Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@everly_glam

VARIOUS COLLECTION HERE ๐Ÿ™‹

everly_glam

๐Ÿ‚DEXANDRA(D20826) ๐Ÿ‚SERUMBULUMATA ๐ŸŒนROSEWATER ๐Ÿ‚IPHONE ๐Ÿ“ฒ DIRECTWHATSAPPKE EVERLYGLAM ENTERPRISE(SA0482157-U)

  • 474 Total Likes
  • 19 Tot. Comments
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ *JANA PENDAPATAN SEUMUR HIDUP DENGAN DACSEE PROGRAM TEKSI EHAILING PERTAMA DUNIA TERBARU DAN PALING AKTIF DAFTARAN AHLI BARU* *Pelancaran App dan operasi rasmi akan bermula pada bila-bila masa.. *Ahli yang daftar sebelum pelancaran App bulan April ini akan diaktifkan akaun secara percuma.Selepas launch kena bayar usd20* *Apakah Kelebihan dan Keistimewaan DACSEE ini berbanding syarikat2 lain*โ“ 1โƒฃ Berhati besar kerana sanggup berkongsi keuntungan syarikat bersama rakyat 2โƒฃ Jadi Driver Dacsee dan mendapat komisen lebih berbanding syarikat2 lain 3โƒฃ Referral komisen 2% diberi balik kepada kita hingga 3 level daripada 20% komisen yang syarikat terima 4โƒฃ Referral komisen bukan sahaja diberi dari downline anda yang jadi driver Dacsee, malah juga dari downline anda yang menjadi penumpang Dacsee  Registration untuk jadi driver sudah bermula Login ke akaun dan klik *Driver Verification* untuk register *Yang ada kereta 7 tahun dan kebawah boleh apply jadi driver dan juga boleh dapat overriding komisen dari downline driver dan passenger* ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ *Contoh Kiraan Komisen*  1 trip → rm10 rm10 x 2% = rm0.20 Seorang jalan 10 trip 10 x rm0.20 = rm2  Kalau u ada 10 driver 10 x rm2 = rm20 sehari rm20 x 28 hari = rm560 sebulan  Kalau 50 driver 50 x rm2 = rm100 rm100 x 28 = rm2800  Kalau 100 driver  100 x RM560 = RM5600 lebih kurang sebulan tidak termasuk lagi komisen dari passenger dan anda *Contoh kiraan komisen dari passenger* 1 trip → rm10 Seorang buat 2 trip rm20 x 2% = rm0.40  Kalau ada 100 orang 100 x rm0.40 = rm400 *CEPAT DAFTAR DAN  SEBARKAN LINK ANDA* *Pendapatan boleh diwariskan kepada keluarga*  Malaysia mempunyai 5 juta pengguna pengangkutan awam teksi/uber dan grab.  Siapa cepat dia dapat. Mereka guna anda dapat komisen. *REBUT PELUANG FREE INI*. *FREE REGISTER* *DAFTAR PERCUMA*  Please register with DACSEE using my referral link below:https://dacsee.com/#/register?ref=JP-7270295
๐Ÿ˜‚
Bermula dengan bunga Freesia dan Laici, ia bagaikan belaian kasih ibu yang penuh dengan kelembutan . . Kemudian disusuli dengan bau musk dan amber untuk sentuhan yang unik. Adakah anda wanita Marilyn ? Cuba di sini --> www.wasap.my/60182734355 .  #dexandra#dapatkanpointdexandra#id#dexandramurah#perfumemurah#perfume#dexandramalaysia
TIPS PANJANGKAN BULU MATA SECARA SEMULAJADI ๐Ÿ‘  1. Dapatkan berus maskara lama yang tidak digunakan lagi .  2.Dengan sabun, basuh lebihan maskara yang melekat pada berus sebersih-bersihnya .  3.Taburkan sedikit bedak bayi di atas tapak tangan, lalu salutkan bedak berkenaan pada berus maskara yang telah bersih itu tadi .  4.Tanpa perlu membuang sisa bedak yang melekat pada berus, anda terus sapukan Vaseline pada berus maskara dan langsung sikatkan ia pada bulu mata .  5.Lakukan secara tertib setiap hari. Ia mungkin mengambil masa selama 5 minggu sebelum anda nampak perubahannya .  Nak lagi senang ? Boleh apply SERUM BULU MATA ARAB yang sis jual ๐Ÿ˜˜  1 minggu je boleh nampak kesan . Belum cuba belum tahu ๐Ÿ™ˆ .  Jom whatsapp sis ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #serum#serumbulumata#bulumataarab#eyelashes#arabiceyelashes#fakeeyelashes#eyelashesextension#bulumatapanjanh#kosmetik#skincare#kosmetikmurah#skimcaremurah
โญ IPHONE 8 โญ256 GB โญ NEW ORIGINAL  REFURBISHED USA SETโ€ผ โญ 11 FREE GIFTS ๐Ÿ˜ฑ โญ 1 YEAR WARRANTY โญCOLOUR AVAILABLE ~ Space Gray / Silver / Gold / Red โญ RM 3200 FREE  POSTAGE ๐Ÿ˜ฑ โญ FOR MORE DETAIL WS ๐Ÿ“ฒ 0182734355 โญ COD AREA KL / SELANGOR ONLY ( Cod chgs wajib bank in dulu ) .  #iphone8#iphone#iphonex#iphonexs#iphonemurah#iphonerefurbished#handphone#handphonemurah
