Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#asalkaubahagia

Posts tagged as #asalkaubahagia on Instagram

99.189 Posts

Apa kurangnya aku didalam hidupmu Hingga kau curangi aku  Katakanlah sekarang bahwa kau tak bahagia Aku punya ragamu tapi tidak hatimu Kau tak perlu berbohong Kau masih menginginkannya Ku rela kau dengannya Asalkan kau bahagia  Yang ku rasa sekarang kau masih Memikirkan tentang dia  @dedhyiraone_  Sumber youtube : https://m.youtube.com/watch?v=py6GDNgye6k  #armadaband #asalkaubahagia #armadaasalkaubahagia #music #musicallyindonesia #bahagia #lampunggehh #lampung #yukum #baturajaupdate #baturajatoday #baturajaterkini #baturajahits #anakrantau #palembang #palembangterkini #palembangupdate #palembangeksis #potonganlagu #laguhits #lagusedih #laguindonesia
sekirane perjuangan mu ra dihargai karo de e, mndeng koe lungo ae ngsakne perasaan mu.  glek liane sg iso mnghargai awak e dewe.... mbomt_mbomt😎  #asalkaubahagia #ramutu #sragen #cahdeso
What's you gonna do if you need to choose from all of this choices? πŸ˜†πŸ˜† . Must be hard right? Well, if you can. Why not just buy all of themπŸ˜‰ (just kidding) . Eronica Modernistic Blouse comes with two edition skirt in nude and white colour. So choose wisely and style it with your own taste.✨✨ . #teamwardaexclusive#eronicablouse#skirtblouse#eronicamodernistic#ame#ame2019#anugerahmeletopera#anugerahmeletopera2019#amyrarosli#redzarosli#plancinta#asalkaubahagia#syukriyahya#aydajebat#encikimamekspres#fikryibrahim#elisyasandha#nelydiasenrose
Ni siapa punya ni? Sis baru ja ambil gambar. Tapi semua ni bakal diambil orang dah.  Kita order next batch pula ya.
#asalkaubahagia
😊😊😊😊 .  Follow ig  @quotes.male  @quotes.male  @quotes.male  #asalkaubahagia #aliando #tersakitikembali #quotesindonesia #quotestagram #quotescinta #quotesgalau
"Wih vampir" ngakak gw pas rora bilang ituπŸ˜‚πŸ˜† klo setelahnya ya gimana ya.. . #asalkaubahagia #askaba #akb #aliando #aliandosyarief #auroraribero #dewadayana #selebsquad #transtv #falconpictures #indonesia
1st DAY GUNA DAH JATUH CINTA DENGAN HONEYGLOW .  Nampak tak betapa bestnya penangan produk honeyglow niπŸ˜‰ .  So uolls bila lagi?? Tak nak cantik jugak ke? .  Cepat DM/Whatsapp untuk order tau sementara tengah promosi ni!! .  #honeyglow #honeyglowmurah #foundationhoneyglow #neelofa #feedbackhoneyglow #fattzura #noradanish #muamurah #makeupmurah #muashahalam #encikimamekspres #skincare #kulitsunburn  #jeragathilang  #jerawat  #promosi #yes #facemist #flawless #viral #fazura #asalkaubahagia #serum #haniszalikha #sitiaafiyah #serumhoneyglow #facemisthoneyglow #skincarehoneyglow #honeygloworiginal #bazarpaknil
@aliandooo @itsmealisyarief @rickycuaca  @michelleziu @itsmekaia  #artist #sinetron #itsmekaia  #ricu # Film #aliandosyarief #quetes #aliciousforaliando #asalkaubahagia #putihabuabu # WarkopDki Reborn #warkopdkireborn
Nyaman😍😍😍😍 #asalkaubahagia #aliandosyarief
Nampak apa yang kausar nampak?πŸ˜†πŸ˜† . Blouse baru lagi gais, abih la licin duit tabung kalau cantik macam nieπŸ™ˆπŸ™ˆ. . Korang dah ready nak grab, jom wasap kausar sekarangπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . #teamwardaexclusive#yoonblouse#mardinasafiyya#blousemurah#blouselonggar#anugerahmeletopera#anugerahmeletopera2019#ame2019#sicilikmeletop#aqeefanaqi#amyrarosli#amarbaharin#encikimamekspres#fikryibrahim#nelydiasenrose#elisyasandha#plancinta#asalkaubahagia#syukriyahya#aydajebat
Asal Kau Bahagia - Armada(Cover) . . Yang dulu jelek, sekarang juga jelek . . #indomusicgram #asalkaubahagia #piano
Bukan main lasak lagi ye budak pipi pau ni sampai kan jatuh kene batng hidung 😎 haishh . . Repost by ig story @aamyrarosli . #amyramar #amyramartube #amyramarjr #aaa #amyraroslisupporters #amarbaharinsupporters #aqeefanaqisupporters #amyrarosli #amarbaharin #aqeefanaqi #7rings #jodohjodohannisa #cintatanpahenti #asalkaubahagia
