Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#ayer8

Posts tagged as #ayer8 on Instagram

23.361 Posts

Oxygentherapy Facial. Sesuai untuk semua jenis kulit dan banyak kelebihan. Nak tahu lebih lanjut? Boleh hubungi kami di:  03 8328 0246 / 017 365 3719 . #srijeda #srijedaputrajaya #spa #medispa #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #bangi #puchong #health #beautyspa #beauty #affordablespa  #putrajayasentral #airasiax #fireflyz #malaysiaairlines #putrajayaresident #putrajayamalaysia #putrajayalake #ayer8 #ayer8putrajaya #ayer #ayer8spa
~ Idealyst Skin Care ~ •Gentle Cleanser membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit.Pembersih lembut ini juga berfungsi utk menganjalkan kulit,menanggalkan minyak &membuang segala kotoran. •Hayluronic Acid Membaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembapkan. Mengurangkan garis2 halus & kedutan pada wajah. •Light Hydrator Adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas Dan terhidrat.bebas minyak.juga reka khusus utk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak. •UV Block SPF50 Memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari,memutihkan kulit,  membaiki kedutan dan menyekat UV •Harga -RM100 trial set -RM300 normal set . .  #srijeda #srijedaputrajaya #spa #medispa #newjourney #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #bangi #puchong #health #beautyspa #beauty #gojesmaut #affordablespa #naturalbeauty #newyou #putrajayasentral #putrajayaresident #putrajayamalaysia #putrajayalake #ayer8 #ayer8putrajaya #ayer #ayer8spa
Alhamdulillah terbaik CL ni 🤗 . Anak pergi sekolah wangi², balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh², dia bukan tahu pun bau tu dah mengganggu orang lain..Ibu² jangan risau, #celebritylass sesuai untuk seisi keluarga..Anak kita pun boleh join pakai.. . 100% daripada bahan semulajadi...Meh pakat try !! . . Beli CL untuk family terus 3 kotak RM90 sahaja (free pouch bag) . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybangi
Nak kami set up DEKO KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #bangisurprise
- Saya dah kakak saya tak minum susu kambing tapi bila minum serius sedap 😋😋 . . Alhamdulillah feedback customer. Kenapa korang kena cuba dhiansusukambing? . . Dhian susu kambing yang TANPA BAU HAMIS dan senang dibuat walau di mana korang berada. . Kepada sesiapa yang nak kita bantu atasi masalah gastrik/pedih ulu hati/ angin perut. Click link di bio . 💕❤️ . #dhiansquad #gastrik #simanja #selsema #selesema #susukambingdhian #susu #dhiansusukambing #sayajual #anaksihat #kotabharu #kelantan #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #anakpintar #bazaarpaknil #susukambing #yusufiskandar #laraalana #bazarmalaysia #taska #tadika #ajimaura #terapiinstagram #ayer8 #putrajaya #susukambingoriginal
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybangi
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Nak kami set up DEKO KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #bangisurprise
Assalamualaikum Selamat Pagi 🤗 Dah minum Susu Kambing Dhian pagi ni? TQ yang dah cuba . . - "DHIAN SUSU KAMBING TERBAIK! TAK BERBAU HAMIS.." 👍✌🏻💕 . Jom minum Dhian Susu Kambing korang hehe 💯 . ✔ Susu kedua terbaik selepas susu ibu ✔ Bagus untuk pembentukan tulang ✔ Melambatkan proses penuaan ✔ Melancarkan pencernaan ✔ Membekalkan tenaga ✔ Kaya dengan zat besi ✔ Meningkatkan imunisasi badan . . BERMINAT? JOM ORDER SEKARANG JUGA!!! Click link di bio! . #gastrik #minumsusu #putrajaya #ayer8 #presint9 #simanja #anakku #selsema #selesema #susukambingdhian #susu #dhiansusukambing #sayajual #anaksihat #kotabharu #kb #pujaanhatikanda #kakakperigi #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #susukambing #yusufiskandar #laraalana #bazarmalaysia #taska #tadika #pasti #ajimaura #terapiinstagram #susukambingoriginal
#assalamualaikum Ibu 🤗 TAK SEMPAT SEDIAKAN SARAPAN ANAK PAGI TADI ? . Qaseh Junior kan ada. Jangan biarkan anak tanpa sarapan. Sekurang²nya suapkan 2 sudu Qaseh Junior kepada mereka. . Buat pilihan terbaik untuk si manja mommy .  #qasehjunior #vitamins #omardanhana #omarhana #ayer8 #anaksihatanakhebat #sihat #cerdas #anak #simanja #anakku #qasehgold #qasehjuniorputrajaya #putrajaya #aradamansara #qasehgoldjunior #yusoffalqardawi #laraalana #yusufiskandar #ajimaura #terapiinstagram #anakbijak #anakkuat #pujaanhatikanda #kakakperigi #madu #tadika #taska #upsr
FEEDBACK DARI MOMMY YANG CONSUME BEAUMAMA 😍 . . ☑️ Badan rasa kuat . ☑️ Jaundice x tinggi ☑️ Kulit anak cantik putih bersih ☑️ Susu banyak . Alhamdulillah ✓ Mommy nak cuba beaumama ?. 😉😉 Just click link di bio . . . #beaumama #vsireh #ayn #olicandy #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ajimaura #sayajual #pujaanhatikanda #kakakperigi #bazaarpaknil #poslaju #trudolly #yusoffalqardawi #terapiinstagram #jaundice #demamkuning #demampanas #g6pd #exzema #milkbooster #mommytobe #badam #halia #kurma #madu #masalahhb #hbrendah #morningsickness
