Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#ajimaura

Posts tagged as #ajimaura on Instagram

1.003.319 Posts

👆👆👆CNY PROMO 👑👑👑 BONIA Y053 : SET 2 IN 1 📐Size : 29.5 (L) X 25.5 (H) CM 🔴 GRED : AAA  Rm75 sm / rm80 ss  Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849  #handbagmalaysia #handbagcantik #handbagraya2019 #slingbagraya #walletcantik #walletbag #bagpack  #cikgucikgu #setman #totebagmeriah #terapiinstagram #bazarpaknil  #bazarmurahmalaysia #bazaronline #instagram  #instafamous #instagood #hantarankawin #hantarantunang #ootdmalaysia #kakishopingonline  #sayajualhandbagcantik #bisneswoman #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #ajimaura #shoping #marketing #followersaktif
Layyanah Printed Jubah #linazcloset . BIG SALE . Code: 2490 (Dusty Pink) . ✓ Material: Pearl Crepe ✓ Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak Licin . ✓ Available Size (Dusty Pink): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Swipe ke kiri untuk ukuran jubah layyanah ⬆️ . ✓ Zip Depan 14" (Zip Sorok) ✓ Tangan Biasa ✓ Breastfeed Friendly ✓ Poket (Sebelah Kanan) . 🔥 Harga: RM69 + kos postage RM8 sm / RM11 ss . DM / WHATSAPP ☎️ : 011 32093522 . #sayajual #jubahmurah #jubahplussize #jubah #jubahmesramenyusu #jubahdustypink #jubahprinteddustypink  #jubahplaindustypink #jubahplussizemurah #linazcloset #uitmshahalam #upm #jubahlayyanah #jubahmuslimah #jubahoffer #eday💍 #jubahkenduri #jubahtunang #ootd #jubahbridesmaid #fashion #readystock #terapiinstagram #ajimaura #ootd #likeforfollowback #kualalumpur #jubahnursing #jubahmoden #jubahbunga #jubahdinner
👆👆👆NEW ARRIVAL  BURBERRY 8932 : SET 2 IN 1 📐Size : 29.5 (L) X 29.5 (H) CM 🔴 GRED : AAA  Rm85 sm / rm90 ss  Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849 Www.wasap.my/60199741849  #handbagmalaysia #handbagcantik #handbagraya2019 #slingbagraya #walletcantik #walletbag #bagpack  #cikgucikgu #setman #totebagmeriah #terapiinstagram #bazarpaknil  #bazarmurahmalaysia #bazaronline #instagram  #instafamous #instagood #hantarankawin #hantarantunang #ootdmalaysia #kakishopingonline  #sayajualhandbagcantik #bisneswoman #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #ajimaura #shoping #marketing #followersaktif
Layyanah Printed Jubah #linazcloset . BIG SALE . Code: 2490 (Royal Blue) . ✓ Material: Pearl Crepe ✓ Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak Licin . ✓ Available Size (Royal Blue): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Swipe ke kiri untuk ukuran jubah layyanah ⬆️ . ✓ Zip Depan 14" (Zip Sorok) ✓ Tangan Biasa ✓ Breastfeed Friendly ✓ Poket (Sebelah Kanan) . 🔥 Harga: RM69 + kos postage RM8 sm / RM11 ss . DM / WHATSAPP ☎️ : 011 32093522 . #sayajual #jubahmurah #jubahplussize #jubah #jubahmesramenyusu #jubahroyalblue #jubahprintedroyalblue #jubahplainroyalblue #jubahplussizemurah #linazcloset #uitmshahalam #upm #jubahlayyanah #jubahmuslimah #jubahoffer #eday💍 #jubahkenduri #jubahtunang #ootd #jubahbridesmaid #fashion #readystock #terapiinstagram #ajimaura #ootd #likeforfollowback #kualalumpur #jubahnursing #jubahmoden #jubahbunga #jubahdinner
SUSU KAMBING ASLI ATAU TIRUAN?  Lama betul tak jenguk ig susu kambing ni😅. Jom, kita belajar sama sama.  Bagaimana nak tahu susu kambing yang kita beli bukan sekadar di label claim asli tapi kandungan sebenar penuh campuran nondairycreamer/ gula/aditif?🤔 Tak kisah susu kambing brand ape sekali pun kalau mommies nak beli untuk minum harian, samada jenis cecair atau serbuk, sila check label maklumat pemakanan. ➡️Berapa gram protein susu per serving.  Info dari yg pakar: Jika versi cecair, nutrisi protin minima 8g/100ml Jika versi serbuk, nutrisi protin minima 25g/100g  Kalau rendah dari tu, maknanya % susu kambing dalam tu sedikit je😰 Kandungannya dah dimanipulasi dengan campuran creamer, kanji, gula pelbagai nama…luaran je claim asli.  Bagi mommy kalau nak beli untuk minum hari hari, pastikan yang real pure bebas campuran ye👍  Tak jumpa lagi brand susu kambing yang real pure?  Nah MIKKAE MILK ..real pure Nutrisi protin 26g per serving 100g. Ujian dari lab Mardi mengesahkan Nutrisi protin Mikkae Milk 27.8g/ 100g  Sesuai diminum setiap hari oleh seisi keluarga. 1scoop je sekali bancuh. Jimat tanpa jejas kualiti  Whatsapp wawa 013 4260513 untuk mencuba😉  #susukambing #susukambingasli #susukambingoriginal #susukambingmikkae #mikkaegoat #mikkaegoatpasirgudang #pasirgudang #viral #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #goatmilk #organicgoatmilk #puregoatmilk
Layyanah Printed Jubah #linazcloset . BIG SALE . Code: 2490 (Olive Green) . ✓ Material: Pearl Crepe ✓ Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak Licin . ✓ Available Size (Olive Green): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Swipe ke kiri untuk ukuran jubah layyanah ⬆️ . ✓ Zip Depan 14" (Zip Sorok) ✓ Tangan Biasa ✓ Breastfeed Friendly ✓ Poket (Sebelah Kanan) . 🔥 Harga: RM69 + kos postage RM8 sm / RM11 ss . DM / WHATSAPP ☎️ : 011 32093522 . #sayajual #jubahmurah #jubahplussize #jubah #jubahmesramenyusu #jubaholivegreen #jubahprintedolivegreen #jubahplainolivegreen #jubahplussizemurah #linazcloset #uitmshahalam #upm #jubahlayyanah #jubahmuslimah #jubahoffer #eday💍 #jubahkenduri #jubahtunang #ootd #jubahbridesmaid #fashion #readystock #terapiinstagram #ajimaura #ootd #likeforfollowback #kualalumpur #jubahnursing #jubahmoden #jubahbunga #jubahdinner
Amboihhh comeyynyaaa adik nie pon dah jadi pengguna #safiyyahijabspray .. Korang bila lagi??? . . Korang yang ada masalah awning rosak tu, spray lebih sikit masa tengah iron👍👍 . . Sebotol nie Rm18.90 ja tau, biasa 250ml tapi kali nie 280ml extra 30ml. Yang nie limited tau. . . Sapa nak cepat2 tekan ja link di bio. Stock dah tak banyak nie😂 . . Cod area seberang perai pulau pinang.