Wahh Best la pakai voucher ni.. ice cream @brmalaysia jd murah and ada lebih dr 30 flavours yg korg boleh pilih.  oh so yummy . Cepat pakai voucher ni sebelum 30 March 2019 ok? 😘 . @brmalaysia  @brmalaysia  @brmalaysia  #icecreamlady #pinklady #icecreamcake #amyrarosli . . #amyramar #amyramarjr #amyramartube #aaa #amyraroslisupporters #amarbaharinsupporters #aqeefanaqisupporters #amyrarosli #amarbaharin #aqeefanaqi #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #7rings #asalkaubahagia
"Katakan lah sekarang bahwa kau tak bahagia aku punya ragamu tapi tidak hatimu . - - Asal Kau Bahagia - @armadaband - #indomusikvideo #indomusikgram #indovidgram  #acousticcover #acousticguitar #vokalplus #armada #asalkaubahagia
Sore rambut ikal yg bikin gemessss😍😍 #asalkaubahagia @aliandooo @itsmealisyarief
H'a jangan kacau anaqi lah daddy anaqi nk tengok sale kat @primavalet ni!! Sbb sekarang anaqi kate baju Melayu serendah Rm 50 jaa . . . Repost by @aamyrarosli . . Wow clearance sale kat @primavalet . Baju Melayu serendah RM50 ? Cepat dapatkan. Stok tak banyak dah tu. Anyway, nak beli on9 pon lagi senang. Download apps #fashionhub di App Store & Google Play Store . #salamjumaat πŸ‘Œ . . #amyramar #amyramartube #aaa #amyramarjr #amyraroslisupporters #amarbaharinsupporters #aqeefanaqisupporters #amyrarosli #amarbaharin #aqeefanaqi #cintatanpahenti #asalkaubahagia
yati_0816
Berarti selingkuh dongπŸ˜… . . . Tag teman, doi atau pacar kalianπŸ“ . . . Like πŸ‘‰ Komen πŸ‘‰ Share . . . @picquotes_id #baper #captionbijak #caption #quotes #quotesgalau #ragu #percintaan #cinta #mellow #dramatis #melodydalampuisi #inspirasi #ceritacinta #mutiarabijak #baperislami #kartunmuslimah #asalkaubahagia
Suka banget keren @ruang.pensil  #asalkaubahagia
Wow COMEBACK?? Really... 😍😍 @blackpinkofficial I can't waiting for this πŸ˜©πŸ’›β€οΈπŸ’› She look so gorgeous with new hair ♥️ @lalalalisa_m . . . . #killthislove #aliandolisa #alisaa #alice #lalisamanoban #lisa #blackpinklisa #blackpinkrose #blackpinkjisoo #blackpinkjennie #jennie #rose #jisoo #aliando #aliandosyarief #alicious #alicioushebat #jenlisa #chaelisa #lisoo #kpop #kpopidol #kpopers #asalkaubahagia #warkopdkireborn
Assalamualaikum and morning everybody,  Jadi harini hari last untuk sale di shopee diskaun RM20.  Jadi ada yang tanya nak order cemana?  First, korang kena nyatakan nama blouse/saiz dan warna. Then kausar akn check stock. Kalau stock yng diminta masih available. Cust perlu sertakan nama/alamat/no.fon untuk kausar booking di web agent (warda). Selepas selesai booking, kausar akan bagi link shopee dan cod diskaun untuk cust buat pembelian melalui shopee dan payment on the spot di shopee melalui online banking😊  Jadi kalau korang masih tak paham. Boleh whatsapp kausar untuk sebarang pertanyaan.😎 . #teamwardaexclusive#shopee#shopping#elyanablouse#encikimamekspres#elisyasandha#fatimahsyarha#fikryibrahim#neelofa#nelydiasenrose#plancinta#asalkaubahagia#aydajebat#shukriyahaya#redzarosli#remyishak#curicuricinta#zahirahmacwilson#aimanhakimridza#mirafilzah#zizanrazak#ame2019#anugerahmeletopera2019
Selamat pagi semangat buat shoot day8 semoga lancar😊😁 @aliandooo  #asalkaubahagia
Tetap berbuat baik mesti mrsa tdk di hargai 😭😭 #sabarlahdiriku #indahpadawaktunya♥ #jalani_nikmati_syukuri #anakumi #malmingkelabu #asalkaubahagia
Aku tidak perlu caption panjang lebar karna itu sudah jelas #asalkaubahagia #sepertihujanyangjatuhkebumi #senja #baperstory #brokenheart #brokenhome #patahhatiπŸ’” #senja #hujan #langitbumi
hhhh.snc nya lagi kurang ksih syng dari dde @tasya_ratu_gopo πŸ˜‚πŸ˜œ . #tasyarosmala #tasyarosmalasinar #snccilacap #sncindonesia #snc #sncbukanfanscauple #ayah #sinar #mendemkangen #kangentasyayangdulu #korbanjanji #asalkaubahagia
