Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@onempiree

Sejadah Gebu | Sejadah Travel

onempiree

#telekungtravel #sejadahgebu #sejadahtravel #sejadahEngrave Postage seluruh malaysia 🌎 Trusted seller Feedback 👉🏼 #Feedbackbyzn

  • 217 Total Likes
  • 9 Tot. Comments
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave
Sejadah TRAVEL beserta KOMPAS . . Material : Waterproof polyester  Size sejadah 100 x 60 cm  Size cover/sarung: 10 x 15 cm  4 pcs iron mat inside each corner . . Color Red Army Green / Blue Black  Ciri-Ciri: Waterproof Cloth 210D . . Tidak mudah terbang ( pemberat di setiap penjuru )  Warna: Merah, Hitam, Biru, navy green . . Sesuai dijadikan sebagai  1. Hadiah door gift pertunangan & perkahwinan  2. Hadiah kepada lbu Bapa & keluarga  3. Hadiah kepada rakan-rakan  4. Beri kepada anak yatim & fakir miskin 5. Sedekahkan kepada pondok tahfiz & masjid  6. Hadiahkan kepada orang yang baru memeluk Islam . . # sejadahgebu # hadiahuntuktersayang # an17 #ail #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantara nkahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahairman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket #malaysia #motivationalquotes
Sejadah TRAVEL beserta KOMPAS . . Material : Waterproof polyester  Size sejadah 100 x 60 cm  Size cover/sarung: 10 x 15 cm  4 pcs iron mat inside each corner . . Color Red Army Green / Blue Black  Ciri-Ciri: Waterproof Cloth 210D . . Tidak mudah terbang ( pemberat di setiap penjuru )  Warna: Merah, Hitam, Biru, navy green . . Sesuai dijadikan sebagai  1. Hadiah door gift pertunangan & perkahwinan  2. Hadiah kepada lbu Bapa & keluarga  3. Hadiah kepada rakan-rakan  4. Beri kepada anak yatim & fakir miskin 5. Sedekahkan kepada pondok tahfiz & masjid  6. Hadiahkan kepada orang yang baru memeluk Islam . . # sejadahgebu # hadiahuntuktersayang # an17 #ail #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantara nkahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahairman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket #malaysia #motivationalquotes
Sejadah TRAVEL beserta KOMPAS . . Material : Waterproof polyester  Size sejadah 100 x 60 cm  Size cover/sarung: 10 x 15 cm  4 pcs iron mat inside each corner . . Color Red Army Green / Blue Black  Ciri-Ciri: Waterproof Cloth 210D . . Tidak mudah terbang ( pemberat di setiap penjuru )  Warna: Merah, Hitam, Biru, navy green . . Sesuai dijadikan sebagai  1. Hadiah door gift pertunangan & perkahwinan  2. Hadiah kepada lbu Bapa & keluarga  3. Hadiah kepada rakan-rakan  4. Beri kepada anak yatim & fakir miskin 5. Sedekahkan kepada pondok tahfiz & masjid  6. Hadiahkan kepada orang yang baru memeluk Islam . . # sejadahgebu # hadiahuntuktersayang # an17 #ail #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantara nkahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahairman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket #malaysia #motivationalquotes
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes #bizziboddy
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes #bizziboddy
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave
AIQur'an Engrave berserta Tagging; . . AIQur'an jenis Pelangi dengan terjemahan dan tajwid berwarna.  Diluluskan KDN . . Korang nak warna apa ? N nak engrave nama korng ? Jom order alquran tagging 😍😍 . . #alquranterjemahan #alquranpelangi #alqurantagging #alquranengraveeksklusif #alquranengrave

Loading