Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#artismalaysia

Posts tagged as #artismalaysia on Instagram

437.497 Posts

. REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA DENGAN HARGA PROMOSI RM119.00 SAHAJA.TERLAJAR MURAH TAU..😁😁 . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . 1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj.  3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match . . Sapa rasa Valencia ni special cer bagi 💓 sikit. . . #kurung  #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #cikgu  #blousemurahmalaysia  #tunicmuslimah  #blousenursingfriendly #ajimaura  #blousemuslimah #jelitawardrobeofficialreseller  #mirafilzah #setpalazzo #pujaanhatikanda #malaysia #shaklee #cuticutimalaysia #dianzvitamin #likeforlike #mokcun #jannanick #slotakasiatv3 #artismalaysia #biteallteam
AssaLamualaikum Ibu AyaH hybat  SekaraNg ni cuaca tak meNeNtu. PaNas kekadaNg HujaN, perHatikaN Aktiviti HariaN daN pastikaN jaga kesihataN mereka.  jangaN Lupa bekaLkaN 1 sachet int3tree setiap pagi uNtuk beri cukOp keperLuan Nutrisi yang Lengkap sepaNjaNg Hari aNak aNak kita. InsyallaH.  MiNggu baru PastikaN aNak aNak kita seMaNgat setiap Hari😍😍😍 WHATSAPP 0124547983  #artismalaysia #resultbagusdenganint3tree #int3treekualalumpur #makananminda #ubatminda #ubatcerdik #dramasangat #codkl #int3treekeramat #spm #bazarpaknil #agentkualalumpur #spm #upkk #onlineshoppingmurah #shoppingonlinemalaysia #ampang #upsr #terlajaklaris #dfkl2019 #int3tree #lutein #int3treeoriginal #testimoni #int3treepromosi #fokus
. ❤️❤️❤️❤️❤️❤ . ️MURAH!! MURAH DIPASARAN ! . . ✅ 💯 Trusted Seller ✅ 11year dlm peniagaan online bag ✅ Gred Dari 3A,Super A & 1:1 ✅ Kualiti Terbaik ✅ JAMINAN Harga Murah dipasaran . ✅ Antara 'Feedback CUSTOMER blh search . ➡️ nozieylovers° ➡️ nozieylover° . . ✔www.wasap.my/+0167398677 ✔www.wasap.my/+0167398677 ✔www.wasap.my/+0167398677 . . . #bazaarpaknil #0167398677 #bagmurah #starvillion  #bagmurahmalaysia #bajubudak #makeupviral #bajukebarung #resepimasakan #tudung #nealofar #artismalaysia #ikealover #pelamin  #blouse #icsyvmy2 #pakaiankanakkanak #bajukurung #produkkecantikan  #bagmurah #resepimasakkan #koleksiraya
APE ??? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 _______________________________ APE ??? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 __________________________________ _______________________________  Kan da kata pinklady ni 1badan wanita nak pening2 beli produk lain asing2 tu buat ape syg2 kan membazir da3 jom ORDER SEKARANG!! | JIMAT | BERKESAN | SELAMAT |  Whtsapp 👉 http://www.wasap.my/60169128493 . . #sayangketatsendatpadat #resepimudah #dramasangat #utusancintabuatadam #officialdramasangat #siakapkeli #maluapabossku #bukanbiasabiasa #padu #teamladyqisya #teamdira2019 #kakiviral #barangbaik #ctdk #noradanish #jannanick #terlajaklaris #meletop #fattzura #artismalaysia #sayajualonline
3tahun lepas, Miedy dan Aedy Bestfriend forever and ever💖 Zaman rambut panjang Aedy ✨ Credit igs @miedy.daniel Tq @miedy.daniel ✨ @aedyxashraf #cintatiadaganti #aedyxashraf #aedynely_legacy #supportartismalaysia #artismalaysia #instaseleb #proudwithyou #famfrieskitchen #thebestfriesinworld #challofc #bestfriend