Alhamdulillah , dengan izin Allah swt sy memperkenalkan serum bulu mata arab yg mampu membuatkan kening & bulu mata anda semakin lebat mcm org arab ๐Ÿ˜ . Ade yg tertanya - tanya ape tu serum bulu mata ? Selalu dgr serum pakai kat muka je kan ๐Ÿ˜‚ . Haaa , meh cini nak explain ๐Ÿค— .  Serum Bulu Mata Arab ialah ramuan herba asli dari Arab yg menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yg cepat .  Formula hebat yg dirumus dri habatussauda, castor oil & herba asli Arab adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. .  GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening yg rosak dgn menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Kalau nak bulu mata korang cntik mcm bulu mata org arab , cpat2 la beli sementara kitaorang bg free gift ni ๐Ÿ˜˜  RM 60 SM / RM 65 SS . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #serum#serumbulumata#serumbulumataarab#serummurah#cantik#bulumata#bulumataarab#lawa#bulumatacheta#bulumatacantik#eyelashes#eyelashesserum#cnysale#assalamualaikum#kosmetik#murah#everly_glam
Betul ke orang lelaki yang dah kahwin ni, kalau pakai perfume sebab wife dia suka bau tu ? . Kadang2 diorang tak peduli pun tapi si isteri yang nak sangat2 suaminya pakai pefume sekian2 siap belikan lagi ๐Ÿ˜ . Isteri yg nak belikan suami, boleh cuba de'xandra ni ye . Jum WA saya suggestkan yg sesuai, meh meh -- Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355  #dexandra#id#dapatkanpointdexandra#dexandramurah#perfume#perfumemurah#minyakwangi#dexandraformen .
Lozen,  dengan gabungan bunga bergamoot, lily, ylang-ylang, vanila, sandalwood serta amber menghasilkan satu campuran yang meluahkan feminiti dan kelembutan anda. . Sesuai untuk wanita kuat yang mencari wangian yang moden, tidak terlalu kuat atau terlalu manis, . Anda rasa Lozen sesuai untuk anda ?  Jom whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355 +++ #dexandra#id#luckydrawbulanan#dapatkanpointdexandra#dexandramurah#dexandrakl#cheras#minyakwangi#minyakwangimurah#perfume#perfumemurah
Bunga Bunga Grace . Ini wangian yang kaya dengan bunga . Antaranya bunga ros, magnolia, peony dan freesia . Pemakainya boleh digelar Gadis Bunga . Ianya memberikan keyakinan dan menampakkan sisi elegan pemakai . . Nak jadi Gadis Bunga di sini --> Jom Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #dexandra#dexandramurah#eaudeparfum#minyakwangi#dapatkanpointdexandra#id#bazarpaknil
Alhamdulillah , dengan izin Allah swt sy memperkenalkan serum bulu mata arab yg mampu membuatkan kening & bulu mata anda semakin lebat mcm org arab ๐Ÿ˜ . Ade yg tertanya - tanya ape tu serum bulu mata ? Selalu dgr serum pakai kat muka je kan ๐Ÿ˜‚ . Haaa , meh cini nak explain ๐Ÿค— .  Serum Bulu Mata Arab ialah ramuan herba asli dari Arab yg menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yg cepat .  Formula hebat yg dirumus dri habatussauda, castor oil & herba asli Arab adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. .  GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening yg rosak dgn menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Kalau nak bulu mata korang cntik mcm bulu mata org arab , cpat2 la beli sementara kitaorang bg free gift ni ๐Ÿ˜˜  RM 60 SM / RM 65 SS . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #serum#serumbulumata#serumbulumataarab#serummurah#cantik#bulumata#bulumataarab#lawa#bulumatacheta#bulumatacantik#eyelashes#eyelashesserum#cnysale#assalamualaikum#kosmetik#murah#everly_glam
Salam Jumaat Uolls .  Kalau ditanya apa perkara yang paling dekat dengan kita ? Agak-agak dapat jawab tak ? . Berseorangan, tanpa teman, hanya 3 perkara sahaja yang dibawa bersama . Sedekah, Ilmu Yg Bermanfaat dan Doa Anak Yg Soleh . Dah sedia ? . Semoga hidup di dunia ini tidak sia-sia inshaaAllah . Renungan untuk kawan2 . Salam Jumaat โค .
