Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@restorant_popi

Restorant POPI - Gjiri Lalzit

restorant_popi

Agritourism /Meat Restaurant/Restorant Mishi +355 (0)682071837 Jemi hapur cdo ditë/We’re open everyday 10:00-21:00 Ju mirëpresim You're welcome

  • 3K Total Likes
  • 18 Tot. Comments
🥂 @restorant_popi
#decorationsby @lala_events_by_elisa
Mund te zgjidhni dhe nje vend perrallor duke lundruar ne liqen per te festuar ditelindjen tuaj! #event#birthdaygirl🎂  #decorationsby @lala_events_by_elisa 👏🏼 Happy birthday Albjola 🎉🎊
Festuam sëbashku Fiter Bajramin
Gëzuar Fiter Bajramin të gjithë besimtarëve.
Kur dreka te shijon me teper ne mes te liqenit dhe natyres...
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi
restorant_popi

Loading