Pisang emas dibawa belayar, Masak sebiji diatas peti, PINKLADY mahal suami tolonglah bayar,  Supaya isteri tercinta senang hati ❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI ISTERI DUIT BELI PINKLADY 😂 . Jimat duit. 1 produk semua DAPAT . ✅ Kulit putih melepak ✅ Body slim melimmm ✅ Kulit licin macam baby ✅ Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ✅ Siang hari dah rindu rinduan ✅ Jerawat semakin hilang ✅ Bawah tu semakin ketat ✅ Badan sihat & segar . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: . ❤ Menambah keaslian aset wanita ❤ Payudara / punggung menjadi montok, padat dan berisi terbentuk ❤ Menegang dan menganjalkan ❤ Melentikkan bentuk badan ❤ Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ Menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ Menghaluskan dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah senggugut dan keputihan secara total . Berminat dan inginkan consultation mesra dari Dira? Boleh wassap 016-9128493 (klik link di bio) ♥ . . #sayangketatsendatpadat #resepimudah #dramasangat #utusancintabuatadam #officialdramasangat #siakapkeli #maluapabossku #bukanbiasabiasa #padu #teamladyqisya #teamdira2019 #kakiviral #barangbaik #ctdk #noradanish #jannanick #terlajaklaris #meletop #fattzura #artismalaysia #sayajualonline
Morning everyone 🤗 Don't forget to follow @mira.filzahhh @mira.filzahhh @mira.filzahhh @mira.filzahhh @mira.filzahhh @mira.filzahhh . #mirafilzah #artismalaysia
🌿VITALEA🌿 ✅ Vita-Lea Shaklee telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN  di dalam Public Interest pada tahun 2000.  Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee? ✿ Memberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental ✿ Membantu sistem memori dan fokus ✿ Merupakan pelengkap nutrisi ✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar ✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma ✿ Membantu melambatkan proses penuaan ✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru ✿ Membantu proses tumbesaran ✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati  www.wasap.my/60129381936  #vitalea #shaklee #shakleesungaipetani #codsungaipetani #artismalaysia #ibuhamil #multivitamin #wabitahariini
Princess dunia khayalan 💃 . #mirafilzah #artismalaysia
SAVE THE DATE ‼️SAVE THE DATE ‼️ NEO DISIDEN THEATRE PERFORMANCE  SHOWTIMES 🔱 19 - 21 Julai 2019 🔸 8 : 30 PM  20 - 21 Julai 2019 🔸 3 : 00 PM 📍 Experimental Theatre ASWARA  Tickets ‼️ Tickets ‼️⚠️ RM 55 & RM 40 (PUBLIC)  RM 25 (STUDENTS)  FOR MORE INFORMATION, PLEASE CONTACT 📞 Ika Ratna 🔗 011 3395 1494  Eijat Ashaari 🔗 019 627 3326  Shariful Akma 🔗 012 350 4867 ——————————————————— NEO DISIDEN EXCLUSIVE STUDENT OFFERS ‼️ BUY 10 TICKETS GET ONE FREE  STUDENT TICKET PRICE - RM 25  #aswarateater #neodisiden #teater #artismalaysia #tragedi #williamshakespere  #anakseni #teatermalaysia #teater #dyxymedia
@pyanhabibrahman orang lama terkenal sebagai seorang pelakon, penyair dan penulis puisi pada 1975 sehingga kini ✨ Igs @aedyxashraf Have nice day boy ✨ #aedyxashraf #challofc #wearzush #famfrieskitchen #thebestfriesinworld #instaseleb #supportartismalaysia #artismalaysia #aedynely_legacy #proudwithyou #cintatiadaganti
Kami menjual UBAT RESDUNG TERBAIK 💊 untuk MELEGAKAN & MERAWAT resdung dgn berkesan. Ia juga MENGURANGKAN masalah alergik & MEMPERCEPATKAN penyembuhan bakteria, kulat dan jangkitan virus. 🌹 . Sila tinggalkan No Fon atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio kami. 😊 . #sihatbersamaresdome #malaysia #sayajualsayapakai #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #quote #quoteoftheday #malaysian #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung
Ada ni haa, ddk termenung memikirkan masa depan kita 😆 Follow @hannahdelisha_a @hannahdelisha_a @hannahdelisha_a @hannahdelisha_a @hannahdelisha_a @hannahdelisha_a . #hannahdelisha #artismalaysia
