Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@fashasandha

Fasha Sandha

fashasandha

A big Cheese <Ibu•Actress•Entrepreneur•Ambassador> 📧 chintasalon2@gmail.com Mindorder +6012 277 2636 FS Creative +6010 435 4871

  • 1,32M Total Likes
  • 14K Tot. Comments
Precious moments  Rayfal , Jemyma and cousins  Kat Malaysia pun banyak tempat best2 untuk bercuti tau. . Kali ni Penang 🌴  #latergram #penang #lastweek #iburayfalraysha
Masak kalut2 khas buat adik kesayangan @ikmaldaniels dan suami ku tersayang ❤️🤗 @itsaidilaziz . . #taksempurnabyfashasandha
Masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada seluruh team #fashasandhaxbizziboddy  Semua dah kena diet balik bermula sekarang. Jom kurus balik (pesanan untuk diri sendiri juga) 😀
Kos memasak bawah RM20 ni boleh makan utk 8 orang. Syukur sbb dapat suami yang tak macam2. Tekak dia pun sama ja, dia kata kering2 pun boleh makan. Tak wajib berkuah utk dia. Senang keja isteri. Masak simple2 ja pun dia kata sedap (amik hati kot.😬😁. ) Apapun kita semua kena bersyukur Yang penting, nak  bagitau pekasam tu daripada kesayanganku @chentasuci Pekasam Paling Sedap di dunia 🌹 . . . #taksempurnabyfashasandha
Pi beraya ke Penang, Naik KTM dengan suami, anak2 dan anak buah 😃 Depa semua dah biasa dari kecik dengan lrt. So depa semua tak kekok dengan pengangkutan awam. Alhamdulillah. (Yang penting ibu pakai baju raya 😘😃) #iburayfalraysha
Raya kan Sebulan 🥳 . . . . Terima kasih sahabatku @missfazura @fazbulouscom untuk baju kurung ni. Cantik! Makan banyak masa raya pun tak nampak perut 🤣  Semoga Faz dimurahkan rezeki selalu. Terima kasih sebab tak pernah lupa bagi baju raya dari zaman kita ibu tunggal sampailah dah jadi isteri balik. Faz tak pernah lupa bagi hadiah setiap tahun. Terima kasih . Terharu❤️ . . 📸 @daniraiyansandha
Bihun goreng masak khas untuk @izzwan_shahzerill @murshid_eunos  Lama tak jumpa, dekat 4 jam berborak lama sampai tak sedar lupa nak berselfie.  Pernah jadi tak pada you all macam tu? Thanks for coming and maaf ada kekurangan pada bihun #taksempurnabyfashasandha 🤗 @itsaidilaziz
#taksempurnabyfashasandha 🤗
#kisahsemalam Ambil berkat pegang anak yang baik, Yusoff  Makan dalam dulang lagi at @khamarulkr @rita_sosilawati 's beautiful house. Thank you for having us at your open house ♥️🤗 Happy birthday in advance babygirl @myfarahme
Kisah Semalam ♥️🤗 Terima kasih semua ♥️🤗
Raya kan sebulan? Kata suami... Hmmmm Baiklah..... 😁 (nasib baik ada 27helai lagi baju peniaga online dan kawan2 hadiah belum pakai 😊) @itsaidilaziz . . . . . . . . .  Thank you @leeyanarahman.co hadiahkan baju raya ni Thank you @nazeera_hq by @umminazeera for my shawl Thank you Madam @arniidris for my @paku_bymiyahamid ♥️🤗
Ibu mintak maaf suamiku tercinta , Rayfal dan Jemyma sayang. Sebelum cuti beraya, doktor dah pesan,untuk banyakkan berehat, jangan terlalu lasak2 😔 Ibu tak dengar cakap doktor untuk jangan banyak bergerak masa raya ni, ibu naik turun keretapi, naik turun kapal terbang, jalan laju2 , buat kerja ,sampai selalu terlupa ada baby kecil dalam perut ibu. Ibu terlalu aktif sampai lupa kandungan awal ibu perlukan ibu banyak berehat.  Ibu tau ibu bukanlah ibu yang terbaik 😔 To my dear followers,  Thank you for all your well wishes on my pregnancy. I’m deeply saddened to tell you I’ve miscarried.  Doakan supaya kami kuat dalam melalui ujian ini. @itsaidilaziz kita teruskan berdoa dan usaha, semoga kita ada rezeki lagi dimasa akan datang. InsyaAllah kita akan lebih kuat #aidilfasha . . Terima kasih Allah kerana telah menumpangkan ‘Anak Syurga’ ini dalam rahimku, walaupun hanya untuk seketika.  #allahisthebestplanner #redha #anaksyurgaibuayah
👨‍👩‍👧‍👦 . . . . . 👗 @syuscouture @rumahkebayabangsar . 👕 @caryazaraofficial #iburayfalraysha
Terima kasih Allah kerana memberikan ibu mertua yang terbaik buatku. ❤️🤗 Syukur Alhamdulillah
Dari utara, bergegas ke Rembau pula untuk beraya bersama keluarga Mertua.  Syukur Alhamdulillah  Walaupun keadaan kesihatan tidak mengizinkan.. tetap happy sbb tahun pertama beraya disini sebagai menantu ❤️ . . 👗 @caryazaraofficial 👕 @adamcorrielee
Terima kasih Allah diatas Cinta ini ❤️
My beautiful family ❤️ . . . Thank you @syuscouture @rumahkebayabangsar
Our first raya together. Syukur Alhamdulillah Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin Buat Semua Tahun ni @itsaidilaziz pilih untuk beraya di Perlis dulu, Alhamdulillah 🤗 . . . . . .  Terima kasih @syuscouture @rumahkebayabangsar Dan @caryazaraofficial untuk baju raya kami sekeluarga ♥️🤗
Terima kasih Allah, kerana memberikan 2 ibu yang terbaik buat ku. ♥️🤗 Terima Kasih Datuk Zul dan keluarga untuk majlis berbuka di The Love. Makanan sangat sedap. Syukur Alhamdulillah @theloveatmatic
Syukur Alhamdulillah Terima kasih @iqbalbaker and family ♥️🤗
Ibu mertuaku ni pemalu orangnya. Kuat gelak macam suami kita jugak.  Tak dapat nak tag ibu sebab ibu takde FB takde Instagram 😊 no time for social media katanya,... Masanya hanya untuk family.. ,anak2 dan cucu. Awww sweet kan.. terima kasih ibu sebab sayangkan Sha,Rayfal dan Jemyma dan Family ❤️🤗 . . My fav bawal by @everyday_kl

Loading