Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@kecik_anje_

Sup👆🏻port 10k

kecik_anje_

SABAR itu INDAH🌸 first acc 32.9k has been hack Backup acc @kecik.anje_ @mohd_nor_amin 💖💍

  • 12K Total Likes
  • 77 Tot. Comments
WHITE or BLUE❓❓❓😉♥️ @mylacatt_ @kecik_anje_
“Biarlah saya garang macam harimau sekalipun🐯at least saya tak tergedik-gedik dengan jantan lain,saya punya manje untuk awak sorang je.”💖 @mohd_nor_amin @kecik_anje_
Hidup seberat apapun,  tetaplah terus berjalan.  Diluar,ramai yang mahu melihat kita terjatuh dari berdiri💖 @kecik_anje_
Tuhan bagi aku banyak pilihan ♥️tapi mata aku lebih selesa melihat kau💘hati lebih sejuk bile dengan kau💖tolong faham tu💗 @mohd_nor_amin @kecik_anje_ @kecik.anje_
carilah kawan yang mulut PUAKA tapi SUSAH SENANG dia ada,jangan cari yang mulut MANIS👄time SENANG dia ada🌸time SUSAH hilang entah KEMANA🍃 @kecik_anje_
Rindu nak dating dngn awak😩💗 @aynaishai @kecik_anje_
Bile aku suruh snap pic n  @sab.overthinking_ buat video, be like🤦🏻‍♀️♥️💖 @mohd_nor_amin @kecik_anje_
Jauh dimata👀 dekat dihati♥️ @kecik_anje_ @mohd_nor_amin
Miss u maGIRLS😩💞
Genggam satu janji✊🏼 Simpan dalam hati♥️ Sampai kita mati. @mohd_nor_amin
Jangan kau sangka air yang tenang tiada buaya😉
Aku pilih untuk diam daripada bersuara, sebab seribu yang dependam dalam hati lebih baik daripada sejuta perkataan yang keluar dari mulut. @kecik_anje_
Knape move on tu susah?? Sebab dari tadika sampai habis sekolah yang dipelajari adalah menghafal dan mengingati bukan melupakan😘❣️
MERDEKA kemana bosbosskur❓❓❓ @kecik.anje_ @kecik_anje_