Kembalikan diri anda yang dulu. Saya yakin 💯 boleh jadi cantik ! . Boleh tinggalkan NOMBOR TELEFON di Ruangan Komen / nak lebih cepat boleh klik link WhatsApp di Bio @adelia_hq . 🧡💛 . #flawlessdenganadeliawhite #tiktokmalaysia #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #lawak #neelofa #cantikberhijab #awekmelayu #berita #motifviral #meletop #cantik
Muka excited lebih. Slide tepi utk detail 🤣😂🤣 Supporter Ayda follow @aayda.jebat_ @aayda.jebat_ @aayda.jebat_ @aayda.jebat_ @aayda.jebat_ @aayda.jebat . #aydajebat #aj
My favourite liptint code Watermelon sebab sangat2 ringan, water-based liptint yang mudah menyerap di bibir . Tak rasa macam pakai apa-apa , selesa dan tak merimaskan.  Paling best sebab ada Castor Oil yang merawat bibir kering . Natural je looks ni kan ❤️
PROMOSI‼️ PROMOSI‼️ Apa kelebihan facial dengan EYRA ?😏 Sebab Eyra menggunakan ETERNAL BEAUTY PLUS. Machine ajaib bg Eyra. Nak runcingkan dagu, lifting, V shape semua kita boleh buatkan tanpa perlu suntik, tanpa perlu sakit, tanpa perlu bayar kos yg tinggi dan jimatkan masa xperlu keluar rumah.. Eyra terus ke rumah anda 🚗🏡 ETERNAL BEAUTY PLUS merupakan kelebihan dlm service facial kami #exlusivebeauty  Jadi cepat2la booking slot dgn Eyra😍😍 klik link 👇👇 http://www.wasap.my/601139309459/NAKpromoFACIAL  #eyraexclusivebeauty #exclusivebeauty #facialmurah #facialtreatment #facialvshape #facialputrajaya #facialcyberjaya #facialbangi #facialkajang #facialklselangor #facialserdang #facialpuchong #facialsalaktinggi #facialbukitmahkota #facialkotawarisan #facialsepang #facialbandarseriputra #facialsemenyih #mobilespamalaysia #mobilespa #spabergerak #spamurah #artismalaysia #wanitacantik #wanita #elmarinoyang #elysyle
🌸Fruit Tint by Sobella Cosmetics🌸  Ada 3 warna yang menarik iaitu Strawberry, Watermelon dan Peach. Adik manis kita guna code Peach. Letops kan? Kalau korang macam malas nak mekap lebih lebih dan nak nampak natural je boleh pakai Fruit Tint nie tau😍  Warna sangat pigmented dan meresap terus ke dalam bibir. Bukan setakat buat korang cantik jer tapi boleh melindungi sel kulit bibir daripada sinaran matahari. Haa best kan! Kena panas lama lama pun takpe bibir tetap sihat dan fresh ❤️
Dengan hanya Sobella Cosmetics, you guys dah boleh dapat look korean doll. Simple, mudah dan cantik ❤️ . Makeup used : ✨Sobella Fruit Tint code Strawberry ✨Sobella Wonder Blush code Brown Sugar ✨Sobella Eyeshadow 2 minit code Valentine.
Lipmatte warna nude tak lengkap rasanya kalau tak touchdown dengan Liptint Watermelon. Yang tak suka  pakai Lipmatte tu boleh pakai liptint saje untuk nampak natural dan glossy.
Fruit Tint wajib ada dalam mekap korang sebab boleh jd penyeri kepada bibir yang pucat masa korang duduk kat rumah. Takkan duduk rumah nak pakai lipmatte. Better pakai Fruit Tint, nampak lebih natural ✨
Nak bibir glossy, nampak merah semulajadi apa kata guna liptint Strawberry 🌸 Sekali guna terus fall in love dengan texture yang sangat moist , dan bila pakai meresap dalam bibir. Sape dah guna liptint nie? Best tak texture? 😋
Sobella Fruit Tint code Watermelon. Warna merah yang sexy dan berseri.  Bila calit di bibir, warna merah akan meresap terus ke bibir dan menjadikan bibir nampak merah semula jadi dengan look mekap yang lebih memukau.  Tengah on Sales gais!  Normal Price RM36 After less RM33 Get 3 for RM90 only! 😍  Click link on Bio to get yours 💋
Sobella Fruit Tint code Peach. Warna yang lebih relax dan lembut. Bila calit di bibir, warna peach akan meresap terus ke bibir & menjadikan bibir lebih sihat.  On Sales gais! 🔥  Normal Price RM36 After less RM33 Get 3 for RM90 😍  Click link on Bio to get yours! 💋

Loading