Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@aeril_zafrel

AERIL ZAFREL

aeril_zafrel

#wawapremiumrayakit Twitter : aerilzafrel Fans IG: @zafrel_geng email: respectedcitizen@gmail.com nak cantik? visit : @wawacosmeticshq

  • 430K Total Likes
  • 5K Tot. Comments
mana satu yg comel?
Ehhh!!! Lelaki boleh ke minum pati ikan haruan, bukan ke untuk perempuan yang baru lepas bersalin?? Haaaa....mungkin ramai lagi yang masih tak tahu akan khasiat dan kegunaan Pati Ikan Haruan Harwany ni bukan hanya sekadar untuk kegunaan perempuan yang baru lepas bersalin sahaja tapi juga boleh diminum oleh orang lelaki!!!! Bagi anda terutamanya lelaki lelaki yang ada di luar sana, yang bekerja keras siang malam macam saya ni yang cuti pun terpaksa bekerja..Saya sarankan eloklah kiranya anda mengamalkan minum Pati Ikan Haruan Ginseng Amerika Harwany kerana ianya berkesan membantu saya untuk terus kekal aktif dan bertenaga sepanjang hari bekerja ni ditambah pula dengan puasa. Alhamdulillah.... Jadi tunggu apa lagi? Jom dapatkan produk HARWANY Pati Ikan Haruan ini di Lazada dengan menggunakan kod "PUASA19AZF" korang boleh dapat diskaun 30% taw.  Promosi ni terhad untuk 16 Mei -22 Mei 2019 je! Dah murah sangat ini, so tunggu apa lagi  Cuba, try, test PATI IKAN HARUAN HARWANY @harwany.malaysia !!πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜ŽπŸ€©πŸ₯³ #puasa19 #harwany #patiikanharuan #patiikanharuanharwany
akhirnya dapat berbuka sama 😊😊 bazaar kt mana best??
korang dah beli kurta dari @limawaktuhq belum?? stok dah surut ni☹️☹️
#cariakudisyurga dibawakan khas oleh NIVEA @mynivea
jumpa kami jap lagi... nak bawak cikaro g dataran japπŸ˜…πŸ˜… #cariakudisyurga 10 mlm ni  @jannanick  arahan @budakijat
pakai baju kelawar wawa πŸ˜…πŸ˜… sponsor kurta by @limawaktuhq
Shooting...shooting...!!! shooting sepanjang hari di bulan puasa ni memang penat. Jadi saya memilih untuk mengambil dan mengamalkan Pati Ikan Haruan Ginseng Amerika Harwany. Hasil tambahan ginsengnya saya tidak berasa letih walau seharian suntuk shooting, lebih bertenaga dan yang pastinya kulit muka menjadi lebih elok dan licin.  Pati Ikan Haruan Ginseng Amerika Harwany juga tidak berbau hanyir. Malah kaya dengan sumber asli protein dan biokemia yang penting untuk tubuh badan kita.  Jom...jom...!!! beli produk HARWANY Pati Ikan Haruan Ginseng Amerika ini di Lazada dengan menggunakan kod "PUASA19AZF" korang boleh dapat diskaun 30% taw.  Promosi ni terhad untuk 16 Mei -22 Mei 2019 je! Dah murah sangat ini, so tunggu apa lagi  Cuba, try, test PATI IKAN HARUAN HARWANY @harwany.malaysia !!πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜ŽπŸ€©πŸ₯³ #puasa19 #harwany #patiikanharuan #patiikanharuanharwany
Tak tau nak cakap apa la kalau ada isteri camni....πŸ˜žπŸ˜”πŸ˜­ mira.. awak kt mana?? #cariakudisyurga #director @budakijat
sian mira kan? #cariakudisyurga
Teruslah Berbuat Baik Tanpa Merasa Diri Baik... #cambukqolbu #sebentarcuma #cariakudisyurga
hehe jana nick  pun berhindustan sekarangπŸ˜…πŸ˜… 10 mlm ni  #cariakudisyurga #director @budakijat

Loading