Member terkejut anda dah x pakai deodorant 2 tahun? Aik tapi badan anda x berbau pun..pakai apa? Haaa apa lagi CL laa 🤗😊 . Ada masalah BAU badan? Usah zalimi diri sendiri... Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #ayer8 #putrajaya #cl #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #deodorant #tawasmoden #ketiakmasam
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebirthdaybangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebirthdaybangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebirthdaybangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebangisentral
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #bangisurprise
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybandarbarubangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybandarbarubangi
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisedeliverybangiukmkajang
For order : 1) screenshot gambar surprise yg berkenaan 2) send msj to us +60182666014 or klik terus link kat profile atas  BAMBAM SURPRISE SERVIS KEJUTAN PALING MURAH, CEPAT PANTAS DAN MENGUJAKAN.  We do *SURPRISE* for our love. You? What would you do for love?  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebirthdaybangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebirthdaybangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #bangisurpriseplanner
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Nak kami set up KEJUTAN buat insan tersayang anda?Boleh sangat, tidak menjadi masalah kpd kami 😋  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . -Balloon -Cake -chocolate/Macaron -Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ____________________________________ WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Alhamdulillah, kami dari team bambam surprise "double ❤❤" kalau cust kami "❤" akan servis dari kami.  Bukti nya dah nampak kat feedback atas 😘❤👍 Kami boleh customise mengikut kemahuan korang juga tau.  Nak lebih banyak feedbacks? Takde masalah, boleh tgok kat "highlight" kat atas 😄 . =================== =================== . Info lebih lanjut? Whatsapp +60182666014 Atau klik je link kat bio profile atas tu yaa 😍 . #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Hai hai hai kesayangan bambam ! 😘  YES, KAMI DAH START BUAT SALE HUJUNG TAHUN NI UTK HANGPA SEMUA.. START DARI HARI NI 1/12 SEHINGGA 30/12 NI TAU.  Sila screenshot gambar pakej dan tekan link kat bio @bambamsurprisedelivery atas👆utk tempahan atau sebarang pertanyaan 😉  BAMBAM SURPRISE DELIVERY  Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹🐹Rose/bear (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna buat insan tersayang.. ❤ _____________________________ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Click link kat bio untuk proceed order ya👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Syukur Alhamdulillah atas Rezeki ini Ya Allah 👐 . Terima kasih BAMBAM LOVERS for choosing us. We love u too ❤😄 . Mereka dah, anda bagaimana? . ============================ . Graduation/anniversary/birthday/wedding/engagement/gift/hamper and surprise ?  Client can request to make it as package ya . 🎈Balloon 🎂Cake 🍫chocolate/Macaron 🌹Rose/bear . (Terms and conditions apply)  Semuanya sesuai untuk dijadikan sebagai satu memori yang bermakna kepada insan tersayang.. ❤ ============================ . WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?  Stay tune dengan kami, lebih banyak tawaran dan kejutan menarik selepas ini.. JOM bersama-sama mencipta memori dengan harga mampu milik 😊  Click link kat bio untuk proceed order 👆  #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykajang #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangiukmkajang #surprisedeliverykajangmurah #surprisedeliverybangimurah #surprisedeliveryputrajayamurah #surprisebirthdaycyberjayamurah #belonbangi #belonbangimurah #belonmurahkajang #belonkajang #belonputrajaya #beloncyberjaya #ukm #uniten #uikl #upm #ayer8 #ayer8putrajaya #mrtkajang #surprisedeliverykajang #kajangmurah #surprisedeliverybangi #bangisurprisedelivery #surprisebouquetbangi
Tom yam kung #tomyamkung #ayer8
Antibiotik untuk Batuk dan Selsema? . -batuk dan selsema biasanya tidak memerlukan antibiotik. -pengambilan antibiotik sewenang-wenangnya mungkin mengundang bahaya! -penyalahgunaan antibiotik mengakibatkan antibiotik kurang berkesan bila ia benar-benar diperlukan. -doktor akan menentukan jika anda memerlukan antibiotik . . #sayajual #susu #susukambingdhian #susukambingoriginal #anaksihat #anaksoleh #anakpintar #bazaarpaknil #susukambing #laraalana #bazarmalaysia #iium #uitm #murah #putrajaya #ayer8 #kotabharu #kb #klate #kelantan #anakku #simanja #taska #tadika #pasti #selsema #batuk #antibiotik #ajimaura
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal

Loading