Layyanah Printed Jubah #linazcloset . BIG SALE . Code: 2490 (Cream) . ✓ Material: Pearl Crepe ✓ Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak Licin . ✓ Available Size (Cream): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Swipe ke kiri untuk ukuran jubah layyanah ⬆️ . ✓ Zip Depan 14" (Zip Sorok) ✓ Tangan Biasa ✓ Breastfeed Friendly ✓ Poket (Sebelah Kanan) . 🔥 Harga: RM69 + kos postage RM8 sm / RM11 ss . DM / WHATSAPP ☎️ : 011 32093522 . #sayajual #jubahmurah #jubahplussize #jubah #jubahmesramenyusu #jubahcream #jubahprintedcream #jubahplaincream #jubahplussizemurah #linazcloset #uitmshahalam #upm #jubahlayyanah #jubahmuslimah #jubahoffer #eday💍 #jubahkenduri #jubahtunang #ootd #jubahbridesmaid #fashion #readystock #terapiinstagram #ajimaura #ootd #likeforfollowback #kualalumpur #jubahnursing #jubahmoden #jubahbunga #jubahdinner
Your face is a priority and that is why the brush is a must in your makeup application. But no worries , with DYXY brush you'll be having the time of your life and blending your makeup to perfection. You have to have this ! 💅🥰 -  Whatsapp sekarang . . 📱0197505076 📱0197505076 📱0197505076 . . . ✅COD PARIT SULONG ✅COD PARIT RAJA ✅COD UTHM ✅COD KAWASAN BATU PAHAT ✅COD TONGKANG PECAH . . Postage setiap hari kecuali cuti am  #dyxyuthm #dyxybatupahat #dyxyparitsulong #dyxyparitraja #bccreamdyxy #dyxyyongpeng #facemistgreentea #dyxyayerhitam #dyxyrengit #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #codbatupahat #dyxyparityaani #dyxysimpangrenggam #dyxycosmetics #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfl #dropshipdiperlukan #usahawandyxy #dropshipmalaysia #dyxymuar #dyxykluang #dyxysegamat #dyxysrimedan #dyxyjohor #dyxyskudai #dyxymersing #ajimaura #pujaanhatikanda #cantik3minitdengandyxy
Tiap-tiap hari susah hati, sebab susah nak buang whitehead degil.  Ni mesti sebab sis tak merasa pakai #dianzmasknmoist kan?  Lepas pakai, habis clear segala whitehead bagai.  Tiap-tiap hari senang hati pulak sis lepas ni! 😁 . . . . . HARGA ?  RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama ,  TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . . #dianlegacy #dianzvitamin #dian #dianzvitamilk #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #dianzmaskmoist #masker #moisturizer #blackhead #whitehead #skincare #dmm
I loveeee Pinklady!!! . . Semua boleh rawat 13 dalam 1 semua . keputihan . Mantap . Montok . Semua ada la . . Wow!!!!!! Setiap hari berduyun2 customer order Pinklady 😍😍😍😍 . Tertanya kaum wanita di luar sana semuanya menitik beratkan kecantikan luaran dan dalaman tubuh badan. . Yang belum order tu tunggu apa lagi??? Tunggu suami cari lain ke??? Huhuhu 🌸PERCUMA POS SATU MALAYSIA!! .  http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady . Wow!!!!!! Setiap hari berduyun2 customer order Pinklady 😍😍😍😍 . Tertanya kaum wanita di luar sana semuanya menitik beratkan kecantikan luaran dan dalaman tubuh badan. . Yang belum order tu tunggu apa lagi??? Tunggu suami cari lain ke??? Huhuhu 🌸PERCUMA POS SATU MALAYSIA!! .  http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady .  #studentukm#ukmstudent#enstek #studentupm#melaka #banting#murah#ilkap #ajimaura#ampang#cikgucikgu#kerjakerajaan #cikgu#sayajualawakbeli#niosh #damansara#pelajarkuis#kpjkajangspecialisthospital#vistaseriputra#kuis #kakitangankerajaan#kpjkajang #cikgumalaysia#sgmerab
Layyanah Printed Jubah #linazcloset . BIG SALE . Code: 2490 (Berry) . ✓ Material: Pearl Crepe ✓ Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak Licin . ✓ Available Size (Berry): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Swipe ke kiri untuk ukuran jubah layyanah ⬆️ . ✓ Zip Depan 14" (Zip Sorok) ✓ Tangan Biasa ✓ Breastfeed Friendly ✓ Poket (Sebelah Kanan) . 🔥 Harga: RM69 + kos postage RM8 sm / RM11 ss . DM / WHATSAPP ☎️ : 011 32093522 . #sayajual #jubahmurah #jubahplussize #jubah #jubahmesramenyusu #jubahberry #jubahprintedberry #jubahplainberry #jubahplussizemurah #linazcloset #uitmshahalam #upm #jubahlayyanah #jubahmuslimah #jubahoffer #eday💍 #jubahkenduri #jubahtunang #ootd #jubahbridesmaid #fashion #readystock #terapiinstagram #ajimaura #ootd #likeforfollowback #kualalumpur #jubahnursing #jubahmoden #jubahbunga #jubahdinner
💯JAPANESE COTTON😍| 📲 www.wasap.my/60178764209/JC | KOLEKSI COTTON NO1 DIMALAYSIA!Kurang renyuk| Tidak mengecut | Bidang 45 | Min 2m | Boleh mix bersama plain @ polkadot | 💲RM75sm (4m) 💰RM58sm/psg min 10psg ✔Harga termasuk pos sm . #empayarcotton #aurainsta #songketcotton #englishcotton #japanesecotton #japanesecottonmurah #pemborongkain #kainela #kainelacantik #kainelamurah #kainpasangmurah #kainpasangborong #kainpasang #kainmurah #seragamguru #kahwin #bruneionlineshopping #pemborongcotton #bazarpaknil #pengapitpengantin #kurungcotton #singaporeonlineshopping #kainpasangonline #kaincotton #ajimaura #kaincottonborong #sabahonlineshop #kainpasangsarawak #terapiinstagram  #pujaanhatikanda
CLARA DOLL . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Dusty Pink & Dark Purple . Size : (XS) 6M - 12M (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/claradoll  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
... Alhamdulillah restock lagi. Yeay! 😊 InshaAllah akan ada sedondon dengan ayah jugak nanti. Double yeay! 😘😘 Buat masa ni semua saiz dari nb sampai 11y ada lagi. WhatsApp untuk jadual ukuran eh. 😉 . ❤️ Uwais Baju Melayu 🔖 Warna: White . SAIZ DAN HARGA: ⏩ NB-6M - RM65 ⏩ 6M-1Y - RM69 ⏩ 1-2Y - RM75 ⏩ 2-3Y - RM79 ⏩ 4-5Y - RM85 ⏩ 6-7Y - RM89 ⏩ 8-9Y - RM95 ⏩ 10-11Y - RM99 🚚 Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS . 🔅 Material: HIGH QUALITY cotton yang tak panas, tak mudah koyak dan tahan lasak. 👍 🔅 Ada butang di lengan seperti kemeja untuk diubahsuai labuh lengan mengikut keselesaan anak. 😊 🔅 Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain amat selesa. 😉 . Berminat? WhatsApp untuk semak stok. 📱 0126272464 📱 0126272464 📱 0126272464 . #haibibiskw #bajumelayu #bajumelayubaby #bajumelayubayi #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajuraya #bajucomel #bajurayaboy #igshopmalaysia #hbuwais #hbbajumelayu #aqiqah #bajuaqiqah #bajubaby #bajubudak #ajimaura #akikah #bajuakikah
