Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@raihanramlicookiesncakes

Nor Raihan Ramli

raihanramlicookiesncakes

SSM-UA0007583-D Freshly baked cakes,pastry,brownies,creampuff & cookies 🍞🍰🎂 Alor Setar 🏠 Delivery 🚗 & Self pickup Whatsapp 📲 0195692381

  • 611 Total Likes
  • 32 Tot. Comments
Promosi doorgift mai lagi... Buttercake, RM 1.50/pcs... order banyak dapat RM 1.00/pcs... Harga promosi untuk bulan November-December... cepat wasep 0195692381 untuk lock date sebab bulan 12 dah hampir full.. Insyaallah sangat2 berbaloi untuk bagi pd tetamu kenduri... murah, n sedap! Delivery sekitar Alor Setar... Meh wasep 📲 0195692381 (Ann) Boleh jugak komen/pm no phone n sis akan wasep details.... tq 💋 Tag kwn2 hampa yg nak kenduri tu.. #doorgiftkedah #doorgiftmurah #doorgift #buttercakedoorgift #kedah #alorsetar #jitra #kekkawen #kenduri #doorgiftalorsetar #doorgiftjitra #sayajualkek #sayajualdoorgift #riben
Selamat Hari Raya Aidiladha semua... ampunkan salah silap sis kt korg selamani... sis hnyalah insan biasa xlepas drpd kesilapan... 0-0 k! #aildiladha #raya #teamrayakedah #rayasoranglagi #inikanraya #kedah #alorsetar
Awak kat sana, saya kat sini... Selamat Hari Raya, Aidilfitri... 💋 #raya2018 #teamrayakedah #teamrayasorang #kedah #alorsetar #raya #eidmubarak
Tempahan cookies untuk tahun 2018 dibuka.. tapi sis xamek byk order tau sbb ni kira last minit bukak order.. sis igt nak berehat panjang tapi disebabkan ada permintaan untuk 4 jenis cookies ni jadi sis open order jugak, tapi TERHAD tau... cookies boleh start ambik pd 12/13 hb Jun, 2/3 hri b4 raya. Untuk order boleh komen/pm/whatsapp no 0195692381.. cepat tau....! 💋💋💋#cookiesraya2018 #kuihrayakedah #kuihraya #kedah #alorsetar #jitra #bazarramadhan #sayajualkuihraya #ferrerocookies
Tempahan cookies untuk tahun 2018 dibuka.. tapi sis xamek byk order tau sbb ni kira last minit bukak order.. sis igt nak berehat panjang tapi disebabkan ada permintaan untuk 4 jenis cookies ni jadi sis open order jugak, tapi TERHAD tau... cookies boleh start ambik pd 12/13 hb Jun, 2/3 hri b4 raya. Untuk order boleh komen/pm/whatsapp no 0195692381.. cepat tau....! 💋💋💋#cookiesraya2018 #kuihrayakedah #kuihraya #kedah #alorsetar #jitra #bazarramadhan #sayajualkuihraya #makmur #makmurkedah
Tempahan cookies untuk tahun 2018 dibuka.. tapi sis xamek byk order tau sbb ni kira last minit bukak order.. sis igt nak berehat panjang tapi disebabkan ada permintaan untuk 4 jenis cookies ni jadi sis open order jugak, tapi TERHAD tau... cookies boleh start ambik pd 12/13 hb Jun, 2/3 hri b4 raya. Untuk order boleh komen/pm/whatsapp no 0195692381.. cepat tau....! 💋💋💋#cookiesraya2018 #kuihrayakedah #kuihraya #kedah #alorsetar #jitra #bazarramadhan #sayajualkuihraya #jejarioat
Tempahan cookies untuk tahun 2018 dibuka.. tapi sis xamek byk order tau sbb ni kira last minit bukak order.. sis igt nak berehat panjang tapi disebabkan ada permintaan untuk 4 jenis cookies ni jadi sis open order jugak, tapi TERHAD tau... cookies boleh start ambik pd 12/13 hb Jun, 2/3 hri b4 raya. Untuk order boleh komen/pm/whatsapp no 0195692381.. cepat tau....! 💋💋💋#cookiesraya2018 #kuihrayakedah #kuihraya #kedah #alorsetar #jitra #bazarramadhan #sayajualkuihraya #tartnenas #tart
London... n here is London Tower Bridge.. Bandar impian dari kecik... sampai jugak kaki kesini.. Alhamdulillah.. #dream #dreamcometrue #angoholiday #antakeeurope #london #europe #londontowerbridge #uk
Seharian ronda dengan bas Hop On Hop Off London... banyak tempat menarik boleh singgah termasuk dlm route dia.. ni kt depan M&M’s World, jadi gila masuk kedai chocolate MnM tu.. 😂 #mnmworld #london #angoholiday #antakeeurope #europe #angolondon #vacation #holiday #overseas
The eye of London.... finally sampai negara yg diimpikan dari kecik... dlu selalu berangan nak mai London... Alhamdulillah, impian jadi kenyataan...... #london #antakeeurope #theeyeoflondon
Semalam teringin nasik lemak... apa lagi, beli brg masakla.... nyum2... baru la malaysian kan.. hii #anmasak #antakeeurope #nasilemakeurope #london #angoholiday
Senibina bangunan2 kt edinburgh mmg unik.. mcm dlm filem... #edinburgh #scotland #angoholiday #antakeeurope #europe
Day 4. Last day in Edinburgh... jalan2 tengok budaya n bangunan depa yg cantik... London, see u tomorrow 💋#cantwait #antakeeurope #scotland #edinburgh #angoholiday
Mound Place... dalam pendakian menuju ke Edinburgh Castle kat atas bukit akan jumpa bangunan cantik ni... prapppp sekeping.. (actually banyak keping) #moundplace #edinburgh #edinburghcastle #istanaedinburgh #scotland #antakeurope #angoholiday

Loading