Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#azirashafinaz

Posts tagged as #azirashafinaz on Instagram

7.794 Posts

🔥 EPISODE 26 🔥 .  Ishh engkau ni Sofea. Allah dah bagi petunjuk dekat kau supaya berbaik dan bermesra semula dengan laki dan anak kau. Tapi tak engkau tak heran pon apa nak jadi. Sebab belum kena dekat kau 😪 Eddie hilang, Alia kena langgar. Kau still takde rasa menyesal kan 😠 To Haris, janganlah pilih Tina sebab takut perangai lebih kurang dengan Sofea je 🙊 pilihla Ariana gadis baik hati, baik jantung, baik mulut dan segala-galanya baik lah @azirashafinaz 😂😂🤣🤣 .  #vilaghazara #ariana #akasiatv3 #azirashafinaz #aziralover
@azirashafinaz shoot for @nonatv3 🌸 #paranormalrocks #azirashafinaz
Dazrin gelabah lak bila Dewi nak putuskan pertunangannya dengan Sani. Episod 26, Vila Ghazara di #akasiatv3 jam 7.00 malam ini . . Skrip: Wira Hijau dan Amy Aimi Arahan: Feroz Kader Terbitan: @excellentpictures  Lakonan: #hafeezmikail #shukriyahaya #azirashafinaz #mustaphakamal #haleedamazlin #ellymazlein #aidilaziz #tunkuhanis @syedaiman75 #amirulfaqeem @rafasyaofficial . . #scriptwriter #vilaghazara #akasia #tv3 #tontonmy #dramasangat #bukanadaptasinovel @vilaghazara @tontonmy @dramasangat #bukandramaadaptasi @vilaghazaraofficialtv3 #dramamelayu #bukandramaadaptasinovel #dramabukanadaptasinovel #iamellymazlein
Stock clearance!! Bermula 22/10 hingga 31/10 (last pymnt 10mlm)  Pinafore Dress Wawa Now offer: RM 60/65ss **Free Inner White (Free size)  Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)  Material: Cotton Crepe Stretchable **lembut dan tidak terlalu tebal **selesa dipakai **potongan dress A Cut (kembang bawah) **tali tak boleh laras, butang boleh buka bahagian depan tali **bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang  Notes: **sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . Whatsapp 01114484304  #sayajual #bazaarpaknil #aaisyahdhiarana #sayajualbaju #bajumuslimah #ctdk  #peplum #kurungfishtail#fattzurafairytale #peplumsongket #jubah #bajumelayu #peplumkids #kurta#kurungsongket #cintatiadaganti #nelydiasenrose #aedyxashraf #vilaghazara #shukriyahaya #azirashafinaz #cikreenenngokngek #fikryibrahim #farahnabilah #gegarvaganza2018 #gv5 #teamzamani #teamamelina
Stock clearance!! Bermula 22/10 hingga 31/10 (last pymnt 10mlm)  Pinafore Dress Wawa Now offer: RM 60/65ss **Free Inner White (Free size)  Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)  Material: Cotton Crepe Stretchable **lembut dan tidak terlalu tebal **selesa dipakai **potongan dress A Cut (kembang bawah) **tali tak boleh laras, butang boleh buka bahagian depan tali **bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang  Notes: **sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . Whatsapp 01114484304  #sayajual #bazaarpaknil #aaisyahdhiarana #sayajualbaju #bajumuslimah #ctdk  #peplum #kurungfishtail#fattzurafairytale #peplumsongket #jubah #bajumelayu #peplumkids #kurta#kurungsongket #cintatiadaganti #nelydiasenrose #aedyxashraf #vilaghazara #shukriyahaya #azirashafinaz #cikreenenngokngek #fikryibrahim #farahnabilah #gegarvaganza2018 #gv5 #teamzamani #teamamelina
gudnight♥ . #sophiahasanewboyfriend 😂❤ . #azirashafinaz #sophialiana #cikmanggis
🖤 Korang tahu tak? 🖤.. 💫 Azira merupakan seorang penyanyi yang dimulakan dengan kumpulannya iaitu DeFam 💫.. 💗 Kemudian menjadi seorang artis yang sangat berbakat. Jangan lupa saksikan Vila Ghazara setiap hari isnin dan Jumaat di tv3. Pada jam 7.00 hingga 8.00 malam.  Dia memegang watak sebagai Ariana 💗..😘 Azira juga merupakan pengacara bagi sebuah hiburan di tv Ntv7. Dia mengacara di rancangan Pop Tv setiap hari Jumaat bermula pada 9.30 malam hingga 10.30 malam 😘 .  #azirashafinaz #aziralover
