Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@memeysuhaiza

wifeyNH

memeysuhaiza

ambassador of @ephyra2u / @founder of @meylana_

  • 73K Total Likes
  • 419 Tot. Comments
Semalam masa kat singapore kak miza bgtau ada org cari baby balm ni... Terharu rasa.. Bnda bagus mesti org akan cari.. Sekali pakai mesti nak lagi n lagi.. Siapa nak repeat order blh whtsapp jer k @ boleh dptkan dari butik.. 1 balm kegunaan 1 family 😍 . .  Posted @withrepost • @babyquofficial Mommies dah start buat kuih raya ke tu hehe. Nk buat kuih raya ni lagi seronok bila anak2 kita join kita buat sekali betul tak. Tapi hmmm bila anak tak sihat, kita nk buat apa pun x boleh. Nak kena monitor dia 24/7 pulak 😢 so mommies anak2 yang selalu dapat selsema batuk2 tu, mommy mmg recommend kan mommies beli Baby Herbal Balm ni cuba dulu. Banyak tau kelebihan dia mommies. Antaranya :⁣ .⁣ ✅ Melegakan selsema⁣ ✅ Meredakan batuk dan mencairkan kahak⁣ ✅ Membantu bayi untuk tidur lebih lena⁣ ✅ Melegakan tekak⁣ ✅ Melegakan ketidakselesaan perut⁣ ✅ Menghilangkan kesan gigitan nyamuk dan serangga⁣ ✅ Meredakan luka2 ringan dan ruam pada kulit⁣ ✅ Melegakan sakit otot⁣ .⁣ Kalau mommies nak yang terbaik untuk anak2 mommies, ni lah jawapannya 🙃😊 so mommies raya nk dekat, mesti nak anak2 sihat. Bila anak tak sihat, raya ni mmg x meriah betul tak. So dapat kan Baby Herbal Balm ni sekarang 🤗⁣ .⁣ Buy 1 RM39.90⁣⁣ Buy 2 RM70 (free postage)⁣⁣ .⁣⁣ Whatsapp: +6016-224-7113/ +6011-3199-7113⁣⁣ Facebook Page: Babyqu HQ⁣⁣ HQ: Meylana Boutique, No 8-1 Lorong Dataran Wangsa, Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur⁣
Sebelum balik Kl.. Kita Bbq dulu🤗 So menu berbuka hari ni antaranya ayam ,kambing bakar... Gotong royong.. apa yg penting? Kerjaaaasama😍 Seronok bila ramai2 mcm ni.. meriah.. Alhamdulillah syukur utk peluang & kesempatan... #hargaisetiapmasa ❤️
Ada budak tu happy sgt dia makan angin..😆 mcm biasa kampung kecik comel jer.. Asyik kita org je anak beranak🤗
Tgh fikir petang ni buka nak masak  apa ye..hmmm... U  all plk plan buka apa? . .  Ps: tudung ketupat sy pakai tu ada byk warna tau...pergilah dtg cuci mata kat butik.. klu nak beli on9 pun boleh... click je @meylana_ .. Whatsapp: 011 3199 7113
much love from us ❤️ tq pd semua yg datang booth ephyra semalam.. ni gambar2 yg sempat saya ambik masa kita org kat booth mlm td.. tq ❤️ kalau ada yg trlepas sorry ye🙏🏻 nak bgtau hari ni juga peluang terakhir utk org singapore dapatkan produk2 @ephyra2u sempena @celebfest.co ... harga mmg berbaloi2 jimat.. so pastukan  klu shoping raya kat sana,singgah booth @ephyra2u k... tq for the support hehe🌹
yeaaa.. td buka dapat makan dim sum sedap.. Tq kak @amiza7 😍 settle kat booth singgah makan kat alwadi.. kak miza kata putu piring sedap.. suami plk kata  rojak tahu kat sini sedap.. dengar pun dah tergoda.. maklumlah sy mmg kuat makan🤣 so kita super lah dulu😍 tq semua yg support kat booth ephyra tadi.. meriah.. nnt sy update gambar k..❤️ . .  ps: siapa org singapore yg tau kedai  ni?🤗
BAKAR LEMAK RAYA! PROGRAM TURUN BERAT BADAN 50% YURAN SEMPENA RAYA! Jom tgk workout simple dari @yana.baharudin  utk yang berat masih 80kg keatas.  Rupanya tak kira berat kita pon kita ada senaman mudah utk turun berat badan tanpa keluar rumah dishare oleh @yana.baharudin yg dah turun 40kg ni ! Woww @yana.baharudin ada tips  makan sihat kurus juga taww mmg best!  Apa kata jom enrol Program 2 Minggu  Bakar Lemak  Raya yg sedang Promosi 50% harga biasa. bersama @yana.baharudin @yana.baharudin @yana.baharudin  Confirm Rayaaa bergayaa sakan dgn koleksi @meleyna  Jom follow pm @yana.baharudin @yana.baharudin . .  #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #igkelantan #dakwahsentap #nakbebel
Hi😍 Dah sampai SG dah, Alhamdulillah... Kak @amiza7 ajak buka sesama dulu...😍 Nnt lepas buka dah selesai apa yg patut kita org akan ada kat booth @ephyra2u di event @celebfest.co di suntec.. Nnt u all lepas buka dtg booth ephyra tau.. Boleh? Kita jumpa k 🥰 sesambil borong produk ephyra.. beli sekarang sempena event ni lagi jimat tau✌🏻 . .  K lah selamat berbuka semua 🤗🥰
Nak masuk singapore dah.. Bye2 kesayangan mummy papa ❤️ Lega mummy nak tinggalkan walaupun kejap hehe sbb tau semuanya dalam jagaan yg baik.. Dating puas2 dgn nenek atok,mak cu,sepupu2 semua k. Kak riska n kak laili juga.. Jumpa lagi lps habis work🥰 Mikayla tak nak senyum mcm faham mummy tak bawa dia 😅 Mummy nak memeriahkan booth ephyra mlm ni.. Kawan2 & sesiapa di singapore jangan lupa datang tau.. Mlm ni pkl 8.30-10.30 kita org akan ada di booth @ephyra2u Sempena @celebfest.co Di suntec..✌🏻 . .  Ps: hari ni pakai ephyra lips colour baru.. code : rosy punch,cantik tak warna ni?💋
Yuhuuuuu😍 Mood dah ada kat singapore😍 Tak sabar nak meriah2 kat booth.. Malam ni tau saya ada kat booth @ephyra2u ... Lepas waktu buka sy dah ada kat sana.. Siapa nak jumpa,nak borong ,nak  try kita jumpa time tu k.. Semua detail dah ada kat gambar tu.. Sahabat2 sy yg kat SG  jgn lupa support k😍 Tq i love u.. . .  @ephyra2u  @ephyrasg
Hi 😍 Dah shopping raya ke? Tak yah beli mahal2 sgt.. Ni rm100 pun dah blh dapat yg kualiti n cantik... Semua ni rm100 jer.. Ada byk warna lg setiap design.. Boleh datang kat butik @ nak beli on9 trs click kat @meylana_ k.. Tgk berkenan yg mana.. Lepastu whatsapp jer : 011 3199 7113 011 3199 7113
Pagi dari kampung ❤️ Alhamdulillah dapat luang masa dgn abah mak ... Semalam sampai ,sebab hari ni nak masuk singapore.. so anak3 blh dating dgn atok nenek jap sementara mummy papa masuk singapore.. Mlm ni kita jumpa kat booth ephyra tau kat suntec.. . .  Ps: nampak tak abah dah ambik mood raya .. cat rumah utk raya.. 😍

Loading