CLARA DOLL . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Dusty Pink & Dark Purple . Size : (XS) 6M - 12M (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/claradoll  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
OFFER BUY 3 ANY BAG (BOLEH MIX) FREE POSTAGE KE SM DAN SS 👜 . . 👜 SlingBag KOD JL RM60 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss . . 🆓FREE Post untuk pembelian 3bag & ke atas . . Size 26(lebar) x 20(tinggi)cm . . √ Mempunyai 8 Compartment BerZip serta Poket kecil dikiri & kanan bag √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated(kalis air) √ Muat untuk mengisi telekung, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi. . . . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . . 💙 Whatsapp sekarang 010 322 7074
DUNIA . Hati-hati dengan dunia. Halalnya dihisab , haramnya diazab. . #dianz #dianzbukitjalil  #terapiinstagram  #ajimaura
Dah gaji!!! . Apa kata purchase Pinklady rawat apa yang dalaman lepas tu luaran jadi tip top. . 100% halal KKM . . Jamu moden tau bukan susah 2X sehari lepas tu result seawal 1minggu cuba tgk . Belum try belum tau . Make your choice of beauty . . Wow!!!!!! Setiap hari berduyun2 customer order Pinklady 😍😍😍😍 . Tertanya kaum wanita di luar sana semuanya menitik beratkan kecantikan luaran dan dalaman tubuh badan. . Yang belum order tu tunggu apa lagi??? Tunggu suami cari lain ke??? Huhuhu 🌸PERCUMA POS SATU MALAYSIA!! .  http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady  #noradanish #produkkesihatan#hannanmedispa #collarichcollagen#kuantan#muslimgirl #cepatkurus#murah#rawatkeputihan #kulitputih#aurainsta#produkmalaysia #ajimaura#fattzura#cikgucikgu #mamadil#cikgu#sayajualawakbeli #ubatkuruscepat#damansara #kakitangankerajaan #demicaubatkurus#damansara #nakkuruskanbadan#nakkuruscepat #mirafilzah l#kurusselamat#ubatparut #kuruscepat#pinkladyjohor#cikgumalaysia
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
Sedang membutuhkan info PROMIL? Sudah menanti berapa lama? Sudah ikhtiar kemana saja? Sudah habiskan berapa juta?  Diketahui adanya riwayat penghalang kehamilan maupun tidak.. Diketahui suami sp*rma bermasalah atau tidak.. Diketahui tuba fallopi masih sempurna ataupun tidak... Mari saya kenalkan pakai herbal BEE.. Testimoni alhamdulillah sudah banyak sekali.. Dari yang di fonis tidak bisa hamil normal harus bayi tabung.. Sampai yg tuba falopi tinggal satu.. 😍😍😍 Promil sehat,promil alami.. Sepaket Untuk Suami dan istri ️✔ Follow dan DM📩👇: @my.pregnant_bee @my.pregnant_bee @my.pregnant_bee @my.pregnant_bee 🏥Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲 KONSULTASI MELALUI :  Whatsapp : 081336715113  Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
IZINKAN AKU MELIHAT 2 GARIS YANG KU NANTIKAN  Dambaan setiap pasangan suami istri sudah tentu hadirnya buah hati , begitu juga dengan kami. Tahun demi tahun kami lalui dalam penantian itu. Apalagi melihat pasangan suami istri yang baru saja menikah, tapi hanya dalam hitungan bulan sang istri sudah berbadan dua. Jujur, dalam hati selalu muncul pertanyaan kapan saatnya bagiku ?  Setiap bulan adalah pengharapan bagiku untuk segera positif hamil, tapi sekali lagi aku harus lebih bisa berlapang dada karena lagi lagi yang muncul adalah tanda negative pada tespek. Saat seperti itulah air mata ini tidak dapat aku bendung. Entah apa yang mendorongku untuk menangis, tapi keinginanku untuk menangis selalu saja ada. Padahal hal seperti ini sudah berulang kali terjadi padaku.  Sebagai wanita aku merasa aku belum bisa membahagiakan suamiku sepenuhnya. aku belum bisa memberikan apa yang kami impikan sebagai keluarga, walaupun dia selalu berkata “ tidak apa-apa sayang, insya allah bulan depan rezeki kita”, tapi aku tau dari sorot matanya memendam perasaan sedih.  Kami berusaha untuk saling menguatkan, kami tidak akan pernah berhenti berikhtiar dan berdoa. Meskipun harus mencoba berbagai macam cara akan tetap kami tempuh. Karena kami yakin Allah akan memberi rezeki terbaikNya jika kami mau berusaha dan berdoa. Follow dan DM📩👇: @my.pregnant.id17 @my.pregnant.id17 @my.pregnant.id17 @my.pregnant.id17 🏥Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲 KONSULTASI MELALUI :  Whatsapp : 087864524566 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
HUNTING BAJU YG SWEET2 UTK PI KERJA ?  Details : ======= • Cutting : Kurung Pahang (skirt lipat batik) • Material Top : High Quality Sb Line @ Lavenzi printed (ada sedikit texture) • Material bottom : Galaxy printed ala2 kain dull satin. CONFIRM tak panas !  Size : XS - 2XL Tak jarang dan material berat Washable, bila dibasuh & tak mengecut  Harga Asal : Rm 159 HARGA PROMOSI : Rm 150  FREE POSTAGE  Nak kak ikin bantu uols pilih warna paling cun ?  Senang jer click link whatsapp kat bio kami =================================== Whatsapp : ğŸ“ž +60166811120 ğŸ“ž +60166811120 ğŸ“ž +60166811120  Sincere, Kak ikin❤  #bajuraya2019 #raya2019 #bajukurungmoden #bajukurungsongketmurah #bajusongketmurah #terapiinstagram #kurungsongketmalaysia #bajukurungcikgu #muslimahwear #hijrahcouture #bajukurungpahang #sayajualonline #jakel #bajukurung #ajimaura #bajukurungmalaysia #jovianista #bajudinner #tematraditional #bajukurungpahang #bajukurungtraditional #sayajualbajukurung #muslimahattire #bajukurungsongket #bajukerja #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajuseragam #bajukurungmurah #bajukurungplussize #kurungmoden
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
AYUMI KIMONO . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Maroon. Navy Blue. Olive Green . Size : (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/ayumikimono  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
AYUMI KIMONO . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Maroon. Navy Blue. Olive Green . Size : (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/ayumikimono  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
AYUMI KIMONO . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Maroon. Navy Blue. Olive Green . Size : (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/ayumikimono  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
PERCUMA 1 brooch untuk setiap pembelian @innerberdaguruncing 💗 . 10 IBR = 10 Brooch . . @galeritudunglabuh
