Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#assalamualaikum

Posts tagged as #assalamualaikum on Instagram

1.300.518 Posts

Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki. @ika_fatikhah @miahamidah1005 @hanaanwar @ha  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Selamat tengah hari sahabatku semua. Dah siap masak ke untuk tengah hari ni? Hari ni nasi goreng biasa je😁😁 . #assalamualaikum #selamattengahhari #goodafternoon #lunch #muamalaysia #muslimahstyle #muslimahfashion #eating - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki. @lice_ennelice @ririe_fatma @fauzanahmadi9496 @ummu.alfaruq @haruyataby  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Hari ni line slow sangat sampaikan x online dari pagi tadi😅😅 . . Korang tengah buat apa tu?? . . @hasanah.jamal.7 @hasanah_cla @agent_dianz_kemaman @has.jsd @seller_snow_white_viral @seller_produk_kecantikan93 @usahawan_produk_dan_cuckoo #assalamualaikum #selamatpetang #goodafternoon #goodeverning #ilovecat #iloveyou #ilovejapan #ilovekorean #muslimahstyle #muslimahfashion - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki. @lice_ennelice @ririe_fatma @fauzanahmadi9496 @ummu.alfaruq @haruyataby  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki. @lice_ennelice @ririe_fatma @fauzanahmadi9496 @ummu.alfaruq @haruyataby  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Selamat pagi korang. Siapa yang tengah tercari2 produk yang sesuai dengan kesihatan boleh usha kat ig satu lagi @has.jsd  #assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @qomariyahnurul713 @camelia.uffa @intandwi8095 @nanikdj27 @rahmawati_raihan  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Assalamualaikum dan selamat pagi semua👄. Semoga hari ini sihat2 belaka. . . #assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning #muslimahstyle #muamalaysia #muslimahfashion #hijabstyle #hijabfashion #fashion #fashionblogger #keajaibanrezeki #aslegacy #aurawhite #dianzhq #ilovecat #iloveyou #ilovejapan #ilovekorea - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @qomariyahnurul713 @camelia.uffa @intandwi8095 @nanikdj27 @rahmawati_raihan  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @qomariyahnurul713 @camelia.uffa @intandwi8095 @nanikdj27 @rahmawati_raihan  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Selamat tengah hari semua. Korang apa khabar?? Semoga sihat2 belaka👄 . . #assalamualaikum #selamattengahhari #goodafternoon #saranghae #konichiwa #koreandramas #koreaculture #koreansong #kpop #muslimahfashion #ilovecat #bestfriendforever #japaneseculture #ilovejapan - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Innalillahiwainnailaihirrojiun.  Takziah pada keluarga Haziq atas kehilangan Insan tersayang.  Semoga Roh beliau dicucuri Rahmat & ditempatkan bersama para Syuhada.  #pray4christchurch  #hellobrother  #worldwithouthate  #sayno2racism  #assalamualaikum
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @badiatul_hidayah @arsy_fitriani @netty3404 @novianti_bae @binarmanis9  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Pada hari ini hati ini terasa tenang sangat sebab selepas mendengar dan membaca Al Quran. Ya Allah terima kasih kepadaMu kepada masih memberi kesempatanku untuk memperbaiki diri apa yang kurang. Ingat Allah sentiasa berada disisi orang2 beriman😊 . . #assalamualaikum #selamatmalamsayang #selamatmalam #jommuhasabahdiri #goodnight #allahuakbar #muslimahfashion #sentiasaingatpadaallah - #regrann
