Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#aia

Posts tagged as #aia on Instagram

366.596 Posts

Bila dh decide sign #hibahtakaful, bermakna anda dh sediakan 1 HARAPAN utk ahli keluarga yg tersayang. Kalau boleh cepat, Jgn lambatkan😉 .  Azza Amri, Life Planner Kesayangan Anda ♥️ .  #aiapublictakaful #aazmiragency #aazmiracle #yourbelieveourpassion #takafulfighter
Unexpectedly warded into Mount Elizabeth Orchard Hospital for bacteria infection which caused a high fever, leaving me weak and barely able to walk. Don't mess with infections, it can lead to serious conditions. Mine was close to my kidneys, hence am on the drip and antibiotics.  On another note, Mount Elizabeth is by far the best hospital I've ever encountered. Extremely attentive, nice and extraordinarily helpful. I'd like to thank my Doctors, specialist, and all the staff here for looking after me with such great care. Tip top world class service. I'm in really good hands.  #mountelizabethhospital #mountelizabeth #singapore #hospital #hospice #infection #excellence #service #goodhands #doctor #nurse #greatcare #love #concern #kindness #gentle #appreciate #respect #attention #pamper #insurance #aia #thankyou
สิ่งที่ไม่คาดฝันเกิดขึ้นได้ตลอดเวลา ให้เงินเก็บยังคงอยู่ดีกว่า ที่จะเสียมันไป #มีประกันยัง #ขายไอเดีย #aia #p71 Cr. ประกันสาย D A R K
Messiah College volleyball player @amanda_dahlman is learning that God wants to be invited into every aspect of her life! . God has been showing Amanda how she can experience His presence whether she is literally on the volleyball court playing, or living her day to day life. . Today on the blog, Amanda shares PRACTICAL ways that she is doing this! She shares practical ways to cultivate an intimate and growing relationship with God, both on and off the court. Read in the link in bio!
10월 캠페인 달성하여 받은 상품권 시상!!!♡ 감사합니다^^ 유용하게 활용해보겠습니다~ . . . 🏅 Premier AIA 🏅 [월급관리, 보험, 저축, 연금등 종합컨설팅] 🏅 [무료 방문상담] 1:1 예약제 🏅 상담신청 010-6819-2030 🏅 open.kakao.com/me/mvp_choi
MEET THE TEAM: JAMES MCNALLY  As a principal of McNally Architects since its inception, James brings his unique skills and passion for innovative architectural outcomes to every project. As the leader of the architectural design and planning teams, James delivers creativity, attention to detail and financial efficiency to ensure every project flows seamlessly.
Pelan Kasih Sayang plan mampu milik dari AIA PUBLIC TAKAFUL.  Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut.  013-971 0511 013-971 0511  #aia #takaful #mampumilik #insurance
BELIEVE AND ACHIEVE... Thanks For all the supported 😇 . . #life #style #travel #malaysia #melaka #motivationalquotes #aia #aiaindonesia #indonesia
Morning Meeting  Say Hi to #positivevibes  #reallifepractitioner #aia
Duit bukan segala-galanya.. Tapi bila pasangan kita sudah tiada, kehidupan mesti diteruskan .  Jika kita ambil plan Hibah (contoh, RM500k- RM1juta) ni, then ditakdirkan meninggal. . Duit pampasan kematian (hibah) tadi, akan diberikan terus kepada penama (penerima hibah) 100%. . Harta ini, tidak perlu difaraidkan. Kerana ianya tidak termasuk dalam kategori harta pusaka. . Contoh,  kita letakkan nama suami, ibu Dan ayah sebagai penerima Hibah tu, then kalau kita meninggal dahulu, mereka akan dapat RM1juta tadi Ikut % yg ada letakkan. .  Azza Amri, Life Planner Kesayangan Anda ♥️ . #hibahserendahrm70 #aiapublictakaful #aazmiragency #yourbelieveourpassion #takafulfighter