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
AYUMI KIMONO . Material : Top | Premium Batik Printed Skirt | Italian Velentro . Color | Maroon. Navy Blue. Olive Green . Size : (S) 1Y - 2Y (M)  2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y - 5Y (XXL) 5Y - 6Y  To order screenshot n wasap www.wasap.my/60142760446/ayumikimono  #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajurayaonline #bajukurungibunanak #bajukebayacantik #bajukurungmodern #bajukurungpahang #peplummurah #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #bajunikah #bajutunang #bajubrisemaid #peplumterkini #fashionterkini #bajujubahmurah #jubahterkini #jubahonline #kurtalelakiterkini#ajimaura#terapiinstagram#palazomurah
READY STOCK Mango Sing Bag With Steel Chain Strap. . Price : RM50 Free Pos 1 M'sia . Whatsapp 018 9457955 untuk oder . . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received. . #theernyboutique #handbagmurah #begmurah #mangomurah #ajimaura #mangohandbag #mangomalaysia #mangobag #igshopmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #sabah #sarawak #hantaran #baju #kosmetik #tudung #bajumuslimah #handbagmurah #handbag #handbags #dyxycream #lemonex #trustedseller #pujaanhatikanda #marykay
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
RISAU LA BAJU KEDUT HMM 😓 ========================== - SophiaJubah colour maroon ni sangat lovely kan? Colour yang macam ni boleh ubah mood korang seharian tau. Betul tak? Semangat bila wat keja uolss😍 _____ Lagipun material yang susah kedut ni. Alah memang tak kan kedut menyenangkan kita nak bergerak. Tak de la ketat ngatt pergerakan nak bagi baju tu helok ajekan😉 _____  #balovers ada yang suka tak colour mcm ni? cuba hantar mini love ❤ and comment banyak-banyak ya ____ . #sophiajubah #bellaammara . Tak sempat nak grab kat butik ? Tak payah risau, Anis ada untuk bantu😊😘 DM / WhatsApp link kat bio 👆 . . .
SIMPLE ITU MENAWAN. . . 🌼 AISYAA KURUNG🌼 . . NEW ARRIVAL KOLEKSI RAYA 2019 💗 . . 😉 Material PLATINUM HEAVY PEARL SKIN , KAIN - VIETNAM SILK . . 😘 SAIZ : XS , S , M , L , XL , XXL , 3XL . . 😘 Selesa dipakai . . 😘 Material yang tidak mudah kedut . . 😘 Material mudah digosok . . 😘 PADDING di bahu . . PERHATIAN :  Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% faktor cahaya kamera / studio. . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 . . atau terus klik link di bio
Material #sophiajubah ini sangat comfortable, tak perlu iron dan harga sangat berpatutan . . PRE ORDER❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖ ITEM:AIMOND JUBAH PRICE:RM150 exclude postage  Material: Custom Lycra Glitter Size:XS-XXL Eta release:Feb  Whatsapp:0 1 7 7 9 7 2 4 9 9  #baimondsjubah #bellaammara #bellaammaralovers #bellaammara #jubahmenyusu #jubahcantik #cikgucikgu #bazarpaknil #jubahironlessbellaammara #jubahironless #preorder #ajimaura #instaseleb #tukangjahit
PANTANG LARANG KALAU NAK KURANGKAN LEMAK DALAM BADAN  1.Kurangkan makanan bergoreng: Tidak lebih daripada dua kali seminggu  2.Hadkan makanan segera – ayam goreng, kentang goring, ‘milkshakes’ dan burger.  3.Hadkan snek berlemak – kerepek, kek, biskut, kacang. Kuih nyonya.  4.Pilih daging kurang lemak, ikan dan ayam tanpa kulit.  SEMASA PENYEDIAAN MAKANAN ✂️Buang kulit dan lemak pada daging atau ayam sebelum masak ✂️Gunakan minyak sayuran ✂️Elakkan menggunakan minyak kelapa ✂️Tukar mayonis dengan jus limau nipis.  SEMASA MEMASAK 📍Rebus. Panggang , bakar dan kukus 📍Gunakan susu tanpa lemak , susu skim, yogurt atau santan cair bagi menggantikan santan pekat. 📍Buang lemak berlebihan daripada sup atau masakan 📍Gunakan rempah-ratus sebagai perasa. 📍Goreng tanpa miyak atau kuali tidak melekat atau ketuhar gelombang mikro. 📍Mengurangkan pengambilan kolestrol 📍Pemilihan makanan rendah kolestrol dan rendah lemak akan membantu merendahkan paras kolestrol dalam darah 📍Makan lebih banyak bijirin, buahan dan sayuran 📍Kurangkan pengambilan gula dan garam 📍Elakkan makanan segera, makanan tin, burger dan lain-lain 📍Jauhi jeruk dan makanan tinggi garam seperti ikan dan telur masin, jeruk sayuran dan buah-buahan 📍Kurangkan makanan ringan yang kaya MSG (Monosodium glutamate), gula dan garam.  Dipersilakan share untuk manafaat bersama😘  psttt- kalau gosok2 hot lotion felinna sekali lagi meletop tau!
. .  Nak tahu kenapa ramai orang memilih brush skinvigorate untuk bersihkan kulit wajah?? . . Keistimewaan MARY KAY SKINVIGORATE cleansing brush ni ialah brushnya sangattt lembut & sesuai dengan semua jenis kulit terutama kulit sensitif, berkesan menanggalkan sel-sel mati dgn berkesan sehingga 85%, menanggalkan Black dan white head pd kulit serta membersihkan sisa2 kekotoran dan makeup dgn lbh bersih😍😍😍 . . Siapa nak order skinvigorate brush yang sangat bestt dan powerful . Jom la whatsapp sis skrg!😘 . ğŸŽFree gift.. ğŸŽReady stock.. 🚚Postage everyday.. . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Executive  Senior Sales Director 👱🏻‍♀Ayzza.. 📲0194582016 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaykulim #marykaykedah #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaysimpang #setantipenuaan #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaypeneng #muabellaz #setjerawat #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab
KENAPA PILIH ENAILEAF ? CLICK MORE 😍 . . Ingredient : Inai leaf, henna oil, vitamin E, lemon & olive oil . . Kebaikan ingredient enaileaf ni ? Meh ain explain 😘 - Vitamin E dapat membantu menyihatkan kuku - Henna oil menjadikan inai tahan lama dan mendapatkan warna yang pekat - Lemon menjadikan warna inai lebih cantik vavavomm - Olive oil juga dapat melembabkan dan menyihatkan kuku uolls . . Kenapa mesti enaileaf ? - Mudah diaplikasikan - Warna merah yang cantik - Boleh bawa solat - Boleh bawa ke mana saja - Tidak mengelupas dan mengeringkan kulit . . Quality product enaileaf - Inai celup 120 ml ( Rm26 ) - Inai trial celup 25 ml ( Rm10) - Inai lukis 40 ml ( Rm15) - Inai kuku 15 ml ( Rm22) . . Apa lagi jom order, boleh pilih salah satu cara dibawah; 1) Boleh tekan link dibio 2) Terus whatsapp 0169421365 3) Untuk lebih penjimatan boleh order dikedai shopee ain, id: adeliaaaira (ayn beauty health) . .
