Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@kokobite_raihan

Koko Bite

kokobite_raihan

🍫Chocolate taste is for you 🍫using premium chocolate 🍫buy one sure buy moree #D1906

  • 33 Total Likes
  • 2 Tot. Comments
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself after a really hard workout / or at some random moment in the middle of the day πŸ˜„  Guaranteed you will fall in love : - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Hello sweet toothers!! GOOD NEWS πŸ“£ Its time for you to reward yourself! Its okay to have cravings, sometimes kena la reward diri sendiri juga kan πŸ˜‹  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet
Kalau tak kuat iman jangan tengok! 😱 . The one and only Choco Jar yang tak kedekut langsung chocolate! Tengok lah Chocolate yang melimpah ruah tuuu kami sendiri tak boleh move on tau 🀣 . Jangan fikir lama lama sebab stock Koko-Bite ni laju macam air terjun uollsss. Jangan marah kalau stock habis tauu! πŸ˜› . Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695 πŸ› @kokobite_raihan  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet #sahur #expressmenu #expressmeal #foodhunting #chocojarviral
Chocolate melimpah 😱  Mana nak dapat choco jar yang tak kedekut coklat macam ni? Rasa coklat premium tapi harga mampu milik 😍 Dah tak payah nak pergi Bangsar tgh tgh malam kalau craving coklat, mahal pula tu 🀣  LOVE AT FIRST BITE πŸ‘„ - Chocolate melimpah ibarat tertumpah ke ladang gandum - We use premium choc such as CADBURRY & VOCHELLE - No need to keep in the fridge! (Jar kedap udara) - No need to rendam with hot water, uolls boleh ngap terus sebab choc akan kekal cair 😍 - Bubble rice yang crunchy πŸ˜‹ - FRESHLY MADE EVERYDAY  Craving satisfied!  Order now❗️ πŸ“±017-5037695  #chocojar #kokobite #kokojar #chocojarkj #chocojarpj #bazaarpaknil #chocolate #coklat #chocolatelover #craving #food #foodhunting #dessert #sweettooth #sweet