Alhamdulillah , dengan izin Allah swt sy memperkenalkan serum bulu mata arab yg mampu membuatkan kening & bulu mata anda semakin lebat mcm org arab ๐Ÿ˜ . Ade yg tertanya - tanya ape tu serum bulu mata ? Selalu dgr serum pakai kat muka je kan ๐Ÿ˜‚ . Haaa , meh cini nak explain ๐Ÿค— .  Serum Bulu Mata Arab ialah ramuan herba asli dari Arab yg menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yg cepat .  Formula hebat yg dirumus dri habatussauda, castor oil & herba asli Arab adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. .  GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening yg rosak dgn menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Kalau nak bulu mata korang cntik mcm bulu mata org arab , cpat2 la beli sementara kitaorang bg free gift ni ๐Ÿ˜˜  RM 60 SM / RM 65 SS . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #serum#serumbulumata#serumbulumataarab#serummurah#cantik#bulumata#bulumataarab#lawa#bulumatacheta#bulumatacantik#eyelashes#eyelashesserum#cnysale#assalamualaikum#kosmetik#murah#everly_glam
Bibirnya bak delima merekah. Wajahnya redup bak bulan mengambang. Suaranya lembut bak sedang berdendang. Dan wangiannya manis, semestinya Deluna yang menggoda! . Awas korang semua! Gadis Deluna dah datang. Pantang dia lalu, mesti korang tertoleh. Dia punya harum fruity vanilla tu kalau bau, memang korang akan rasa rasa angau sekejap. Mujur dia spray sikit je, kalau spray banyak-banyak kali angau sampai besok lah korang. :๐Ÿ˜† . Jom dapatkan si penggoda ni sekarang ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .  #dexandra#id#dapatkanpointdexandra#dexandramurah#perfume#perfumemurah#minyakwangi#edp#assalamualaikum#bazarpaknil#uitm#cintabukankristal
โญ IPHONE 8 PLUS . โญ64 GB . โญ NEW ORIGINAL REFURBISHED USA SETโ€ผ . โญ 11 FREE GIFTS ๐Ÿ˜ฑ . โญ 1 YEAR WARRANTY . โญCOLOUR AVAILABLE - SPACE GRAY / SILVER / GOLD / RED . โญ RM 3300 FREE  POSTAGE ๐Ÿ˜ฑ . โญ FOR MORE DETAIL WS ๐Ÿ“ฒ 0182734355 . โญ COD AREA KL / SELANGOR ONLY .  #iphone8#iphone8plus#iphonex#iphonemalaysia#iphonemurah#iphonerefurbished#bazarpaknil
Happy Independence Day Malaysia  #kitapunya #inikalilah #61th #merdeka
Hai hai semua apa khabar?  Satu hari lagi sebelum tamatnya bulan Ogos dan bermulanya bulan September. Mesti ada yang sudah plan dalam kepala apa trip hujung tahun kan? . Jadi mari sis bawa korang 'feel' dari tempat-tempat di seluruh dunia dengan sebotol perfume kami. Almaklumlah De'Xandra kan perfume international dengan harga tempatan. Hihi. . De'Xandra Majestic membawa 'feel' New York untuk korang. Baunya yang ada nenas, juniper beri dan cedar memberikan rasa menyenangkan. Rasa macam aman dan harmoni je. Macam New York la, satu bandar besar yang berkumpulnya semua jenis bangsa dan agama dari seluruh dunia. . P.S. Majestic ni versi lelaki tau, tapi untuk limited time ni, kita open balik yang versi perempuan iaitu DX New York. Kalau beli harini, free satu face towel untuk pewangi rare ni tau! .  Jom whatsapp sis ๐Ÿ“ฒ 0182734355 .
Brand New In Box (BNIB) ACER ASPIRE E5-576-392H Obsidian black colour Operating System  Windows 10 Home  Processor: Intel® Core™ i3-8130U,2.2 GHz; Dual-core  Memory:DDR3L 6 GB, Up to 16 GB (maximum)  Card Reader,SD Card,Storage,DVD-Writer  Screen:15.6" Full HD (1920 x 1080) resolution  Graphics :Intel® UHD Graphics 620  DDR3L Shared graphics memory  Connectivity: 802.11ac wireless LAN  1280 x 720 webcam  digital Microphone  2 x Speaker  Ports & Connectors :2x USB 3.0, 1x USB 2.0,VGA,Network (RJ-45),HDMI Output 1x USB 3.1 Gen 1 Type-C  Battery: 6-cell 2800 mAh Li-ion 12hours  Havent open the box yet. US set - warranty by ACER US RM 1550 First come first serve
++++++++++++++++ #repost @faralisamzmn (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Kalau pergi mana2 mesti orang tanya pakai minyak wangi dari mana ? nahhhh tu dia fara pakai minyak wangi from @everly_glam ! Sumpah lagi tahan lama , dah lah onsss . Berrrr meh try ๐Ÿ˜˜ .  Jom grab promosi merdeka sekarang. ๐Ÿ˜„ .  #dexandra #hargamerdeka

Loading