😍😍😍😍😍 . . . .  #simpanemas#kumpulemas#emasmurah#emasmurahonline#emastermurahmalaysia#malaysia#malaysian#terapiinstagram#ajimaura#like4likes#rantaileher916#rantaitangan916#barangkemasbudget#cincintunang#cincinemas916#emaspadu#rantaitangancoco#setpandoramurah#emas916#eday#hantaran#hadiah#kahwin#loketemas916#subangemas#instapic#hargaemas#instagram#viral
Hello, mommies! . Selalunya bila anak kena selesema, kita yang paling susah hati kan? . Kesian tengok anak tak boleh tidur, bernafas tercungap-cungap dan tak selesa. . What if I tell you that you don't have to worry so much anymore? . Audelia Naturals Sniffles Congestion Relief Oil will help to ease you baby's cold and flu and all of your worries will just go away! . Nak cuba rangkaian produk Audelia Naturals? . Whatsapp 017-5739707 or DM miera for more inquiries ❤️
PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 . If you can't stop thinking about it.. Buy it! ❤️ . YEAA MEMANG GILA ! LEBIH 20 PILIHAN WARNA ! RAMBANGGG MATAA 😳 . . Lambaaat order habisss jangan nangis bucu katil tau 😝 . . . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Free Size (Fit Size S-XL) ✔Length : 44 Inch ✔Waist Stretchable : 24 Inch Sehingga 40 Inch ✔Bahagian Pinggang Full Getah ✔Pinggul 59  Inch ✔Cutting A Cut (Cutting Princess) . 👑 MATERIAL Chiffon Crepe . . whatsapp Mydah 017-2964909 whatsapp Mydah 017-2964909 . #skirtkembang #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtacut #skirtibumegandung #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtplussize #skirtlycra #skirtlycramurah #lycraskirt #skirtchiffoncrepe #pantsmaternity #skirtmuslimahmurah #skirtchiffonmurah #maternityskirt #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #princesskirt #skirtplainmurah #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #bazarpaknil #ajimaura
PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 . If you can't stop thinking about it.. Buy it! ❤️ . YEAA MEMANG GILA ! LEBIH 20 PILIHAN WARNA ! RAMBANGGG MATAA 😳 . . Lambaaat order habisss jangan nangis bucu katil tau 😝 . . . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Free Size (Fit Size S-XL) ✔Length : 44 Inch ✔Waist Stretchable : 24 Inch Sehingga 40 Inch ✔Bahagian Pinggang Full Getah ✔Pinggul 59  Inch ✔Cutting A Cut (Cutting Princess) . 👑 MATERIAL Chiffon Crepe . . whatsapp Mydah 017-2964909 whatsapp Mydah 017-2964909 . #skirtkembang #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtacut #skirtibumegandung #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtplussize #skirtlycra #skirtlycramurah #lycraskirt #skirtchiffoncrepe #pantsmaternity #skirtmuslimahmurah #skirtchiffonmurah #maternityskirt #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #princesskirt #skirtplainmurah #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #bazarpaknil #ajimaura
PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 PROMO 3 helai RM100 . If you can't stop thinking about it.. Buy it! ❤️ . YEAA MEMANG GILA ! LEBIH 20 PILIHAN WARNA ! RAMBANGGG MATAA 😳 . . Lambaaat order habisss jangan nangis bucu katil tau 😝 . . . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Free Size (Fit Size S-XL) ✔Length : 44 Inch ✔Waist Stretchable : 24 Inch Sehingga 40 Inch ✔Bahagian Pinggang Full Getah ✔Pinggul 59  Inch ✔Cutting A Cut (Cutting Princess) . 👑 MATERIAL Chiffon Crepe . . whatsapp Mydah 017-2964909 whatsapp Mydah 017-2964909 . #skirtkembang #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirtacut #skirtibumegandung #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #skirtplain #skirtmermaid #skirtkembangmurah #skirtkulitlaici #skirtchiffon #skirtplussize #skirtlycra #skirtlycramurah #lycraskirt #skirtchiffoncrepe #pantsmaternity #skirtmuslimahmurah #skirtchiffonmurah #maternityskirt #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #princesskirt #skirtplainmurah #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #bazarpaknil #ajimaura
Ada ni.  Kita bercuti seminggu.  Order tetap diambil as usual cuma sis go low mempromote minggu ni. Yang dah submit order tu sume sis akan proceed pos kan next week ya.  Stok satu habuk sis tak bawak balik.  Memang sengaja.  Tenang je rasa balik kampong kalini.  Biasa waktu2 cenggini duk kalut kat meja duk setel postage. Rehat lah kejap. Next week confirm kalut ni.  Slim pantyliners memang stok yillek. Lajuz habis. Yang mana submit order tu semua kita masukkan dalam list pre order. Tak campor ngan kutu slim pantyliners lagi ni 😩 Menggigil seramm jadinya 😂  Nak join kutu #slim_pantyliner? RM29 sebulan selama 4bulan. Dapat 10keping.  Sign up NOW. Payment pertama start 7hb February. Sempat lah rimau ngan sotong uols gemuk 10tan lori. Pandai tak sis buat sistem ni? Pandai kan? 🤣  #jompakaipadkain #bywiwin™ï¸ #ajimaura #padkainmalaysia #padkainmurah #pantyliners #pantyliner #terapiinstagram #borongclothpad #pushdei #pantiliner #gayaperiodawesome #clothpads #gatalmissv #clothpadmalaysia #clothpadmalaysiamurah #padkainmalaysia #clothpadmurah #padkain #pantilinermurah #bywiwin #padkainmurah #sayajualclothpad #ajimaura  #clothpad #hadiahibubersalin #setibubersalin #wetbagmurah #tualawanitakain #pakejclothpadmurah
Dark brown Series Stokin corak berjari Nanamikail . BANYAK PILIHAN Corak kan😉 Nak order? Klik dibio⤵ . @stokin_corak_bynanamikail Atau whatsapp 019-7637308 . Harga🧦 RM10.00/psg 3psg🧦 RM33.00 inc pos 6psg🧦 RM50.00 free pos SM 12psg🧦 RM80.00 exc pos . #sayajualstokin #stokinmuslimah #stokinnanamikail #stokinviral #stokincoraknanamikail #stokincorakberjari #stokincorak #stokinplainnanamikail #stokinplainberjari #stokinplain #stokinonline #stokintapakhitam #stokincomel #stokinhenna #stokinmurah #stokinborong #terapiinstagram  #ajimaura  #inijugakamanah  #dakwahkecilku #cspscs #teamnanamikail #katalogstokincorakberjari #kakakstokin #kakakstokinwithlove #siscuba #uitmpuncakalam #uitmarau #uitmshahalam