❤ Hei my princess 👸 and all! Good night and sweet dream. Hopefully tomorrow is more than today 😘 before you sleep you must go to wash your kaki. Tkut nanti mimpi mende bukan bukan and dont forget to baca doa tidur. I love you 😘😘 .  #azirashafinaz #aziralover
Take note guys ❤ .  Ada setengah pihak yang kata ' Hek eleh menda sikit je pon, itu pon nak ambil gambar no plate then viralkan. Kan boleh je pergi ke balai polis dan buat report. Nntah pape lah '. Ok guys. Korang sakit hati tak bila owner kereta tu buat menda yang sama kat korang. Mesti geram + cuak giler ah. Lagi satu, Azira ambil gambar no plate kereta tu supaya korang semua berhati-hati dan dia dah bagi pesanan. Jangan nanti korang kena, pastu menyesal 🙄 .  #azirashafinaz #aziralover
💙 SEE YOU TOMORROW 💙 .  Hari semakin hari, Haris dan Ariana semakin rapat sehinggakan ada orang merasakan sesuatu daripada mereka berdua. Mereka sangat rapat dan berbaik akhir-akhir ni. Boleh kahwin dah Haris dengan Ariana ni 😂😂 sweet semacam ni. Selalu on phone, kalau dulu terjumpa sikit je mata memusing tengok benda lain terus 🤣 .  #vilaghazara #azirashafinaz #aziralover
@Regran_ed from @mstaronlineofficial -  Eh min geram betul dengan samseng jalan raya ni 😡  Baca di Instastory ⬆️ highlights - #regrann #azirashafinaz #aziralover
Be your own kind of beauty 💫💖 .  #azirashafinaz #aziralover
Ariana say see you next monday guys! Korang nak tahu tak? Episode #vilaghazara tinggal lagi 15 episode je 😭 dah nak sampai ke penghujung dah 😢 rasa macam sekejap je 😭 tapi takpe. Lepas habis drama VG ada lagi 1 drama yang paling best giler 😘😘 nantikan!!! ❤ .  #vilaghazara #azirashafinaz #aziralover
👸 AZIRA SHAFINAZ 👸 .  Your name is my favourite word 💚❤ .  #azirashafinaz #aziralover
👚Korean Style Hoodie Dress👚EH::O33 . ❤🎉PROMO PRICE::RM 79.OO🎉 ❤PRICE BEFORE::RM 89.OO 🚐POSTAGE::RM 8 SM/RM I2 SS ❤SIZE::FREE SIZE [PLEASE REFER TO MEASUREMENT GIVEN] ❤COLORS::BLUE/COFFEE 💳ORDER/ENQUIRY::📲+601112822836 💌 http://www.wasap.my/+601112822836/ECloset ⬆⬆⬆FAST.RESPONSE⬆⬆⬆ . #eh033 #eliesyahcloset #koreanstylehoodiedress #koreanstyle #hoodiedress #koreandrama #korea #koreanfashion #hoodie #dress #promoprice #azirashafinaz #shukriyahaya #ellymazlein #hafeezmikail #aidilaziz #ootd #fashion #blackpink #dualipa #bts #vilaghazara
👚Korean Style Hoodie Dress👚EH::O33 . ❤🎉PROMO PRICE::RM 79.OO🎉 ❤PRICE BEFORE::RM 89.OO 🚐POSTAGE::RM 8 SM/RM I2 SS ❤SIZE::FREE SIZE [PLEASE REFER TO MEASUREMENT GIVEN] ❤COLORS::BLUE/COFFEE 💳ORDER/ENQUIRY::📲+601112822836 💌 http://www.wasap.my/+601112822836/ECloset ⬆⬆⬆FAST.RESPONSE⬆⬆⬆ . #eh033 #eliesyahcloset #koreanstylehoodiedress #koreanstyle #hoodiedress #koreandrama #korea #koreanfashion #hoodie #dress #promoprice #azirashafinaz #shukriyahaya #ellymazlein #hafeezmikail #aidilaziz #ootd #fashion #blackpink #dualipa #bts #vilaghazara
👚Korean Style Hoodie Dress👚EH::O33 . ❤🎉PROMO PRICE::RM 79.OO🎉 ❤PRICE BEFORE::RM 89.OO 🚐POSTAGE::RM 8 SM/RM I2 SS ❤SIZE::FREE SIZE [PLEASE REFER TO MEASUREMENT GIVEN] ❤COLORS::BLUE/COFFEE 💳ORDER/ENQUIRY::📲+601112822836 💌 http://www.wasap.my/+601112822836/ECloset ⬆⬆⬆FAST.RESPONSE⬆⬆⬆ . #eh033 #eliesyahcloset #koreanstylehoodiedress #koreanstyle #hoodiedress #koreandrama #korea #koreanfashion #hoodie #dress #promoprice #azirashafinaz #shukriyahaya #ellymazlein #hafeezmikail #aidilaziz #ootd #fashion #blackpink #dualipa #bts #vilaghazara
❤ Pop Tv ❤ .  Bersama artis jemputan pada malam ni iaitu @syamel_official , @kyotoband , dan barisan artis #vilaghazara iaitu Linda, Maria dan Zarul. Ha tak lupa Cikgu Ariana juga 😂😂 .  #poptvntv7 #azirashafinaz #aziralover

Loading