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
*بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ* Bincang pasal motor V4 ngn Abg Al....trma ksh byk2 tunjuk ajar pasal V4,kita hanya merancang Allah S.w.t menentukan rezeki kita 🤲 Aminnnnnn #assalamualaikum  #bismillahirohmanirohim  #selamatpagi  #mencarikawanbukanlawan  #kamixdernama  #kamibukanidola  #bellhelmet  #yamahav4500r  #testhighway  #view  #lepaksantaisantai  #sayabudakbarubelajar  #stanbyretromania  #bukanmencarinama  #takmampulagi  #hanyamenumpang #ypvs  #ypvslover  #ypvsmalaysia #yamahav4
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #leeyanaraya2019 #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @badiatul_hidayah @arsy_fitriani @netty3404 @novianti_bae @binarmanis9  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @badiatul_hidayah @arsy_fitriani @netty3404 @novianti_bae @binarmanis9  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @badiatul_hidayah @arsy_fitriani @netty3404 @novianti_bae @binarmanis9  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
#assalamualaikum
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @nurjannah_adiba @andez_gun @titinandriyati @kesyadian01 @afrindahayu_12  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @nurjannah_adiba @andez_gun @titinandriyati @kesyadian01 @afrindahayu_12  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @nurjannah_adiba @andez_gun @titinandriyati @kesyadian01 @afrindahayu_12  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Follow❤️ @sabir_hussain07 . . . . . follow➡️ @sabir_hussain07 @sabir_hussain07 @sabir_hussain07 . . . #sabirhussain #assalamualaikum #goodnight #hello #friends #newsong #loveme #musiclover #nicesong #music #musicvideo #videosong #support #romanticsong #song #india #indian #hyderabad #girl #❤️ #helpme #like #follow #share #comment #newsong #🙏 #👍 #followme
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anni.rosanti @alfarizqiie_raffa @anies_lestarie @nurul_anisahsf @adityaabdullahrafif5695  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anni.rosanti @alfarizqiie_raffa @anies_lestarie @nurul_anisahsf @adityaabdullahrafif5695  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anni.rosanti @alfarizqiie_raffa @anies_lestarie @nurul_anisahsf @adityaabdullahrafif5695  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
#togetherwestand #assalamualaikum  Peace be upon us.....Kia kaha to our Muslim whānau.
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Selamat petang semua. Yg ni gambar berapa bulan lepas.😁 . . #selamatpetang #assalamualaikum #goodafternoon #truelovenotexist #terapiinstagram #fashion #muslimahfashion #muslimahstyle #japan #japaneseculture #korean #ilovekorea #ilovecat #ilovejapan #parisfashionweek - #regrann
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @anisa_assalam21 @lili_ryanti @lailamaghrib @anisa_yui @bund_ibrahim  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Surarth Al #fiil recitation by #mishary Al Afasy Rasheed with English subtitles . Tag your friends⬇⬇ . Ponder upon these verses Ya Ahlal Qur'an.. 🔈Turn your volume up, listen closely. The skins shiver and the eyes👀 become moist when the beautiful 🌹words of Allah sink in. Turn to Allah before you return to Allah. . ⬇ For More Qur'anic Reminders subscribe on our YouTube channel⬇ . "Reminder After Reminder" https://www.youtube.com/channel/UCIOQUQxtxvkBI43fbRPPE1A ________________________________ . IG | @islam_the_solution_fo_humanity .  #assalamualaikum #islam #allah #muslimah halal #dua #iloveallah #dailyreminders #quranquotes #quotesdaily #quotes #writersofinstagram #quotation #dawah #muhammadﷺ #deen  #sunnah #islamicposts #marriage #lovequotes forthesakeofallah #allahuakbar #taqwa #reminders #couple  #youtube #reminder #allahuakbar #quranverse #music of #heart