Cantik kan... JUBAH AISYAA ============= 🌸Royal thai silk 🌸Zip tangan - friendly wudhu 🌸Zip dada - nursing friendly 🌸Ironless 🌸Kain x melekat 🌸Kain x jarang dan x panas 🌸Potongan A cut 🌸Saiz  xs - 3xl 🌸Ready stok 🌸Poket sebelah kanan 1 helai RM89. 2 helai RM160. Exc postage  #sayajual  #readystock  #jubahbunga  #jubahberpoket  #muslimahfashion  #jubahlovers  #jubahlonggar  #ajimaura  #terapinstagram  #trustedseller  #trendy
Pink menarik tertarik..😍😍 Pin.. Pin.. Memperkenalkan Islamic audio device .  Sesuai untuk yang ada baby kecik, ibu2 mengandung.. Seisi keluarga pon sesuai tau. .. Jom jadi orang pertama jual product baru di pasaran. Panas panas lagi. Baru launch harini tau. . .  Nak join dropship jual Islamic audio ni? . .  Whatsapp kami www.wasap.my/60126879004/dropshipmommyhana . #mommyhana #islamicaudiodevidemommyhana #biteallteam #terapiinstagram #bazarkarat#santaijim #ajimaura #youcanduit #produkmommyhana
. . Ready stock 💃😍 yg kmrn nyari, mari merapat 🙊 . 🐆🍀SKIN1004 - Madagascar Centella Asiatica 100 Ampoule 100ml . Harga 245.000 Tersedia kemasan share'innya . . Ampoule ini lg hype bgt dikorea guys!  Mengandung 100% ekstrak centella asiatica dari madagascar, yg terkenal sebagai tanaman yg dapat menyembuhkan luka dengan cepat. . . Ampoule ini dapat mencerahkan wajah, memudarkan bekas jerawat dan hyperpigmentation, melembabkan dan menyeimbangkan produksi minyak pada wajah, menenangkan kulit yg kemerahan dan iritasi, mengatasi jerawat, menguatkan skin barrier, menstimulasi produksi collagen sehingga dapat menyamarkan scars. . Banyak bgt kan manfaatnya makanya dia terkenal bgt nih bisa mengatasi masalah2 kulit . . . #somebymi #somebymimurah #skin1004 #kbeautyaddict #skin1004jakarta #skin1004madagascarcentellaasiatica100ampoule #skin1004madagascar #original #skincare #facialcare #madagascarcentellaasiatica100ampoule #koreanproducts #produkpenjagaankulit #belionline #terapiinstagram #ajimaura #trustedseller #facetreatment #skin1004murah #treatment #koreantrend #penjagaankulit #penjagaankulitwajah #kbeautyselangormy #forsensitiveskin #remedyforskin #kulitsensitif #kulitrusak #miracleserum @RepostIt_app
🌿Senggugut🌿  Sangat sinonim bagi sesetengah wanita..Setiap kali datang haid..Berguling guling, tak lalu makan, pucat lesi dan muntah² . Ada yang teruk tu sampai kene ambil injection..Hanya wanita yang mengalami je tahu bagaimana derita senggugut ni 😥  Jadi jangan pandang ringan terhadap senggugut atau sakit ketika haid, sama ada masih gadis atau wanita belum kahwin. Jika sudah kahwin pun masih lagi ada senggugut , ini mungkin menandakan adanya penyakit endometriosis  Penyakit endometriosis mampu merosakan organ² peranakan. Penyakit ini akan menyebabkan ovary rosak, akibat dari reaksi inflammation/radagan, timbul adhesion dan scarring yang boleh melanda kilang ovary dan saluran fallopian dan dinding belakang rahim. Seringkali juga saluran benih/fallopian menjadi tersumbat atau sempit dan ini meyukarkan proses percantuman benih lelaki dan telur wanita . Dalam situasi yang teruk, rahim menjadi rosak dan tumbuhan adenomyosis timbul menyebabkan senggugut yang amat sangat . Jadi kami menyarankan pengguna untuk mengambil Jus Vsireh yang menggabungkan herba dan bahan² semulajadi untuk merawat masalah senggugut..Jus premium ini sgt mudah diambil kerana rasanya yang sedap iaitu kurma strawberry 😋 . Nak cuba? Click link di bio RM39 sebotol . . #vsireh #juswanita #jusmoden #sakitlutut #sakitsendi #olicandy #ayn #beaumama #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #pujaanhatikanda #kakakperigi #poslaju #usahawanmuda #terapiinstagram #jusketat #isteri #mengkudu #temulawak #ubatsakitlutut #keputihan #senggugut
📌PROMO MURAH MURAH Harga Sehelai RM65 .  Combo 2 Helai RM115 . POSTAGE: PERCUMA (FREE) [SALE SAH HINGGA 31 JAN 2019] . 🔰AFRIN LACE KURUNG🔰 Size : Freesize . Material : Top Lace / Skirt Balotelli ✅ Lace berkualiti tinggi ✅ lembut ✅ tak jarang ✅ tak tebal & tak nipis ✅ selesa ✅ kain tak panas ✅ iron less . Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) . Detail : top ✅ Zip di belakang ✅ (Wudhu Friendly) Kain ✅ Getah di pinggang ✅ zip & cangkuk di tepi . Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
BLOUSE ALTHEA ❤️ Gabungan material premium crepe dan cotton linen yg sangat cantik, selesa, mudah gosok, sejuk dipakai dan mudah jaga. ❤️ Zip depan utk nursing mom dan zip tangan sangat wudhu friendly ❤️ Layer luar ala-ala blazer boleh di butang atau dibuka memberi efek pelbagai gaya, formal mahupun santai. ❤️ Labuh dan potongan longgar, tidak terlalu kembang memberi keselesaan utk dipakai harian ❤️ Poket sorok di bahagian lapisan dalam . Poket di bahagian luar hanya hiasan. ❤️ Terdapat 6 warna dan 6 saiz pilihan. •••••••••••••••••••••••••••••••• whtsapp 017-4008659 Rm69sm/rm74ss 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima  #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#blouse
📌PROMO MURAH MURAH Harga Sehelai RM65 .  Combo 2 Helai RM115 . POSTAGE: PERCUMA (FREE) [SALE SAH HINGGA 31 JAN 2019] . 🔰AFRIN LACE KURUNG🔰 Size : Freesize . Material : Top Lace / Skirt Balotelli ✅ Lace berkualiti tinggi ✅ lembut ✅ tak jarang ✅ tak tebal & tak nipis ✅ selesa ✅ kain tak panas ✅ iron less . Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) . Detail : top ✅ Zip di belakang ✅ (Wudhu Friendly) Kain ✅ Getah di pinggang ✅ zip & cangkuk di tepi . Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
