Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

Kuala Lumpur

Instagram photos and videos at Kuala Lumpur

Kisah Cinta Kita - @hafizsuip 🌸 kamek in lep ngan lagu kitak bang! baru first time dengar dah in love tau. sorry guys i jarang buat cover sebab busy. terima la shortcover dari kami. feat @alang_dadiliaband #fjcovers #fieyajulia #kisahcintakita #ariesmusicpro #malaysiancover p/s: lirik tengok google sorry sebab salah😭💔
Bro & Sis, pre-order starts now! korang kalau suka dengan design, boleh terus buat payment, send receipt, terus send details macam i tunjuk dekat post ni! (1/500) the awkward kid❤️✨ Price dah termasuk postage, sabah sarawak je tambah sikit. Korang bayar, korang relax je kat rumah nanti barang sampai broooo 🔥  whatsapp everything here : 0182997325
Kerja ini tiada gaji,kerja ini paling berat tapi ia kerja paling mulia dalam dunia. Ia nikmat dan amanah dari Allah. Hargailah ibuayah. Ucapkanlah sayang pada mereka. Jika kita dah jadi ibuayah berilah kasih sayang dan masa sayang bimbing anak-anak kita. Saya dekat sabah ini, rindu bidadari saya. Maafkan abang duhai bidadariku.  Kasihan dia penatnya 24 jam urus rumahtangga dan anak-anak. Tak dapat berehat sangat. Ya Allah. Begitulah semua isteri dan ibu di dunia. Manusia wanita selalu disebut lemah tapi cinta telah membuat mereka lebih kuat dari sesiapa pun dalam dunia. Tenaga dan sumber kekuatan no 1 ialah cinta. Cinta Allah yang anugerahkan. Belajarlah dari wanita dalam hidup kita -ebitlew  #keluargasunnah #sabtuini #jomdaftar #jemputdatang #www.keluargasunnah.com @repostit_app
Selamat siang from Kuala Lumpur!
We’re the same size 🤑
Still not friendly enough?! I’M TRYING GUYS!!! 🤨🤷🏻‍♂️🥺
Lepak kampung je. 🌹 Cc : @nizam_zz  #kapcaimalaya #ridelife #supportlocalrider #yamaha #yamahatzm #tzm150
Ada orang dia benci tengok kita. Tapi sebok nak tahu perkembangan kita.
😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘 @da4_putri03 rindu hanya bisa liat video video lama kita dik.. Semoga sihat2.. Jaga diri. Aku sayang kamu put.
Ade je ni..tgh tgk wheels on the bus..
if u want me make an effort. @misslyza__
Apa macam kroni wave 125??😏😏 Testimoni  motor customer wave 125 sarung ekhaust NOO LAMLUKKA CONE SILVER FULL TATINIUM FIRETORCH🔥🔥🔥🔥 ➡️OWNER:@mhdrhm_ ➡️ITEM PREODER🔀PREODER ➡️BERMINAT DM/WASAP📳(0149735627)  #opbr#opbrexhaust#daengsai4 #y15 #y15malaysia #y15official  #y15malaya #y15movistar #y150zr  #kroni #kroniy15zr #kapcaikampung  #kapcaimalaya #kapcaikita_ #kapcai #kapcailover #kapcaiidola #kapcaiborneo  #kapcaijahatkakitapau #kapcaijahat  #kapcainoob #wave #wavethailook  #kriss#krissvector #kapcaisado💪  #lagenda110 #rs150 #owner❌hensem #opbr#wave#wavethailook #maluapaboskur #y15malaysia
Bila kau dapat satu scene dengan budak kuat majal. Ini lah jadi nya. Nampak tak senyum aku lain macam dekat situ. Haaa, scene ni aku rasa paling seksa, sebab, diorang sapu minyak angin dekat muka, lengan, leher smpi termasuk dalam mulut aku. Pastu tangan masing2 ada dekat belakang, faham2 la apa diorang buat. Hahahhaa 🤦🏼‍♂️😂#bangsawanbadang #aswara
✨I used to always get mad when people would tell me “you are completely in control of your life”. Because sometimes bad things happen to good people, and for no reason at all, and it’s  OK to be sad for a while... but you do have control of how you react and how you bounce back. How you choose to let the things that have happen to you affect your life and the people in it... is your choice .