Siapa tau jd model beneran ya dek πŸ˜πŸ˜… jadi ceritanya abis pulang gereja... Nemu lah mereka baju mamanya... Dikreasi dan diiket2 sendiri pake karet biar muat ga kegedean dipake... Mulailah bergaya dan minta di foto 😁 gaya semau gue, emak sebatas tukang foto dan geleng kepala ngliat aksi tingkah pola duo krucil.... #modelwannabe #modelcilik #modelmadul #asalkaubahagia #sisterhood #kakakadek #frigid #frigidya
" TERIMA KASIH "  Back Sound : Asalkau bahagia - Armada πŸ‘¦πŸ½: @irvangotze πŸ“: @elsnrohim_ πŸŽ₯ : @elsnrohim_  #jatinangorku #jatinangorbanget #asalkaubahagia #armada #panorama  #cinematicvideo  #cinematic
PRE ORDER 1 WEEK  Women casual plus size spring long sleeve cardigan  RM50.00 Pos: RM8 sm / RM12 ss  Material: Cotton  Size in chart  Click link di bio untuk order  #cardiganlabuhmurah #cardigan #cardiganmurah #cardiganpanjang #cardigancotton #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #agentdropshipneeded #dropshipping #dropship #dropshippers #dropshipmalaysia #sayajualbaju #sayajualcardiganmurah #asalkaubahagia
Fuhhhh, cuaca panas-panas nie pun still nampak seygak dan bergaya bila pakai Bella Blouse nie tau. . Nak gitau satu rahsia yang dah bukan rahsia nieπŸ˜‚πŸ˜‚. Dengan setiap pembelian Bella Blouse di Shoppe, korang akan dapat diskaun RM20 tau😱. . Sebelum terlambat meh nak gitau berapa harga asal Bella Blouse. Harga asal Bella RM79 free postage sm. Tapi kalau korang beli Bella Blouse, hari dan esok ( 23/3 - 25/3), harga yang perlu korang bayar hanya RM59 sahaja. Tak sampai RM60 pun πŸ”₯πŸ”₯. . Apa-apa pertanyaan boleh wasap kausar okeh😊. . #teamwardaexclusive#encikimamekspres#fikryibrahim#nelydiasenrose#ustazahnorhafizah#uqashasenrose#plancinta#pujaanhatikanda#leftenanzana#jannanick#asalkaubahagia#aydajebat#shukriyahaya#blousemurah#bellablous#shopee#mirafilzah#bellaastillah#ketukketukramadan#curicuricinta
@aldymldni @madeent.asia ------------------------------------------- aloversriau #alshavers #aldy #salsabilaadr #salshalova #kapanlagicom #asalkaubahagia #malaikatbaik #indonesia #artisindonesia #lfl#fff
Buat kalian yg mau ujian.❀ @aldymldni @madeent.asia ------------------------------------------- aloversriau #alshavers #aldy #salsabilaadr #salshalova #kapanlagicom #asalkaubahagia #malaikatbaik #indonesia #artisindonesia #lfl#fff
@aldymldni @madeent.asia ------------------------------------------- aloversriau #alshavers #aldy #salsabilaadr #salshalova #kapanlagicom #asalkaubahagia #malaikatbaik #indonesia #artisindonesia #lfl#fff
DILANda mumet Kadung kesuwen jomblo wk #dilan1991 #2019tetepjomblo #humor #asalkaubahagia
Odong odong Time πŸ‘― . . . . . . . #naikodongodong#bocah#odongodong#waktuitu#sore#asalkaubahagia#likeforlikes#like4likes#lflπŸ’›#lff❀
Ditagih janji... Meski mendung ttp kungkum  #asalkaubahagia #happytime  #happysunday
Aku mencintai kamu aku menyayangi kamu Tapi aku rela kok klau kamu lebih bahagia sama orang lain tapi ingat ya klau dia nyakitin kamu dia akan aku cari dan aku kejar smpai ke ujung dunia ini πŸ’– #ikhlasmelepasmu  #asalkaubahagia  #jodohditanganallahswt
Official Trailer “Asal Kau Bahagia” . __ @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagia #officialtrailer #officialposter
Official Trailer “Asal Kau Bahagia” . __ @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagia #officialtrailer #officialposter
Official Music Video "Asal Kau Bahagia - Dewa Dayana ft Aliando" Tonton video lengkapnya di Youtube Falcon Pictures.  __ #asalkaubahagia #asalkaubahagiamovie #aliando #auroraribero #dewadayana @aliandooo @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @rakoprijanto
Official Music Video "Asal Kau Bahagia - Dewa Dayana ft Aliando" Tonton video lengkapnya di Youtube Falcon Pictures.  #asalkaubahagia #asalkaubahagiamovie #aliando #auroraribero #dewadayana @aliandooo @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @rakoprijanto
