Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#astro

Posts tagged as #astro on Instagram

2.738.840 Posts

三哈寶寶昨天推特直播的時候 在哥哥們說話的時候 拿起了旁邊的小裝飾在玩😂😂 真的是很可愛💕 這個是剪過的 其實三哈寶寶拿著那隻小鳥玩大概快三分鐘😂 他在摸它的時候感覺很像某種森林裡的小精靈在跟鳥說話一樣😇 - 片源: https://twitter.com/offclastro/status/1086246834899628038?s=21 - #아스트로 #아로하 #astro #aroha #mj #jinjin #charunwoo #moonbin #rocky #yoonsanha #alllight #allnight #twitter #fantagio #金明俊 #朴真祐 #車銀優 #文彬 #朴敏赫 #尹產賀 #三哈寶寶
#eunwoo #astro
. 한국에여행🇰🇷*⋆✈ 생일간판👀✨ WannaOne 박우진くん、ASTRO★……etc . . この前行った時に偶然見つけたやつ🎈 日本にはセンイル看板とかこう言う習慣ないからね😒 日本でもやってみたら面白いのに🤥 . . . #생일간판 #wannaone #astro #박우진 #워너원 #혼자여행 #한국여행 #홍대 #명동 #동대문 #충무로 #종로3가 #여행스타그램 #졸귀 #팔로미 #맞팔 #친구해요 #팔로우 #소통
◡̈⃝ ◡̈⃝ ◡̈⃝ * 190119  ASTRO oficial Twitter 그는.... 자는모습도... 완벽...... 너무 감탄해쒀~ #로하 #곧간다 #기다려요♡ https://twitter.com/offclastro/status/1086461214664736768?s=21 * * #astro #아스트로 #eunwoo #chaeunwoo #dongmin #차은우 #은우 #aroha #チャウヌ #ウヌ #イドンミン *
Jinjin這次的rap真的不是慢慢唸了😂😂By moonmoon #astro #jinjin
[190119] ASTRO Mini Fanmeeting •  #astro #아스트로 #aroha #jinjin #진진 #mj #엠제이 #chaeunwoo #차은우 #moonbin #문빈 #rocky #라키 #sanha #산하 Video cr to chaakong
#astro #chaeunwoo  #handsome
. ✒︎좋아하는 가사 . #astro #아스트로  #arohaと繋がりたい  #mvに素敵ポイントが溢れてる  #전화할께
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
[190119] ASTRO Mini Fanmeeting •  #astro #아스트로 #aroha #jinjin #진진 #mj #엠제이 #chaeunwoo #차은우 #moonbin #문빈 #rocky #라키 #sanha #산하 Video cr to chaakong
車先生你那麼帥那麼暖誰不想打給你💖By moonmoon #astro #chaeunwoo
ASTRO官方Twitter更新 - 그는.... 자는모습도... 완벽...... 너무 감탄해쒀~ #로하 #곧간다 #기다려요♡ - cr.offclastro #astro #jinjin #mj #chaeunwoo #eunwoo #moonbin #binnie #rocky #yoonsanha #sanha #aroha #아스트로 #진진 #엠제이 #차은우 #은우 #문빈 #라키 #윤산하 #산하 #아로하 #박진우 #김면준 #이동민 #문빈 #박민혁 #윤산하 #alllight_with_astro
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
✡️190119✡️ Twitter 更新 제가 뭐라고하는걸까요~~ 맞추는 아로하 천재 크흠... 아무튼 천재 헿🙄 #아무도 #못맞출껄  翻譯 :  我在做什麼呢~~ 猜對的阿囉哈是天才啊... 就是 天才 嘿🙄 #誰也 #猜不到嗎 ----------------------------------------------------- 產賀啊~衣服要多穿啊~不冷嘛😅 #아스트로 #엠제이 #진진 #차은우 #문빈 #라키 #윤산하  #astro #mj #jinjin #eunwoo #moonbin #rocky #sanha #alllight_with_astro #金明俊 #朴真祐 #車銀優 #李東敏 #文彬 #朴敏赫 #尹產賀
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
草莓口味roha們喜不喜歡呢?😆By moonmoon #astro #moonbin
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
12/7, 12/27, 1/17. Same pup, same bed. Four months old. #huskiesofinstagram #astro #spacedog
大家有沒有跟小編一樣認為小石頭這次回歸帥到炸>
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
ASTRO官方Twitter更新 - 제가 뭐라고하는걸까요~~ 맞추는 아로하 천재 크흠... 아무튼 천재 헿🙄 #아무도 #못맞출껄 - cr.offclastro #astro #jinjin #mj #chaeunwoo #eunwoo #moonbin #binnie #rocky #yoonsanha #sanha #aroha #아스트로 #진진 #엠제이 #차은우 #은우 #문빈 #라키 #윤산하 #산하 #아로하 #박진우 #김면준 #이동민 #문빈 #박민혁 #윤산하 #alllight_with_astro
APE?! Pink lady ada buat PL kutu😱?! Harga akan jadi lebih murah😍 Kami perlukan 5 orang terawal untuk join PL kutu ni😚! Dm saya untuk maklumat lanjut😉  @ WhatsApp Shida😘0172150110  #pinkladyviral #pinkladybodyperfection#breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline .