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah smoga rezeki 🙏🙏 Yuk ikutan ya giveaway bunda @iin_rofie Dan bunda @ramiar_moslem_shop mau banget kn dpetin kaos kaki cantiknya 😍😍 Lets join dear  @farida_zibrut @isfan22_ @nurhayatidepok @cipoet_nining @sitinurzenahh2123 #garamiariinrofie . @#Repost @iin_rofie (@get_repost) ・・・ Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah smoga rezeki 🙏🙏 Yuk ikutan ya giveaway bunda @iin_rofie Dan bunda @ramiar_moslem_shop mau banget kn dpetin kaos kaki cantiknya 😍😍 Lets join dear  @farida_zibrut @isfan22_ @nurhayatidepok @cipoet_nining @sitinurzenahh2123 #garamiariinrofie . @#Repost @iin_rofie (@get_repost) ・・・ Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Reposted from @hasanah_jamaluddin -  Biarkan gambar ini berbicara😔 . . #assalamualaikum #selamatpetang #goodafternoon #japan #korean #kucingcomel #ilovekorea #ilovecat #ilovejapan #sakitpenghapusdosa #redhaallah #kucingkesayangan - #regrann
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya juga ya 😍 siapa tau rezeki @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah smoga rezeki 🙏🙏 Yuk ikutan ya giveaway bunda @iin_rofie Dan bunda @ramiar_moslem_shop mau banget kn dpetin kaos kaki cantiknya 😍😍 Lets join dear  @farida_zibrut @isfan22_ @nurhayatidepok @cipoet_nining @sitinurzenahh2123 #garamiariinrofie . @#Repost @iin_rofie (@get_repost) ・・・ Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya ya 😍 @ainayya_fathiyyaturahma01 @nila9056 @arfa_huria @bundana_keiy @bunda_masyithoh  #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
#assalamualaikum #sayang dah nak puasa ni xkn xde baju raya lagi?? nanti dah puasa xperlu nak pikir baju raya la nak pergi bazar ke kedai ke cari baju raya kan! sekarang ramai oder on9 je ni..dah terpikat?? order je cepat lambat2 habis la...takkan nak tgok aje??? confirm kacak segak cantik bergaya la!! SALE #march ONNNNZZZ 🎊 🙈cepat beli tau!! 🙆WASSAP TERUSSS ke no ni📲0 1 6 4 9 1 5 8 0 2 🙅call!! 🔥 beli awal2 senang... warna hot memang ada..beli lmbat xtau lerr nanti mesti la habisss kan!! kita kasi up warna hot2 yg cepat hbis ok, sape cepat dia dapat!! TUNGGU RAYA BARU NAK BELI ??? 😅 nanti tunggu lama2 saiz habis la... warna favourite korang nak sedondon dgn pasangan xde ke...mesti frustt gilerr kann?baik beli awal2!!! pos pun xstuck skrg ni... nanti dah puasa ramai order seller lak layan xlayan je... jgn marah lak tau!!! SO BELI JE SKRG OK!! berbaloi beli awal,xperlu berebut stok dgn customer lain, saiz pun ade lagi plusss warna favorite korang pon adaaa!!! 😍 ❤❤❤❤❤❤TRUSTED ONLINE SELLER 💯🆗✔✔✔ FROM MALAYSIA SINCE 2010!!! Follow @elrah.exclusive.tiramira  TURN ON NOTIFIQATION TAUUU📢📢📢 BANYAKK pilihan yg CANTIKKK2 lagiii confommmm SEGAK BERGAYA!! 🙈 BOLEH CUCI MATA 😱BELI UTK YANG TERSAYANG!!💑 #thanksshoppingwithelrahexclusivetiramira😱😱 #elrahexclusivetiramira 👉 #wassap0164915802 #malaysia #songket #bridesmaid #haydascarf #elrahexclusive #bellaammara #leeyanarahman #properhijab #sampin #bajumelayu #kurta #bajukurung  #jubah #kebaya #muamalaysia #bazaarpaknil BANYAK FEEDBACK  dah tau tekan je 😱 💥💥💥💥💥 #feedbackelrahexclusivetiramira 🆗  #bynuramirah11 #bajuraya2019 #butangbajumelayu #bajumelayuabamsado NAK WARNA LAIN??? SAIZ??? BOLEH PM SAYA TERUS ss je pic tu pastu WA📲 laju2 ok FAST RESPON!!! TERIMA KASIH...abis jgn😭 kain SUPERBBB TERBAIK!!! 👍👏👏 🆗🙈THANK YOU kpd loyal customer yg dah beli pastu repeat lagi💖Alhamdulillah...nak murah rezeki? BACA ALWAQIAH