Bukan sekadar menikmati bau kopi yang sedap dan wangi, Tetapi sesuai untuk para2 ibu yang sedang berpantang, . Rahsia si biji kopi muda, Tambahan booster dari asam keping juga Madu dan Kurma khas untuk perawatan dan kesihatan. . Tiada gula tambahan, Dan tiada perasa atau warna tambahan, Original dari ladang.. . Itulah #secretcoffee Sekali hirup pasti nak lagi. . Berminat? WhatsApp 📲 0172993655 utk order nfi_secretcorrea #secretcorreaawesomekl #secretcorrea #collagenlotion #fatburning #slimming #losyenkurussejuk #tipskurus #tipssihat #pencairlemak #secretcoffee #kopiasamkeping #kempennyahtoksin #5in1coffee #getslimz #kopiviral #jomsihat #kurustanpaubat #sclover #sctrillionsempire #sayajual #ajimaura #agentsckl #agentsahsecretcorrea
📌PROMO MURAH MURAH Harga Sehelai RM65 .  Combo 2 Helai RM115 . POSTAGE: PERCUMA (FREE) [SALE SAH HINGGA 31 JAN 2019] . 🔰AFRIN LACE KURUNG🔰 Size : Freesize . Material : Top Lace / Skirt Balotelli ✅ Lace berkualiti tinggi ✅ lembut ✅ tak jarang ✅ tak tebal & tak nipis ✅ selesa ✅ kain tak panas ✅ iron less . Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) . Detail : top ✅ Zip di belakang ✅ (Wudhu Friendly) Kain ✅ Getah di pinggang ✅ zip & cangkuk di tepi . Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
Reposted from @official.muslimahid - " Cinta kerana Allah "  Orang yang mencintai kerana Allah dia akan mencintai akan kebaikan , keindahan dan kebenaran ( hal hal yang diredhai Allah )  Allah lah yang menanamkan kedalam hatinya perasaan tersebut.Dan org yang mencintai kerana Allah , dia juga boleh membenci kerana Allah ,yakni membenci kepada hal hal yang tidak Allah redhai 🌸 . . . Follow @ukhty_icha31 Follow @ukhty_icha31 Follow @ukhty_icha31 . . . . #sharedbywawa #istikharah #redhaallah #sayangbanyakbintang #heartywawa  #instadairy #instafamous #instagram #niqab #niqabis #muslimah #tudunglabuh #modeling #like4like #terapiinstagram #ajimaura #viral - #regrann
CALLING ALL DROPSHIPPER📢📢 Akhirnya kini anda berpeluang jadi DROPSHIPPER BERSLIP GAJI dan berpeluang MELANCONG KE LUAR NEGARA SECARA PERCUMA !! Jom jadi dropshipper BERSLIP GAJI yg melayakkan anda memiliki kereta dan rumah anda sendiri... Anda hanya perlu mendaftar sebanyak RM 47 sahaja untuk bermula... TAK PANDAI BERNIAGA?  Jangan risau!!! Anda akan dibimbing sepenuhnya oleh mentor yg sudahpun mempunyai income 5 hingga 6 angka sebulan.  Tinggal katakan NAK, dan karier bisnes anda akan bermula HARI INI juga.  Ask me how , Whatsapp me now 👇  www.wasap.my/60197110669/NAKBERMULA  n let me be your mentor.. 😉  Biz Online | Modal RM 47  Program #2gajisebulan  #catchampions #dropship #ajimaura #bisnesonline #terapiinstagram
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
🌸BLOUSE HALF FLORA🌸  Harga: Rm46 Pos Rm8sm/Rm10ss  MATERIAL TOP: COTTON . FREE SIZE (MUAT SAMPAI L) . MEASUREMENT (INCH) . TOP SHOULDER 17"  BUST 40"  ARMPIT 20"  SLEEVE 21"  LENGTH 54" . . . . . 🕊 T&S ITEM YANG DAH SOLD OUT, Perlu buat pilihan untuk tukar warna/pattern/refund (unruk item yang tiada sahaja, bukan all item) Item yang sudah diambil/disimpan stok tidak boleh direfund.  _______________________ PM FOR ANYTHING.  0129809140 0129809140 0129809140 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #like4likes #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bajukahwin #kurung #blouse
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
Assalamualaikum, pagi korang 😊 Jangan lupa LADY BOSS kami offer , FREE POSTAGE untuk setiap pembelian 3 unit ke atas, boleh campur handbag atau bagpack . Purse tak termasuk 😊 . . GRAB SEKARANG 👜
. Cara Guna Set Cantik Najlaa 🌸🌸🌸 ▶ Mula2 cuci muka dengan Sakura Soap atau Shower Bath ▶ Klu berjerawat sapu Herbal Cream sikit sampai meresap ke kulit atau dotkan Herbal Cream di jerawat sahaja ▶ Lepas 5 - 10 minit gitu sapu serum pula . 🌸 Pakai waktu malam.. Especially di bahagian cela2 😉 . Nota: ❤sakura soap atau Shower Bath boleh jadikan pencuci muka daily ❤ herbal cream boleh jadikan sebagai krim malam ❤ serum boleh jadikan krim siang ❤ Tambahan : Mix serum & essential oil utk kesan yg lebih flawless... . Nota kaki : Penggunaan Najlaa tidak terhad kepada satu cara sahaja.. boleh DIY kan mcm2 cara.. sebab, Najlaa is multifunction😉 . . Harga mampu milik demi membantu ibu ayah selamat kan poket daripada bocor.☺ . Berminat nak dapatkan yang terbaik dengan harga mampu milik boleh ; ️Whatsapp 📲 013.492.2748 Klik link ✅ di Bio utk sebarang pertanyaan . Credit Testimoni : team #najlaababyskincare 🌷 . COD 🚘 :  PUTRAJAYA | CYBERJAYA | BANGI | PUCHONG. POS📮: SELURUH 🇲🇾 . Follow 👇👇👇👇 . @najlaababyskincare.lovers @najlaababyskincare.lovers @najlaababyskincare.lovers . katalog Najlaa Baby Skincare 👇👇👇 #najlaababyskincareputrajaya . #welovenajlaa #ilovenajlaa #teamultradiyanaputrajaya #barangbayi #keperluanbayi #setpantang #agentnajlaababyskincareputrajaya #codputrajaya #codcyberjaya #putrajaya #sayajual #babybalmnajlaa #produkviral #ajimaura100k #ajimaura3ig #ajimaurabaru #putrajaya #cyberjaya #jombeli #setberpantang #tipsnajlaa #najlaloverteam #teamnajlaaputrajaya #ajimaura #terapiinstagram #sabunnajlaa #sabunorganik #syampuorganik #setekzemanajlaa
Tiada lagi keputihan setelah menggunakan set Jamu Sisfel.  #milyunirazi #sisfeltitanium  #terapiinstagram  #ajimaura #sisfel #jamusisfel
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