產賀寶寶頭髮看起來要補染了😂這是在Vlive上的節目呢~小編還沒去看😢By moonmoon #astro #yoonsanha #sanha
ASK US HOW IT CAN BENEFIT UR BUSINESS AND PERSONAL LIFE  Call us to experience astrology and get solution to your problems.  Worldwide Service Available,  In Person, on Phone📱 & Email  1) Tarot Expert  2) Astro Numerology  3) Guided Meditation  4) Life Counselling  5) Coffee Cup Reading  6) Aura Reading  7) Palmistry  8) Face Reading  9) Home/ Office Healing  Call NOW  Gratitude  Jitendra C Chawla +91 9892320922  tarot-coffee-reader.com 🙏😇💐🧘‍♂️ #mumbai #delhi #jaipur #newdelhi #likeforfollow #ahmedabad  #pune #love #bangalore #chandigarh #chennai #surat#punjabi #amritsar #ludhiana #noida #india #usa #uk #newyork #australia #canada #uae #astrology #dubai #zodiac #astro #numerology #tarot #sunsign  @instagram @sahilkhan @penguinindia @tajlandsend @lbb.mumbai @lbbbangalore @lbbgurgaon @lbb.kolkata @lbb.chennai @akshaykumar @priyankachopra @iamsrk @ranveersingh @ikamalhaasan @randeephooda @gururandhawa @selenagomez @starbucksindia @aliaabhatt @deepikapadukone @amitabhbachchan @mumbaifoodie @mindvalley @hrithikroshan
tb semalam seronok anak2 dapat byk hadiah.. #maharajalawakmega #shiro #bocey #karnivalmaharajalawakmega2018 #astro #astrowarna
He is really cute omg😢💕 #astro #aroha #kpop #fangirl #korea
カッチガレ☺️💗 . . みょんちゃん可愛いし❤️❤️ うぬりんは流石だし🥺❤️❤️ おじさんwwwwwwww ってなったツボすぎ3連発🥳 . . #カムバおめでとう🎉#아스트로#astro#アストロ#aroha#アロハ#mj#ミョンジュン#진진#jinjin#ジンジン#은우#eunwoo#ウヌ#문빈#moonbin#ムンビン#ビヌ#라키#rocky#ラキ#윤산하#sanha#サナ#あすとろちゃんは天使の集まり#みんな可愛くてみんな癒し#💗 🐰動画お借りしました🌿
Henna by @norishhenna  Henna paste by @djarimerah_by_norishmoralee_hq  For booking or buy henna online whatsapp to • ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇.0173276405 0173276405 0173276405 ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇. • BOLEH DATANG BERINAI DI 1)STUDIO HENNA NOOR :- °💐HARI OPERASI RABU sampai AHAD. 🌺 WAKTU OPERASI 12tghri - 5ptg ° 2)KEDAI INAI UPTOWN SHAH ALAM :- °💐HARI OPERASI Setiap HARI DI BUKA 🌺WAKTU OPERASI 9mlm - 12mlm. ° #studiohennanoor #norishhenna #pelaminnikah #makeupartist #hennadesign #hantarankahwin #hantaran #inaishahalam #inainikah #inailukis #inaicelup #inai #mahligaicinta #butikpengantin #raikancinta #malamberinai #mehndinight #mehndidesign #whitehenna #kerjakawen #bajupengantin #pesonapengantin #inaiuptownshahalam #astro #bajunikah
1人でペンラぶん回しながら鑑賞会  周りにガチaroha居ないんだㅎㅎ  #astro #aroha #arohaと繋がりたい
Hey it’s me yA giRl sry I’ve been so inactive, gymnastics has been completely consuming my time but after tmrw I’ll be off for the rest of THE YEAR AND YO BEST BELIEVE ILL BE SPAMIN 💜💜💜💜-Chloe
#astro #all light  2枚目の写真全員入らなかった😭😭 アルバム最高すぎるよ!! all night😭👏🏻✨ 髪色変えててさらにかっこよさが増した💖💖
Dio mari dgn x kabar sobak,  FB unlimited x dop doh.. Tinggal Youtube unlimited jah RM16sebulan.. #onexox #simpanjangtempoh #2tahun4bln #unlimitedcallxoxb59 #bayarbilanda #tnb #tm #astro #airkelantan #redone #umobile #depositbsn #pengeluaranbsn #depositmaybankrm1setiaprm100