🤝Recruitment business partner🤝 . Guys, kalau rasa macam tak cukup duit atau nak buat duit lebih untuk beli kereta baru atau rumah baru atau apa segala yang baru roger abam ok. 💪💪 . Inshaallah bisnes yang abang buat ni boleh bagi awak-awak semua income yang boik 💵💵 . ✔Income RM3.5k - RM9k ✔Trip percuma ke obersi ✔Bonus poket koyak ✔Di sayangi ramai orang 😂  MUHAMAD HAIRY BIN REJAP Your Advisor , Your Dreams Call/whatsapp/text 017-7621281  Click  www.wasap.my/60177621281 MEDINA GROUP AIA PUBLIC TAKAFUL #aiatakaful #aiapublictakaful #aiavitality #aiajb #aiamalaysia #aia #aiamedicalcard #takaful #medicalcard #takafuladvisor #aiamedikfamili #aialifeplanner #investment #medinagroup #medina  #standtogetherrisetogether  #medikfamili
Vestido Vampirina  R$ 149 Tam 1 a 9 anos  sob encomenda WhatsApp 51.997878220 Prazo de entrega 40 dias  Enviamos para todo 🇧🇷 Pagamento depósito bancário ou PagSeguro  #vestidolindo #vestidoprincesas #festademenina #festadeaniversário #festainfantil #festaunicornio #meninas #meninaestilosa #maedemeninas👭 #aniversariounicornio #aniversario #fantasia #festacriativa#batizado #boneca #batismomenina#daminha #damadehonra #casamento #aia#lookinfantil #modainfantil #roupainfantil
Join us for networking and CEU event: Does Internet Price Outweigh Industry Expertise and Knowledge? 12/6 from 6-8:30. Register with link in bio. Get credits for #asid #iida #idc #nari #aia  @asidpaeast @iida_panjde @bucksmontnari @aiaphiladelphia @nkbamidatlantic  #ceu #education #designer #architect #builder #phillydesigners #bucksmont #drinks #networking
  3위 부산광역시 i-리그  준우승  리그에서 좋은 결과를 얻어 너무 뿌듯하다!! 리그를 통해  개인의 성장과 팀의 성장이 있었다!! 하지만 문제점도 확인 되었다!! 앞으로  문제점을 보완하여 다음을 준비 하겠습니다.  부산동아F.C Fighting!! Since 2008  #aia#h리그#i리그#3위#준우승#부산동아축구아카데미#동래구#금정구#연제구#fighting #부산초등리그#
มรดกที่เป็นการออมจากหลักพัน เป็นเงินเก็บหลักแนหลักล้าน เพียงไม่กี่ปี หรือหากวันนั้นมาถึงก่อนเวลาที่เราตั้งเป้าไว้ เพื่อใช้เวลาออมเงิน....ลองมองประกันอักทางเลือกสิค่ะ มรกดกที่ผ่อนส่ง แต่ความคุ้มครอง เกิดขึ้นตั้งแต่บาทแรกเต็ม 100%  วันนี้เราสุขภาพดี วันนี้เราอยู่ในวัยที่สามารถสร้างรายได้ วันนี้เรามีความสามารถการทำงาน วันนี้เรามีสุขภาพที่แข็งแรง วันนี้เราทำได้...อยากให้ทำนะคะ ถามกันก่อนได้ค่ะ ดีกว่ารู้งี้!!! ทำดีกว่า  #aia #aia thailand #ตัวแทนประกันชีวิต  โบว์ 061-9878655 โบว์ค่ะ
Masih mencari-cari agent takaful utk diri sendiri, anak, isteri, suami, mak, kakak dan semua keturunan keluarga..🤔 . Jangan pening jangan runsing.. Pilihlah saya sebagai agent anda. InsyaAllah sy akn berikan service yg terbaek utk anda. . Utk yg masih belum tau, sy merupakan agent sepenuh masa takaful yg berdaftar dgn #aiapublictakaful dan bernaung dibawah agensi #klaazmir . Ada yg nk tau pasal plan superb komprehensif dan berbaloi disamping tidak merabakkan poket anda. Jangan segan silu utk pm sy. Sy biasa2 je tak makan org.. . Azza Amri, Life Planner Kesayangan Anda ♥️ . #hibahserendahrm70 #aiapublictakaful #aazmiragency #yourbelieveourpassion #takafulfighter

Loading