajualmurah #bazaronline #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonborong
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
BIPASHA KURUNG SAREE _____  RM150 EXC POSTAGE ______________  BOOKING WITH PAYMENTS COD AREA PANDAN INDAH ________ WHATSAPP 0193153205 __________ #vikshakaligshopbajurayayshakaluxekurung#bajukurungsaree #bajuraya2019 #bajubridesmaid#kurungsaree #madeinmalaysia #bestoutfits#ootdfashion #bajukurungsareemurah#kurungsareemoden #kebayasaree#bajurayamurah2019 #bridesmaids#bajubridesmaidmurah #sareemalaysia#bajukurungmurah #bajusareemurah #bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah #beautifulsaree#kurungmodensaree #bajucantikmurah#bajukurung2019murah #igshopbaju#bajukurunglace #bajubridesmaid2019#bajurayasedondon #igshopbajuraya
Bust :48” Length :56” Button :Yes
PEPLUM KIDS (double layer) . ✔️Material english ni cotton ✔️Baju tidak berlengan ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister ✔️Baju bertali bukannya zip . sesuai utk bby 1-2 tahun ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk ✔️Kain senang di iron ✔️Kain yang tidak mengecut ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . RM55 (Harga tidak termasuk pos) ( refer saiz chart ukuran sebenar utk lebih pasti ) . BERMINAT BOLEH WHATSAPP 0177676924 0177676924 atau tekan link di bio lebih mudah 💋 . #angguncotton #angguncottonmurah  #bajubekwoh  #bajukurungmurah #bajukurungmodenenglishcotton #bajumampumilik #bajucantik #terlajaklaris #kurungcottonmampumilik #bajukurungmoden #contesttagandwin #contestday #limitedstock #angguncotton #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #uitmlendu #uitmshahalam #uthm #upm #politeknik #kptm #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #maluaperbossku #mirafilzah #fattzura #remyishak
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
PEPLUM KIDS (double layer) . ✔️Material english ni cotton ✔️Baju tidak berlengan ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister ✔️Baju bertali bukannya zip . sesuai utk bby 1-2 tahun ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk ✔️Kain senang di iron ✔️Kain yang tidak mengecut ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . RM55 (Harga tidak termasuk pos) ( refer saiz chart ukuran sebenar utk lebih pasti ) . BERMINAT BOLEH WHATSAPP 0177676924 0177676924 atau tekan link di bio lebih mudah 💋 . #angguncotton #angguncottonmurah  #bajubekwoh  #bajukurungmurah #bajukurungmodenenglishcotton #bajumampumilik #bajucantik #terlajaklaris #kurungcottonmampumilik #bajukurungmoden #contesttagandwin #contestday #limitedstock #angguncotton #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #uitmlendu #uitmshahalam #uthm #upm #politeknik #kptm #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #maluaperbossku #mirafilzah #fattzura #remyishak
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia
Ready stock KURUNG ZARRA RUFFLES RM125 POSTAGE : RM8 SM/RM12 SS . 🌹Size : S,M,L (Sila rujuk carta ukuran) 🌹Material baju: French Lace 🌹Corak lace yg timbul 🌹Ada lining dan tak perlu pakai inner 🌹Leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai 🌹Zip bahagian lengan, friendly wudhuk 🌹Ironless 🌹Ruffles di bahagian lengan dihiasi batu permata tabur di atas lace baju bahagian hujung lengan dan bawah baju 🌹Skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining 🌹6 pilihan warna . ⚠Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . Whatsapp for fast reply :+6010.376.1440🎀 Click my number at Bio 📞📞📞 . #sayajual #sayajualbajumurah #igersmalaysia #ipohcityawesome #ipohcalling #neelofa #bazaarpaknil #bazaarpaknil #hijabista #moodrepublik #ctdk #ootdmalaysia #bajukurungmurah #bajulacemurah #lacemurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #puteriyangditukar #takadacintasepertimu #ajariplayboyitu #utusancintaadam #adamcempaka #kariahcakpong #lelakikirimantuhan #setelahterlafaznyaakad #bajukurungbawahrm150 #tv3 #dramasangat #chanteekmy
PEPLUM KIDS (double layer) . ✔️Material english ni cotton ✔️Baju tidak berlengan ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister ✔️Baju bertali bukannya zip . sesuai utk bby 1-2 tahun ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk ✔️Kain senang di iron ✔️Kain yang tidak mengecut ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . RM55 (Harga tidak termasuk pos) ( refer saiz chart ukuran sebenar utk lebih pasti ) . BERMINAT BOLEH WHATSAPP 0177676924 0177676924 atau tekan link di bio lebih mudah 💋 . #angguncotton #angguncottonmurah  #bajubekwoh  #bajukurungmurah #bajukurungmodenenglishcotton #bajumampumilik #bajucantik #terlajaklaris #kurungcottonmampumilik #bajukurungmoden #contesttagandwin #contestday #limitedstock #angguncotton #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #uitmlendu #uitmshahalam #uthm #upm #politeknik #kptm #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #maluaperbossku #mirafilzah #fattzura #remyishak
Moden Mini Cotton XS hingga XXL Bole depo dulu sis, baki byr gaji. Dah dekat gaji ni kan. Cepat2 pilih design dan saiz sbb stock laju ni Klik link wasap di bio ye . .  #bajukurung #kurungcotton #minimoden #bajukurungcotton #minimodencotton #kurungmodencotton #bajucotton #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungcottonmurah #bajukurungcottonmalaysia

Loading