サナ可愛い💕...って思ったら ウヌもっと可愛いじゃ〜ん😍❤️ . .  Thank you for sharing💕 #repost @arohaofficial_ via @PhotoAroundApp [190119] Official ASTRO twitter update  #sanha  그는.... 자는모습도... 완벽...... 너무 감탄해쒀~ #로하 #곧간다 #기다려요♡ • [ENG] Even when... he’s sleeping... he looks perfect..... I’m in awe~ #roha #wearecomingsoon #waitforus ♡ •  #astro #아스트로 #aroha #jinjin #진진 #mj #엠제이 #chaeunwoo #차은우 #moonbin #문빈 #rocky #라키 #sanha #산하
Tu lah akibat consume LG..xhbs sekotak lagi dh gebu gebas mcm ni tau 😉😉 baru kaki..bayang x muka n seluruh tbuh..lagi gebuuuuuu..yg best bkn takat skin je tau...dalaman mcm keputihan..haid dan period pain settle! ASET pasti mantop! . Unik nya LG sbb apa tau? Jamu + supplement dlm 1 box dan..HANYA WANITA LAYAK CONSUME LG ni tau...😍 RM120 + GIFT dpt hasil camni..best ke sgt best?? Whatsapp meh.. 011-16830639 #jommasuktv #maharajalawak2018 #supplementdalaman #supplementskin #asetmantap #breakoutskin #breastenlargement #arenapanggang #senangterhibur #astro #dewiremaja2018
Catch Astro Ulagam's LIVE streaming from 20th January 2019 @ 1700Hrs to 21st January 2019 @ 2200Hrs (Msian Time). More info on astroulagam.com.my/thaipusam2019 @astroulagam  #velvelmuruga #astroulagam #thaipusam #astro
I thought I was sleepy from a night time pill but then I realized I didn’t even take it yet XD I’m so smart ——————— #qotd: fav sm artist? ——————— © sm entertainment
[Twitter] . 그는.... 자는모습도... 완벽...... 너무 감탄해쒀~ #로하 #곧간다 #기다려요♡ ENG: Even when... he’s sleeping... he looks perfect..... I’m in awe~ #roha #wearecomingsoon #waitforus ♡ . . . Tags: #mj #mjastro #jinjin #jinjinastro #eunwoo #eunwooastro #chaeunwoo #moonbin #moonbinastro #rocky #rockyastro #sanha #sanhaastro #yoonsanha #astro #aroha #arohastro
#astro  #ムンビン  かわいすぎるぅぅぅ💖  Astroファンと繋がりたい✧︎✧︎
[Twitter] @ offclASTRO  17.01.2019 Charts de música, MCountdown y Bloom! Ha sido un día feliz gracias a AROHA!! Aprovechemos la buena energía de hoy y difundámosla~~!!!♡ Estoy tan feliz ㅠㅠ Ganaré más fuerza #astro #aroha #allnight #bloom #mcountdown #jinjin ~ASTRO Paraguay ~Admi:🌞솔레💜 ~Trad; Eng: Astro_philic/Esp: Isitaquin
Henna by @norishhenna  Henna paste by @djarimerah_by_norishmoralee_hq  For booking or buy henna online whatsapp to • ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇.0173276405 0173276405 0173276405 ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇. • BOLEH DATANG BERINAI DI 1)STUDIO HENNA NOOR :- °💐HARI OPERASI RABU sampai AHAD. 🌺 WAKTU OPERASI 12tghri - 5ptg ° 2)KEDAI INAI UPTOWN SHAH ALAM :- °💐HARI OPERASI Setiap HARI DI BUKA 🌺WAKTU OPERASI 9mlm - 12mlm. ° #studiohennanoor #norishhenna #pelaminnikah #makeupartist #hennadesign #hantarankahwin #hantaran #inaishahalam #inainikah #inailukis #inaicelup #inai #mahligaicinta #butikpengantin #raikancinta #malamberinai #mehndinight #mehndidesign #whitehenna #kerjakawen #bajupengantin #pesonapengantin #inaiuptownshahalam #astro #bajunikah
[Twitter] . 제가 뭐라고하는걸까요~~ 맞추는 아로하 천재 크흠... 아무튼 천재 헿🙄 #아무도 #못맞출껄 ENG: What could I be saying~~ Arohas who get it are geniuses, ahem [clears throat]... Either way, you’re geniuses #noone #willgetit . . . Tags: #mj #mjastro #jinjin #jinjinastro #eunwoo #eunwooastro #chaeunwoo #moonbin #moonbinastro #rocky #rockyastro #sanha #sanhaastro #yoonsanha #astro #aroha #arohastro
