Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@misz_syafieka

❤️ MOHD TAZARUL AQMAR ❤️

misz_syafieka

"Saya Nak Couple Sampai Tunang, Saya Nak Tunang Sampai Khawin, Saya Nak Khawin Sampai Dapat Anak, Saya Nak Hubungan Kite Smpai Akhir Hayat"

  • 377 Total Likes
  • 31 Tot. Comments
GoodNight ❤️ @mr_tazarul
ada kena mengena saya dengan mamee monster tak? tak de kan, muka dia garang , saya tak . cuma ade je org ckp saya grang , ishh mne ade . saya tak garang laa , saya baik je org nyee 🙊🙊
✌🏻klw g melaka ni la tempat wajib kami 🤗
We are team ❤️
tiada kata secantik bahasa , kenangan t'indah sentiasa dlm ingatan , bell, angah & abg always sayang bell ❤️ . always ada di sisi bell . wlpun trip kite ni tak lame tp seronok dia sukar nk gmbar kan, biar laa kite be3 smpai bile2, jnj kite iklas antara satu sama lain . #tazarulsyafika #angahabgsyangbell
I Love u Baby ❤️💞😘 @aykajuhan
comel jee awak ni tau . kecikk jee 🤣🤣 @syahidasafik
💞
Nice View ❤️
besar ikan tu, besar lagi cinta saya pada awak 🤣🤣
we arrived in destination ❤️
🌸
Abaikan Org Sebelah 😜
memories #2015 #tazarulsyafika
GoodNight #2017 #memories❤️ @mr_tazarul
My_3rdFamily 🌸
Alhamdulilah 😊

Loading