Celup celup jer dah merah 😍😍 . . Tunggu lah sekitar 30 minit, tapi confirm2 lah inai belum kering tau masa tu. Lagi cun, tunggu biar sampai inai kering.Settle lap ...taraaaa . . Inai ini mesra wuduk dan sangat mudah diaplikasikan . . Nak order? Boleh pilih salah satu cara dibawah; 1. Boleh tekan link dibio 2. Boleh wasap terus 0169421365 3. Boleh order dikedai shopee ain : id : adeliaaaira (ayn beauty health) . . #ahadalegacy #elqueens #inai #inaikuku #inaimerah #inaimekah #inaijari #inaicelup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaikukumurah #inaicelupmurah #inainailpolish #enaileafcelup #inaiasliviral #enaileafkuku #inaicantik #inaimerahmenyala #inaiasli #inaipengantin #inailukis #inaisimple #enaileaf #inaitangan #inaimurah #inaimalaysia #inaitunang #terapiinstagram #ajimaura
PROMOSI!!!PROMOSI!!! PROMOSI BEBERAPA DESIGN TUDUNG AIDIJUMA READY STOK NEW UPDATE😍 BAWAL PLAIN/PRINTED/BPL/BPC/GREEN LABEL/BLUE LABEL/BLACL LABEL/STUDDED/BUNGA AIDIJUMA Terdapat pelbagai warna yang kami ada. Jika berminat boleh dm@klik link dibio untuk lebih pantas . . #teamzunnuraincollection  #aidijuma #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka #bawal #scarfwithsoul #hijab #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah #gamechange  #aidijumafanclub #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag #aidijumapuchong #berminatbolehwhatsapp  #whatsapps0174393714
🌸BLOUSE HALF FLORA🌸  Harga: Rm46 Pos Rm8sm/Rm10ss  MATERIAL TOP: COTTON . FREE SIZE (MUAT SAMPAI L) . MEASUREMENT (INCH) . TOP SHOULDER 17"  BUST 40"  ARMPIT 20"  SLEEVE 21"  LENGTH 54" . . . . . 🕊 T&S ITEM YANG DAH SOLD OUT, Perlu buat pilihan untuk tukar warna/pattern/refund (unruk item yang tiada sahaja, bukan all item) Item yang sudah diambil/disimpan stok tidak boleh direfund.  _______________________ PM FOR ANYTHING.  0129809140 0129809140 0129809140 #blousemurah #bajutunang #blousemuslimah #bajubridesmaids #bridesmaids #wedding #blouselabuh #malaysian #bazarpaknil #palazomurah #weddingplanner #jubahmuslimah #bajumuslimah #like4likes #jeansmurah #likeforlikes #bajukurungmurah #cikguseo #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bajukahwin #kurung #blouse
Alhamdulillah, terima kasih customer memilih enaileaf untuk hari bahagia ❤️❤️. Berseri2 gitueww . . Inai ni halal dan boleh dibawa solat. Sangat mudah diaplikasi kan . . Nak order ? Boleh pilih salah satu cara dibawah; 1. Boleh tekan link dibio 2. Boleh wasap terus 0169421365 3. Boleh order dikedai shopee ain: id : adeliaaaira (ayn beauty health) . .  #ahadalegacy #elqueens #inai #inaikuku #inaimerah #inaimekah #inaijari #inaicelup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaikukumurah #inaicelupmurah #inainailpolish #enaileafcelup #inaiasliviral #enaileafkuku #inaicantik #inaimerahmenyala #inaiasli #inaipengantin #inailukis #inaisimple #enaileaf #inaitangan #inaimurah #inaimalaysia #inaitunang #terapiinstagram #ajimaura
Bermacam jenis syampoo dah cuba, semua tak berkesan. Ku it kepala tetap gatal. Tapi dengan menggunakan Argany Hair Serum ni, kulit kepala gatal terus menghilang.  #milyunirazi #sisfeltitanium  #terapiinstagram  #ajimaura #sisfel #arganyhairserum #losshair #hairlosssolution #botak #rambutgugur
BAJU KURUNG TERBARU & TERKINI‼️ 🌸KURUNG MAWAR🌸  HARGA👉RM90 SM/RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 3XL -4XL ADD RM15  #perhatian untuk darlings yang teringin nak cari baju baru pergi KERJA tahun 2019!  Tapiiiiiii nak harga lagi MURAH??? 🚫"AWAS darlings StOck TerHad‼️ Nanti nangis kat bucu katil pom Hakak dah tak nak layannn”😅😅😅 . KURUNG MAWAR dijahit dari 100% material COTTON CREPE Bila sarung je pasti rase duduk dalam peti sejuk darlingsss.😄 . Materialnya tersangat lembut terasa seperti makan gula-gula kapas. Kak Senah kat tepi mesti duk jeling-jeling nak jugak 😂 . . Apa yang MENARIK tentang KURUNG ni: 💋100% Cotton Crepe 💋Material yang serap peluh, sejuk dipakai sepanjang hari 💋 Cutting Kurung Moden yang loose 💋 Kain Duyung zip sebelah kiri  Design yang sangat2  EKSLUSIF •material cotton crepe.. cotton lembut • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kurung Moden Labuh menutupi punggung • Leher Bulat ada butang • Cutting Loose Berdutt Belakang (  pic model sepit baju di belakang ) • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL ❌ jarang❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & pakai bekerja 🕹 No Booking ! 📮 Proceed Order 2-4 Days 🕹No Refund Affter paymant 📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note 📍Ada Sedikit perbezaan Warna  5-10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch  http://www.wasap.my/60145671278  #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurung2019 #bajukendurikahwin #bajudinner #bajukerjawanita #bajukurungmoden #bajukurungmurah  #kurungmodenmurah #bajumuslimahmurah #koleksibaju2019#bazarpaknil #bajukurungplussizemurah #kurungplussize #bajukurungwudhukfriendly #bajukurungbffriendly  #baju2019  #ajimaura #bajukendurimurah #bazarpaknil #bazarmurah #koleksibajuraya2019 #kurungmodensale
ğŸŽ€ PINK COLLECTION ğŸŽ€ . WARM & COZY SHIMMER FRAGRANCE MIST 250ml . PRICE: RM 65.00 each, free postage (SS + RM 10.00) . COD: LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang . TO ORDER:  Whatsapp 012 248 4625/ DM . . 🌷 100% ORIGINAL VS. 🌷 FREE VS PAPER BAG. 🌷 FREE GIFT . . . #trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #doayangbaikbaik #jangansonglapgambarsaya #aliplamlamha #igersmalaysiabest
#customerfeedbacksyurgablose . Hai korang, nanti nak lunch apa tu? . Nasi panas, ikan bakar sedap juga. 😊 . Yang penting, makan pun lengan baju dah tak comot. Sebab apa? Sebab pakai #blousetakpayahgosok ni. Siap ada cuff ditangan. Selesa ok 😘
Antara menu2 yang ada dikedai kakju..😊😊 .  #kedaimakan #batupahat #johor #makantengahari #sarapan #sarapanpagi #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu

Loading