💚ASTRO Comeback (+📊chart in) 💚 . . . . . . #아스트로#컴백#정규앨범#처음#멜론#차트인#신난다#별#별둥이#mj#진진#차은우#문빈#라키#윤산하#astro#comeback#melon#chartin#happy#alllight#allnight#덕질#lfl#l4l#f4f#fff
⚠️小心不要被聲音嚇到⚠️ 大哥真的很厲害😭💜💘 而且大哥看鏡頭那邊有心空到💘💘 ps.強烈建議去看整首的mr removed  因為這是最後一部分  孩子們也累了 前面他們都很棒的💕💕 - 片源: https://youtu.be/ekntOslyhYs - #아스트로 #아로하 #astro #aroha #mj #jinjin #charunwoo #moonbin #rocky #yoonsanha #alllight #allnight #sketchbook #fantagio #金明俊 #朴真祐 #車銀優 #文彬 #朴敏赫 #尹產賀
Ok when I signed up for Day6 I DIDNT MEAN TO SIGN UP FOR THIS DISRESPECT YOUNGKKKKKK PLEASE SPARE ME
19 | 01 | 2019 . . .  Tq @syazwatinazmi 😘😘😘😘😘 Makeup by : @shakirahblush_makeup_artist . . . . ➡️ shakirahblush_makeup_artist ➡️ Dm or whatsapp 📲 017-2932692 . . . . #shakirahblush_makeup_artist #makeupartistmalay #makeupmalaysiaoriginal #makeupbyme #ceritaartistmalaysia #makeupartist #tvshows #muashahalam #muasubang # #muapuncakalam #muabestarijaya #muaselangor #muatravel #event#bridalmakeup #shooting #tvc#tv3 #ntv7 #astro #aqiqah #makeupbyme💄
[Twitter] @ offclASTRO  17.01.2019 Gracias a lxs Arohas que vinieron hoy a MCountdown!! Trabajaron muy duro ㅠㅠ Pienso que fui capaz de hacerlo porque ustedes me alentaron desde temprano en la mañana y me dieron fuerzas 😁😁 #astro #aroha #gracias #mcountdownmcsamigoscercanos #gfriendsinb #moonbin ~ASTRO Paraguay ~Admi:🌞솔레💜 ~Trad; Eng: Astro_philic/Esp: Isitaquin
📷 by @lukasveselylandscapes __ Repost from @newmilkyway Facebook group. Join and post in our group to get a feature! Link in bio. __ Featured by admin: @nowjourneys 🚀 __ BLEND, STACKED, PANORAMA - Two Paths - I visited this waterfall in the summer and I had an idea to see it in winter time and eventually take a picture with some stars. The conditions there were really breathtaking. The waterfall fell into a huge ice hole, the iciccles were more than 5 metres long and the sound of the falling mass of the water was really stunning. Me and my friend set more than 3 locations of shooting and waited for a night, because the sunset was not so good. Within the twilight we cooked some instant tuna pasta and a tea with water straight from the waterfall. In the complete darkness behind the waterfall I captured this two rows panorama with the Milky way. There was a serious danger of falling down on the ice and from big icicles above my camera, but I had the ski helmet on 😀. Safety first!  www.instagram.com/lukasveselylandscapes www.facebook.com/lukasveselylandscapes  EXIF Stars: 9x 60s, iso 3200 f4 @16mm on Skywatcher tracker Foreground: 14x 120s, iso 6400 f4 @16mm Edited in PS
Twitter 190118 #allnight_아스트로에게_전화해 아로하 여러분들 오늘 봐줘서 너무 고맙고 앞으로도 파이팅 너무사랑해요💙Thank u AROHA from all around the world.🌏#ASTRO