happy belated birthday my beloved husband .  @fahmiyuseri turn 28 y/o🎉 ilove u to the moon 🌝 and u turn back to earth 🌍 😜 . .  firstly i’m sorry kalau terkurang untuk birthday tahun ni .. syg dh cuba buat yg terbaik memandangkan baru 2 weeks kerja and susah sbb 24jam brkepit tapi tu bukan alasan untuk tak buat yang terbaik kt husband sendirikn💕 . .  Mula2 tak pernah expect nak bagi hadiah nintendo switch sebab b dah ada ps4. tapi hari2 b tengok switch tu dekat lazada wpon syg thu b mampu bli ni.. so batalkan niat first nak beli iwatch walaupon dah 2x pergi survey😪 . .  Dulu b tak pernah berkira walaupon sedikit .. sebab dulu percintaan jarak jauh (PJJ). tiap2 bulan wajib jumpa. samaada b kena balik kelantan or syg pergi sana .. banyak membazir tiket flight, tempat tinggal mkn minum .. semua b tanggung .. kalau nak kira satu2 memang tak habis .. dari dulu sampai sekarang b tak pernah putus asa dengan syg .. walaupon banyak kelemahan yg b tahu b boleh terima and baiki .. Alhamdulillah apa yang dirancang menjadi .. 😊 . . . . Tahun ni nak buat lain sikit .. 4x sambut bday. 1st b dah tidur kejut pukul12am bg kek and lilin je haha .. 2nd hantar hot air balloon dekat tempat b kerja .. masa tu nyaris2 tak sempat sebab kerja banyak sikit nak keluar tak boleh lama2 .. 3rd b yg belanja kat restoren nasi arab cyberjaya .. malam sebelum tu tersalah cakap bagi game yg boleh main atas train .. mula2 bgthu beli psvr tapi lepas tersalah cakap tu boleh tengok dia punya reaksi happy sangat2 .. 4th lunch dkt majestic hotel . .  Walaupon balut hadiah dengan 5x plastik buruk tapi dalam tu hadiah berharga ok😜 so jangan pandang luaran yer .. nak beli kotak tapi susah nak bawak balik besar2 .. then cari solution lain last minit .. idea ni boleh laa pakai bagi dee untuk nak jimat . .  So @fahmiyuseri .. thnks sangat terima baik buruk bini b ni .. pimpin kearah yang betul .. apa yang kurang b topup kan .. syg doa b bahagio sapa bilo2 dunia and akhirat .. ameen2 . .
Some snaps from the first leg of our trip whilst staying in the stunning capital of Malaysia, Kuala Lumpur 🇲🇾📷 After a 4am start and a quick 45 minute flight we’ve landed at our next stop, Langkawi, time to scope out some monkeys! 🐒 . . . #kualalumpur #malaysia #malaysiaphotography #kualalumpurphotographer #chinesetemples #temple #malay #teamcanon #teamtoinspire #travelmore #travelphotographer #beautifuldestinations #passionpassport
Hi Follower stay with me ok haha 😂😁😇
LEBIH BAIK MENYALAKAN LILIN KECIL DARIPADA MENGUTUK KEGELAPAN . Jangan menunggu waktu yang tepat untuk melakukan sesuatu tindakan kerana waktu tidak akan pernah tepat bagi mereka yang menunggu. Orang yang berfikiran besar tidak pernah takut mengambil risiko, sebaliknya risiko menjadi satu motivasi untuk mereka capai kejayaan. . Bila ada individu yang berusaha mencari jalan untuk cuba menjatuhkan anda, itu bermakna anda berada jauh lebih tinggi dari mereka. STAY POSITIVE ! STAY FOCUSED ! . . #im245 #245networkgroup
Mana orang sini 👋
Hey sayang ku💋
Orang kata kalau bentuk nampak segar ni banyak yang sayang betul ke sis?? 🌻👻 #lotsoflove  #love2019 #standproud
Bukan anak orang senang👐🏻
