Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#anakmudaberniaga

Posts tagged as #anakmudaberniaga on Instagram

5.831 Posts

Alhamdulillah. . . Iphone 6S 64GB sold. Thanks support . . . Untuk sebarang pertanyaan harga ataupun info mengenai iphone boleh click whatsapp link dibawah. . . www.wasap.my/+60192477928. . Untuk sebarang update dan review feedback customer HulkIphone boleh click link ig di bawah. . . https://www.instagram.com/isufyen. . . Terima kasih πŸ™ŒπŸ». . . #hulkiphone #originaliphone #iphonebanting #iphoneampang #iphoneshahalam #iphonepuchong #iphonesrikembangan #iphoneselangor #iphonemurah #resellerkecil #anakmudaberniaga #trustedseller #rezekiallah #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphonexr #iphonexs #iphonexsmax
Assalamualaikum.  Stok bru Je smpai beberapa hari. Tapi hari ni, tnggl 3botol ni je yg ready stok. Yg lain dh hbs dh. Nk yg lain blh order dlu deh syg2 smua. 😍😍😍😍 Blh pm/whtsapp Na di:  www.wasap.my/601128759356  #anakmudaberniaga #originalvictoriasecret #trustedseller
assalamualaikum guys ‼️ dah makan ke tu? 😌😌 meh pakat singgah stall @thebergegorbros kami malam ni k πŸ”πŸ” malam ni ada sos pedas home-made kami tauu. dah rasa ke belum? yang dah rasa tu berapi ke tidok satu sudu πŸ˜‚ yang belum rasa mehh rasa berapi ke tidak πŸ”₯🌢️🌢️πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ kami tunggu dekat stall naaa 😁😁 Burger stall @thebergegorbros opened daily ! πŸ“waze Restoran Mr. Arafat or landmark Traffic Light 🚦 Taman Perling πŸ“† 7 Days a week ⏰ 7PM - Till late ☎️ +60177318116  Try our signature burger, Bergegor Burger πŸ”, combination of 2 patty, 2 eggs 🍳& 2 cheese πŸ§€  Call us for any inquiries !  #bergegor #kasigegor #streetburger #burger #foodies #foodiejb #foodgasm #johorbahru #jb #kerjakuatmainkuat #anakmudaberniaga
Pakcik ni pun simpan duit dekat cryptocurrency πŸ”₯  Ramai dah rebut peluang nak simpan dkt cryptocurrency ni . Untung pun untung . Kalau simpan dkt bank? Untung jugak . Tapi tak sebanyak cryptocurrency ni πŸ™ˆ  Nak buat duit hari-hari pun boleh bossku . Saya akan guide dri A sampai Z .  Maaf yg ws saya tpi belum reply lagi . Saya reply ikut turn ye guys ☺️ Lebih lanjut? Berminat? Ws saya terus ! - πŸ“²011-27792809 Atau πŸ–₯klik link di bio saya . #blockchaintechnology #cryptocurrency #anakmudaberniaga #msdollar #usahasampaidapat #blackdiamondnetwork
Done for today. Tq customer2 Na Perfume smua.  Nnti blh repeat lg.  Yg nk order blh pm Na deh:  www.wasapa.my/601128759356  Open for agent n dropship  #anakmudaberniaga #originalvictoriasecret #trustedseller
Jangan lupa singgah igshop sis  @beautecosmeticsju  @beautecosmeticsju  @beautecosmeticsju  @beautecosmeticsju  @beautecosmeticsju  @beautecosmeticsju  #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeupeyeshadow #eyebrowgelmurah #eyeshadowmurahmalaysia #maribelimurahmurah #anakmudaberniaga #kualalumpur #jomsinggah #malaysia #onlineshopping #kosmetikmurahmalaysia #borongmurah #maribelimurahmurah
Nk tahu apa kelebihan jd agent Na Perfume? πŸ˜„ Dapat harga lebih murah πŸ˜„ Pembelian minimum 15botol πŸ˜„ Free Postage πŸ˜„ Setiap negeri Na ambk seorang jh agent. Lpas tu agent tu nk open dropship ke, ats kreativiti agent tu sendiri. πŸ˜„ Plastik *Pembelian 30botol keats akn dpt paper bag vs free.  Untung sgt2 sapo jd agent Na Perfume.  Sebarang pertanyaan blh whtsapp Na πŸ‘‡ www.wasap.my/601128759356  #anakmudaberniaga #originalvictoriasecret #trustedseller
Ramai yg dah rebut peluang nak ada INCOME sendiri dan ada SAVING dkt cryptocurrency iaitu MSD πŸ˜‹  Mereka semua dah berjaya . Masing-masing dah simpanan wallet MSD .  Bagaimana dgn anda semua? πŸ€”  Banyak lagi testimony yg sudah berjaya di dalam group kami .  Peluang untuk berjaya kini di tangan anda. Sama ada masih mahu lihat ramai orang lain berjaya atau sama sama anda berjaya sekali .  Hanya anda sahaja yang mampu ubah corak kehidupan anda. Anda yang tentukan dimana tahap kehidupan anda . - Lebih lanjut ws saya terus ☺️ . πŸ“²011-27792809 Atau πŸ–₯ klik link di bio saya . . #blockchaintechnology #msdollar #cryptocurrency #blackdiamondnetwork #shadowempire #usahasampaidapat #anakmudaberniaga
Alhamdulillah. . . Iphone XS MAX 256GB MYSET sold. Thanks support . . . Untuk sebarang pertanyaan harga ataupun info mengenai iphone boleh click whatsapp link dibawah. . . www.wasap.my/+60192477928. . Untuk sebarang update dan review feedback customer HulkIphone boleh click link ig di bawah. . . https://www.instagram.com/isufyen. . . Terima kasih πŸ™ŒπŸ». . . #hulkiphone #originaliphone #iphonebanting #iphoneampang #iphoneshahalam #iphonepuchong #iphonesrikembangan #iphoneselangor #iphonemurah #resellerkecil #anakmudaberniaga #trustedseller #rezekiallah #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphonexr #iphonexs #iphonexsmax
Assalamualaikum... Stok baru je landing. Tp selesai asingkan yg dh order tnggl xbyk dh. Rugi sgt2 sape yg xorder n booking awl2.  Tapi promosi buy 3 free 1 msih berjalan lagi ye. Blh order skrg ye.  Blh pm@whtsapp Na di:  www.wasap.my/601128759356  #anakmudaberniaga #originalvictoriasecret #trustedseller

Loading