Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@sejadah.my

SEJADAH CARPET MURAH 🕌

sejadah.my

💯 TRUSTED SELLER 📬 POSTAGE ALL AREA 💝 NICE PACKAGING 📱WHATAPPS : -

  • 836 Total Likes
  • 41 Tot. Comments
Kami dari team @sejadah.my menunggu order dari anda semua! . . Eh jangan lupa tau! POSTAGE SETIAP HARI ISNIN sampai JUMAAT 😍 . . Jom jom order sekarangggg.. . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #cny #huawei #nova4
SEJADAH HAWA  RM35  128 x 78 x 2.2 cm  Kelebihan : . . ⭐️Lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut . ⭐️Design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) . ⭐️Boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. . ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud . ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. . ⭐️Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . . . 📱Whatapps: +60195247024
Kami dari team @sejadah.my menunggu order dari anda semua! . . Eh jangan lupa tau! POSTAGE SETIAP HARI ISNIN sampai JUMAAT 😍 . . Jom jom order sekarangggg.. . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #cny #huawei #nova4
PILIHAN WARNA YANG SANGAT MENARIK  Silver Blue Gold Brown Green  Purple Beige Maroon Red  Soft, fluffy, big size, affordable price 👍🏻 Dm or direct whatapp 0195247024  #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #puasa #ramadhan #ramadan #raya #nikah #purple #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018#kahwin #kawen #nikah #hantaran #baby #putih#bellaammara #muslimahfashion #muslimah #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
PILIHAN WARNA YANG SANGAT MENARIK  Silver Blue Gold Brown Green  Purple Beige Maroon Red  Soft, fluffy, big size, affordable price 👍🏻 Dm or direct whatapp 0195247024  #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #puasa #ramadhan #ramadan #raya #nikah #purple #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018#kahwin #kawen #nikah #hantaran #baby #putih#bellaammara #muslimahfashion #muslimah #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
PILIHAN WARNA YANG SANGAT MENARIK  Silver Blue Gold Brown Green  Purple Beige Maroon Red  Soft, fluffy, big size, affordable price 👍🏻 Dm or direct whatapp 0195247024  #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #puasa #ramadhan #ramadan #raya #nikah #purple #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018#kahwin #kawen #nikah #hantaran #baby #putih#bellaammara #muslimahfashion #muslimah #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
Kalau lelaki kulit dark mcm ni, tinggi tinggi memang teehangat di pasaran . Sama dengan si sejadah carpet #darkbrown kita . Disalut pulak dengan box, dihiasi dengan reben reben cinta . Warna yang sejuk je mata memandang. . Korang suka warna apa? 😍
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
SET SEJADAH + KOTAK HANTARAN  Tok!tok!tok! Nak tak, buka pintu rumah ada abam posmen yang kacak hantar bungkusan kotak + sejadah ni?  Bukak je bungkusan boleh terus letak atas dulang hantaran  Sebab apa? Sebab sejadah carpet kami di serve siap gubah reben khas untuk customer tercinta  Tak kemek ke kotak tu?  Betul, tak kemek 🤞🏻 Kotak dibungkus dengan selamat  #sejadah #sejadahmurah #sejadahbulu #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahanak #gift #hadiah #present #haji #umrah #sakitlutut #baju #bajumuslim #hijab #tutorial #tudung #alquran #travel #borong #borongmurah #shopee #gegarvaganza2019 #muslimah
Sejadah Adam  Rm35  128 x 78 x 2.2 cm  Kelebihan : . . ⭐️Lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut . ⭐️Design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) . ⭐️Boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. . ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud . ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. . ⭐️Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . . . 📱Whatapps: +60195247024
LIMITED MOCHA COFFEE . Lembut gebu, sangat cantik di buat hantaran . Design yang amat simple, membuat solat lebih tenang dan fokus . Kelembutan pada sejadah membuatKan empunya sejadah lebih selesa ketika solat ❤️ . #giftideas #gift #kotakhantaran #box #hantarankahwin #hantarannikah #sejadah #sejadahgebu
LIMITED MOCHA COFFEE . Lembut gebu, sangat cantik di buat hantaran . Design yang amat simple, membuat solat lebih tenang dan fokus . Kelembutan pada sejadah membuatKan empunya sejadah lebih selesa ketika solat ❤️ . #giftideas #gift #kotakhantaran #box #hantarankahwin #hantarannikah #sejadah #sejadahgebu

Loading