nampak lawa kan papan plate carbon tu an 😛 ade yang mencari ke ? aku suggest korang follow @ucop_alhaddad @ucop_alhaddad @ucop_alhaddad .. bukan setakat papan plate je 🧐 sticker pon boleh .. korang order laa sticker ape2 pon .. aku jamin 💯 dye boleh buat 😘 meh follow @ucop_alhaddad
Kami dah pakai. Kome tak jeles ke. Moh le cucicuci mata kat kedai kami. #uptowndanaukotasetapak #supportpeniagamelayu
Doesn't belong in the basement  #golf75r #mk75r #zthgolfr #lapizblue #volkswagenmalaysia #zerotohundred
hello biybiy, tengah buat apa 💋✨
Konichiwa!🎎 Received a Japanese gift box from @hermomy because it’s Hermo’s J Beauty Fest!! 🇯🇵 ❤ It’s time to shop your favorite J-Beauty products at Hermo because there are tons of Gifts with Purchase + amazing deals!🛒🛍 Top spender can get a Panasonic Nano Dryer for free too! You know, Hermo is never kidding when it comes to amazing deals 😉😍💰 Swipe left to see what i’ve got 😍, from Hatomugi, Cezanne, Aisen Bubble Cup, Club Cosme, Canmake and Hada Labo & so much more ❤ Happy shopping!❤ #hermomy
Its seems like i eat well 😑
There goes my heart beating.. and you are the reasonnn.. #eraoflife #galaxya30 #galaxya50 #syahiran
motivate myself to motivate others.. #livetoplay #everydayigetbetter @celebrityfitnessmalaysia 🤗👱🏼‍♂️
When the sun goes down, I glow up 🌟
A journey 😉
Mmy kluaq bwak iqiyy 🥰 baikk yee die dlm tu 😜
Ikhlas bukan bermakna tiada tangisan, tetapi penerimaan tanpa persoalan terhadap apa yang telah ditentukan oleh Allah. Apabila kita ikhlas atas sesuatu yang mengecewakan hati kita, maka percayalah Allah akan menggantikan kekecewaan itu dengan sesuatu yang tak disangka .
cihuahua🙂
Feedback COD 💯. . Thanks sis grab 2 Sodo Black with us ! 😍 Kita kasi kurang kawkaw punyaa jangan risau 😋 Siap freegift padu lagi kita kasi okay . . Available in Black sahaja sekarang , nak cod area KL & Selangor pun boleh takde masalah . . Tekan je link kat bio for fast reply 💯
Entahla 😅
Tq boss sudi hadir ke bengkel kami #jgneksyen #dnsmachines #7ronin #hadirselalu #maluapabossku @zizanrazak869 @y15official @y15zrmalaya_0fficial @y15zr_machine @y15zr_members_official @team_y15zr_malaya @y15zrspareparts @jiwa_y15zr @y15zrbangicrew_0fficial
aretiorfanoy
Как же меня порой бесит старшее поколение, которое очень тяжело воспринимает изменения, которые противятся всему новому и неизвестному. Как же обожаю поколение, которые быстро принимают решения и рады всему новому. Как же мне бесило в Уфе, когда собираю людей на каток,театр,природу, а люди не идут. И как же радовался, когда собралась такая тусовка людей, которые по первыми призыву куда угодно. Как же мне нравится в Лере, что в любой момент она за любую движуху, хоть на действующий вулкан с трёхмесячным ребёнком. Как же нравится окружение, которое принимает решения мгновенно,  которые за любой движ. Поколение захотел-сделал. Поколение, которое не держит дом, работа, хозяйство и ещё что-то там. Мысли, которые приходят во время подготовки родителей к отправке куда-нибудь к нам. Как же это оказывается порой сложно. Иногда думаешь, а может вообще нахер эту всю идею, раз сами не хотят, чего заставлять и мучаться.
✨