Sunday's full moon is a total lunar eclipse in Leo.  This eclipse is ultra potent as it’s both a Super Moon & a Blood Moon. The moon rules our emotions, inner thoughts, & rooted beliefs.  As the full moon brings completion & fruition, this total lunar eclipse can cause quick shifts & transformations from within.  The focus will be the "self"  During this time unexpected events & news that are likely to cause anxiety & uncertainty about the future can occur. Try to keep an open mind & stay calm & patient in dealing with this erratic & unpredictable energy. Otherwise, impulsive reactions & miscommunication could cause panic & chaos.  We will not have another Super Blood Moon Eclipse until 2021, so you can rest assured that this Leo eclipse is definitely going to leave a lasting impression on all of us.  For the last 18 months, the eclipse energies of Leo & Aquarius have been actively present (I been feeling this as I have Leo Ascendant, Leo Venus, & Aquarius moon 🧐). This eclipse cycle began back in February 2017 but now this eclipse is the last in the cycle. Therefore, it is going to bring endings & culmination to lessons.  This Leo Eclipse is extremely potent & is going to be activating & transforming us on the deepest layers of our soul.  Eclipses are harbingers of change, speeding up inevitable actions and enforcing us to look in new directions. Eclipses are also known for casting light into shadowy areas of our lives, revealing hidden emotions and desires. Overall, this eclipse represents a time where we can birth ourselves & our self-expression out into the world.  NOTE:  Effects of the eclipse will linger and influence your life for up to six months after the Blood Moon.  Life is by no means easy, so we must remember to celebrate our victories both big & small ❤️#longthoughts 🤓
[190119] Official ASTRO twitter update  #sanha  그는.... 자는모습도... 완벽...... 너무 감탄해쒀~ #로하 #곧간다 #기다려요♡ • [ENG] Even when... he’s sleeping... he looks perfect..... I’m in awe~ #roha #wearecomingsoon #waitforus ♡ •  #astro #아스트로 #aroha #jinjin #진진 #mj #엠제이 #chaeunwoo #차은우 #moonbin #문빈 #rocky #라키 #sanha #산하
TURN UP UR BRIGHTNESS PLS - things people sleep on: beds floors couches jinjin - i tried some new things i’m sorry hdjdj - 🎶: ?
데카포 호수 근처 천문대가 있는 카페. 이렇게 전망 좋은곳에서 커피는싸다. #astro cafe
ASK US HOW IT CAN BENEFIT UR BUSINESS AND PERSONAL LIFE  Call us to experience astrology and get solution to your problems.  Worldwide Service Available,  In Person, on Phone📱 & Email  1) Tarot Expert  2) Astro Numerology  3) Guided Meditation  4) Life Counselling  5) Coffee Cup Reading  6) Aura Reading  7) Palmistry  8) Face Reading  9) Home/ Office Healing  Call NOW  Gratitude  Jitendra C Chawla +91 9892320922  tarot-coffee-reader.com 🙏😇💐🧘‍♂️ #mumbai #delhi #jaipur #newdelhi #likeforfollow #ahmedabad  #pune #love #bangalore #chandigarh #chennai #surat#punjabi #amritsar #ludhiana #noida #india #usa #uk #newyork #australia #canada #uae #astrology #dubai #zodiac #astro #numerology #tarot #sunsign  @instagram @sahilkhan @penguinindia @tajlandsend @lbb.mumbai @lbbbangalore @lbbgurgaon @lbb.kolkata @lbb.chennai @akshaykumar @priyankachopra @iamsrk @ranveersingh @ikamalhaasan @randeephooda @gururandhawa @selenagomez @starbucksindia @aliaabhatt @deepikapadukone @amitabhbachchan @mumbaifoodie @mindvalley @hrithikroshan

Loading