Official Music Video "Asal Kau Bahagia - Dewa Dayana ft Aliando" Tonton video lengkapnya di Youtube Falcon Pictures.  #asalkaubahagia #asalkaubahagiamovie #aliando #auroraribero #dewadayana @aliandooo @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @rakoprijanto
Shooting Music Video Ost. Asal Kau Bahagia @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagiathemovie #asalkaubahagia
Karena hidup itu penuh warna πŸ€—πŸ˜πŸ˜˜ #yowesben  #asalkaubahagia
Shooting Music Video Ost. Asal Kau Bahagia @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagiathemovie #asalkaubahagia
Shooting Music Video Ost. Asal Kau Bahagia @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagiathemovie #asalkaubahagia
Shooting Music Video Ost. Asal Kau Bahagia @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto @armadaband #asalkaubahagiathemovie #asalkaubahagia
Quote #asalkaubahagia __ . @rakoprijanto @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @aliandooo
Quote #asalkaubahagia __ . @rakoprijanto @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @aliandooo
Quote #asalkaubahagia __ @rakoprijanto @auroraribero @dewadayana_ @teukurassya @aliandooo
Assalamualaikum dan happy weekend. Wake up and cheer up ladies. . Jadi aktiviti apa ja yang korang selalu buat bila hujung minggu nie. Kalau kausar, kausar tak dak specific aktiviti sangat because at the end, pasti akan menghadap tugasan assignment dan taskπŸ˜‚πŸ˜‚. Student's life la katakan. . If you don't mind, you can share with me what your fav activity that you would like to do in the weekend.πŸ’• . #teamwardaexclusive#elyanablouse#amyrarosli#ame2019#anugerahmeletopera#leftenanzana#plancinta#encikimamekspres#asalkaubahagia#aydajebat#syukriyahya#jannanick#fikryibrahim#nelydiasenrose#idriskhan#redzarosli#curicuricinta#zahirahmacwilson#aimanhakimridza
Asal Kau Bahagia-Armada EarphoneπŸ‘Œ #cover #asalkaubahagia #cilacapmusikgram @cilacapmusikgram
To himself [monolouge] . . Menikah itu nasib, mencintai itu takdir. Kamu bisa berencana menikahi siapa, tapi tak dapat kau rencanakan cintamu untuk siapa-sujiwo tejo . . Teks: @nryusup24_ Edit: @ini.arkan Song: asal kau bahagia-cover @hanindhiyaatys . . #aboutindramayu #anakhitskekinian #hitskekinian #hits #moodvideo #kau #virals #viralbanget #musicgram #indomusikgramcover #bertuturkata #jalanindah #asalkaubahagia
Kangen Ali yang ini 😣 #asalkaubahagia #aliandosyarief
Kangen ngga 😭 @aliandooo @auroraribero #asalkaubahagia
Apapun takdirnya Harus Diterima, pasti itu jalan yang terbaik @gheaindrawari #armada  #armadaband  #asalkaubahagia #gheaindrawari
πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lucubangetkakak #lucukocak #ngakakkampret_ #ngakakbanget #konyolbangetttt #konyol #sinting #yangpentinghappy #asalkaubahagia #πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Selamat malam😴 #asalkaubahagia ☺ #sygduniaakhiratπŸ’•
#malaysiacover #manaadahati #aydajebat #asalkaubahagia#asalkandiabahagia#ost#laguost
#asalkaubahagia __ @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto
#asalkaubahagia __ @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto
#asalkaubahagia __ @aliandooo @auroraribero @teukurassya @dewadayana_ @rakoprijanto
Asalkan kau bahagia (cover) 🀦‍♂️ . . . . . . . . . . #asalkaubahagiacover #armadacover #asalkaubahagia #lagucover #lagucoverindonesia #songcovers #covermusic #coversolo #lombokmusikgram
πŸ“½ @aliazayn17 . . Ilustrasi by ♥️ . . . . . . . 🎢hanindiya_asal kau bahagia(Armada)🎢 #ardmada #asalkaubahagia #cover #hanindhiya #indonesia #song #music #musik
Biar saja Ratusan purnama terlewati, tapi rinduku takkan pernah padam.. πŸ˜‚πŸ˜‰ - - #cikiciw #gombal #memekocak #ahsudahlah #asalkaubahagia #hopequotes #romantic

Loading