Bismillah.... Barakallahu fiik kakak @iin_rofie Dan @ramiar_moslem_shop Semoga usahanya semakin sukses, dan laris manis. Barokah terus. Aamiiin 🙏  Yuk ikutan giveawaynya ya 😍 @fatimmah_az @zaskiyaaisyah @nauraathayaizz @putriambria @arkana.nandana #garamiariinrofie . .  #repost @iin_rofie • • • • • Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock #iin_rofie
Bismillah smoga rezeki 🙏🙏 Yuk ikutan ya giveaway bunda @iin_rofie Dan bunda @ramiar_moslem_shop mau banget kn dpetin kaos kaki cantiknya 😍😍 Lets join dear  @rahmawati_raihan @aulia_rahma226 @yuviyani @hamizan.disal @ina_hamizan #garamiariinrofie . @#Repost @iin_rofie (@get_repost) ・・・ Bismillahirrohmannirrohiim #assalamualaikum shaliha semua 😍  Give Away time👏🏻💃🏻💃🏻 *************************** Akan ada 6 pemenang yg berhak mendapatkan 6 box kaos kaki & voucher disc potongan belanja senilai 50rb  Persembahan dari @ramiar_moslem_shop 💃🏻💖 Dan Akan ada tambahan Hadiah dari saya @iin_rofie bagi yg beruntung .... apakah itu???... Yuuuk segera mainkan jari manisnya 🤩😘 💝 💝  Rules: 1.Follow IG @Ramiar_moslem_shop & @iin_rofie  2.repost pic ini ( hanya Pic ini yaa ) Tag & mention kami ber dua, semakin banyak Repost semakin besar peluang untuk menang 3.mention teman minimal 5 orang buat ikutan GA ini  4. Beri hastage #garamiariinrofie  5. IG jangan private atau di gembok. * * 📢pengumuman pemenang insyaa Allah tanggal 22 Maret 2019 * ********************** Keputusan kami mutlak yaa jangan ada baper n julita bahar 😅😘😘 * * #garamiariinrofie  #giveaway #giveaway2019  #giveawaysilaturrahmi  #ramiarsock
A mafia (Italian pronunciation: [ˈmaːfja]) is a type of organized crime syndicate whose primary activities are protection racketeering, the arbitration of disputes between criminals, and the organizing and oversight of illegal agreements and transactions. Mafias often engage in secondary activities such as gambling, loan sharking, drug-trafficking, prostitution, and fraud.  The term "Mafia" was originally applied to the Sicilian Mafia and originates in Sicily, but it has since expanded to encompass other organizations of similar methods and purpose, e.g., "the Russian Mafia" or "the Japanese Mafia". The term is applied informally by the press and public; the criminal organizations themselves have their own terms (e.g. the Sicilian Mafia and Italian-American Mafia refer to their organizations as "Cosa Nostra"; the "Japanese Mafia" calls itself "Yakuza"; and "Russian Mafia" groups often call themselves "Bratva"). When used alone and without any qualifier, "Mafia" or "the Mafia" typically refers to either the Sicilian Mafia or the Italian-American Mafia and sometimes Italian organized crimein general (e.g., Camorra, 'Ndrangheta, Sacra Corona Unita, Stidda, etc.). . .  #mafia #yakuza #triad #gangster #gang #gangsta #shot #shotgun #killme #killer #killeverygram #assassinscreed #glamour #italia #italiangirl #italy #islam #terror #assalamualaikum #muslimah #muslim #america #power #colombia #cuba #papa #gandhi #colombo #cuban #mommy . . . . . . . . . . . .b. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Loading